TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

Mesaj gönderen aet63 »

4-5 konu altta bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamış. Bir kaç kişi de cevap yollamış bu konuyla ilgili. İncelemeni öneririm.

viewtopic.php?f=13&t=1674

Genel olarak kür içinde testis küçülmesi durumunda 500 ui Prengyl öneriyorlar. Hem hazırlayacağın sıvıdan kalan 4500 ui yi dolapta saklayıp PCT'de kullanabilirsin.

Daha detaylı olarak umarım birisi açıklama yapar. Bende tam detaylı olarak bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum nedenleriyle beraber kür içinde testis ufalmasında Pregnyl'in kullanılma mantığını.

İyi günler.
firatram
Yeni Üye

Mesaj gönderen firatram »

Hocam o konuyuda takip ediyorum ben ama baska eskı acılan baslıklarıda hatırlıyorum ben mesela hammerstormun falan yazdıklarını hatırlıyorum zaten baskı altındakı testıslerı vucutta sentetık testo hala varken daha cok baskılayıp leydıg hucrelerıne zarar verılecegını falan anlatıyodu kı bılgısıne guvendıgım bırkac arkadastan bırtanesıdır kendısı.acıkcası bende ne yapacagım emın degılım bırkac farklı kısıye danıstım bırkac farklı gorus aldım.
net yada kesın bır bılgıye ulasamadım bılen bırının cıkıp konuya netlık kazandırmasını beklıyorum umarım yardımcı olacak bırı cıkar.
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen akyuzse »

Aslında dozajların da yüksek değil, o yüzden testis küçülmesi psikolojik olabilir. O yüzden bence de kafanı rahatlatmak için bir hafta için toplam 1000iu olucak şekilde 250 şer yapabilirsin. Yabancı forumlarda preglyn nin şöyle bir kullanımı da görmüştüm; kür bitimine 4-5 hafta kala her hafta 1000 iu olucak şekilde günlere bölerek. Haa ne kadar doğrudur orasını bilmiyorum.
firatram
Yeni Üye

@akyuzse hocam o pregnyl konusunda hala emın degılım bıraz daha arastırıcam senın konunu gordum sende 18 hafta bolde kurune gırmıssın sanırım.
pct bıtırdınmı?sendede testıs kuculmesı varmıydı suan lıbıdon falan nasıl yan etkı yasadınmı?
bır sorumda ben ılk 7 hafta 5 kg kadar aldım danabolun etkısıylede 10 gundur baya yememe ragmen kılo alımım durdu her bunye degısıktır ama sende nasıl seyrettı kılo alımı?
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen akyuzse »

Bende kürün sonuna doğru biraz küçülme oldu. Son enjeksiyondan 1 hafta sonra 1 haftaya yayarak 4 defa 1000iu preglyn vurdum. Sonra 2 hafta 100mg klomen 3-4 hafta civarı da nolvadex kullandım. Kısa tuttum yani pct yi. Bende libido konusu şöyle oldu; pct ye başladığımda biraz düştü, pctden sonra 2-3 hafta da biraz düşük gitti sonra eski halime döndüm. Danabol kullanırken ben de 4 kilo civarı aldım. Su tutmak istemediğimden arimidexi hiç kesmedim bazen azalttım ama. Dolayısıyla pek kilo almadım ki istediğim de buydu zaten.
Şu anda emin ol boldenon daha çalışmaya başlamadı. Bir iki hafta daha etkileri göreceksin. Özellikle 10-12 haftadan sonra vücudun gerçekten değişim göstericek.
firatram
Yeni Üye

@akyuzse sagol ılgın alakan ıcın kardesım dedıgın gıbı boldenonun etkılerıne aıt hıcbır belırtı yok suan only testoda gıbıyım:)gelısım varmı dersen tabıkı var ama bende beklemedeyım sanırım dedıgın gıbı 1-2 hafta sonra baslar boldenon etkısıde.
Senınde ılk kurunmuydu 15 hafta sence yeterlımı ılk kurden 18-20 hafta gırmeye cekınıyorum acıkcası bır tanıdıgım 20 hafta gırdı mesela onunda ılk kuru son 3 haftası kaldı oda 11.haftadan sonra gozle gorulur etkı aldıgını soyluyor.
15 hafta kısamı kalır bılemıyorum suan.
kur sonunda 3-4 hafta cleanbuterol yada wınstrol tarzı cuttıng urunler eklemısmıydın sen?
firatram
Yeni Üye

Kür içi HCG(PREGNYL)kullanmaya karar verdım 5000İU luk var elımde.
kürün 10.haftasına giricem nekadar dozaj vurmalıyım?
Birde pregnyl solusyonunu 5000 iu luk hazırlayıp kullandıktan sonra sırınga ıcınde kalan 3000-4000 İU yu dolapta saklayabilirmiyim?
raf ömrü ve kosullarını bilen bir arkadas yardımcı olabılırmı?
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Karışımı yaptıktan sonra 30 gün daha saklanabiliyormuş araştırdığım kadarı ile. Buzdolabında saklaman gerekiyor.

Bence tek seferde 500 ui'yi geçme. Mesela 2000 ui kullanacaksan her gün veya 2 günde 1 olmak üzere 500 ui yap. 1000 ui üzerinde HCG kullanımının leydig hücreleri üzerindeki zararlarıyla ilgili bir araştırma okumuştum yaklaşık 1 ay önce. O araştırmaya dayanarak böyle bir tavsiye verebilirim.
firatram
Yeni Üye

cok sagol kardesım karısım dolapta saklanıyosa sıkıntı yok.
2 günde 1 3 kere 500İU vurmak niyetindeyim.Umarım yanlış bişey yapmıyorumdur okudum sordum sorusturdum kararım bu yonde.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Bence doğru bir şey yapıyorsun. Ben bu konuyu çok araştırdım. Yabancı makaleler, forumlarda yazılar okudum. Kür içinde de bu şekilde kullanımını önermişler. Buradaki tecrübeli arkadaşlar da bu kullanımı yorumlaması güzel olur.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir