TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
firatram
Yeni Üye

Re: TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

Mesaj gönderen firatram »

Hocam moralim bozuldu zaten küre basladıgımdan berı hersey ters gıdıyor acım agrım aksılıgım eksık olmadı.Biraz arastırdım evet dedıgın gibi tendite benzıyor yasadıgım sorun.Ama sunuda solıyım yanı hıcbır sorunum yoktu 3 hafta once racing motorun arkasında gıderken arkadasım bırden gaza oturdu bende aniden granajı tutarken dusmıyım dıye cok sıkı asıldım ve kolum gerıldı ındıgımde ıkı kolumdada agrı vardı.3 gun sonra sag kolum gectı 2 haftadır sol kolum ıyılesmıyor.dun nikedan bır dırseklık aldım antremanımı onunla yaptım agrı daha az oldu ama yınede oldu.1 hafta daha dırseklıkle denıycem eger gecmesse 1 hafta ara vermeyı dusunuyorum yanı 1 hafta bacak ve karın calısıcam kol ve ust bolge gırmıycem.Sansızlıklar yakamı bırakmıyor gercekten cok sınır bozucu bır durum umarım tendıt degıldır ve ıyılesır ama 2 haftadır ıyılesmemesı normal degıl zaten.
gecekartali
Yeni Üye

Mesaj gönderen gecekartali »

tecrübeyle sabit bu tarz sakatlıklar dinlenmeden geçmiyor ne yazıkki
firatram
Yeni Üye

bakıcam hocam bu hafta düzelmesse 1 hafta dediğim gibi ust bolge calısmıycam umarım 1 hafta yeterlı gelır.
firatram
Yeni Üye

Arkadaslar selamlar,kolumdaki sakatlık ıcın doktora gittim rontgende yumusak doku sakatlıkları gozukmuyormus onun ıcın MR gereklıymıs.
sulımıd plus dıye bır krem etonol fort dıye bır hap verdi.1 hafta ıdmanı kestim.ve glukozamın ıctım 1 hafta sonunda agrım azaldı antremanlara gırmeye basladım suan cok sukur cok hafıf bır sızı harıc bır sorunum yok.
testo bolde danabol kurumun 6.haftasındayım danabol son 1 hafta kaldı(bu arada ben danabolu 3.haftadan ıtıbaren kullanmaya basladım 4 hafta kullanıcam).guncel resmımı paylasıcam goruntum gozle gorulur sekılde degıstı su tutumundan dolayı benım kafam kılo alımına takıldı yaklasık 3,3.5 kg bır artıs oldu ılk 4 hafta yaklasık 10 gundur kılom sabıt yag oranım azalıyor gıbı bu durum sızce normalmıdır?yanı daha fazla kılo alırım dıye bır beklentım vardı acıkcası 6 haftada.
testo+bolde kurlerının 8.haftadan sonra kendını hıssettırdıgını bılmekle beraber 6.haftaolmasına ragmen bır degısıklık hıssedemıyorum guc artısı vs gıbı normalmıdır?
lıbıdom yuksek onu hıssedıyorum.oncekı mesajlarımda anlattıgım uzere enjekte agrısını 2 gune bolup 1'er ml sag ve sol loba bolmek kosulu ıle cozdum kol agrısınıda bahsettıgım ılaclar ve dınlenmeyle cozdum kurume devam edıyorum 1-6 hafta arası degısımımın resmımıde paylasıyorum.
http://i.hizliresim.com/zA0zg4.jpg
asolar
Yeni Üye

Mesaj gönderen asolar »

Selamlar firatram,

gelişimini ve konuyu takip ediyorum, teşekkürler paylaşımların için. ztrack yöntemini de burada okudum, ileride ihtiyaç olursa çok faydalı ve kullanışlı olduğunu buradan öğrenmiş oldum, çok teşekkürler.
firatram
Yeni Üye

Eyvallah asolar bende hem kendim hem forumdakiler biseyler ogrensin diye paylasiyorum yasadiklarimi.
Kurde 7.hafta bitti azevel yaptirdigim hormon testinin sonuclarini aldim resmini paylasicam lutfen konuda bilgi sahibi olan biri yorumlayabilirmi sonuclari.
Bir diger onemli gelismede su bugun farkettigim bacaklarimda cikan yag bezeleri 1 tanesi aspirin buyuklugunde digeri mercimek buyuklugunde bunlar ilacin tamamini vucut almiyor diye cikma olasiligi varmi daha once boyle bisey yasayan varmi?
Biraz tedirgin oldum acikcasi.
Konuyla ilgili az yada cok bilgi sahibi arkadaslarin oneri ve yorumlarini bekliyorum
http://i.hizliresim.com/GY46ky.jpg
http://i.hizliresim.com/yMpYl0.jpg
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Hocam LH ve FSH, yani Testosterone üretimini leydig hücrelerinde gerçekleştiren hormonların hipofiz bezlerinden neredeyse hiç üretilmiyor. PCT'de bu durum düzelecektir. Zaten Pregnyl de LH üretimini tetikleyecektir.

Kür içinde Arimidex veya herhangi bir AI kullandın mı ?
firatram
Yeni Üye

Danabol kullandigim 4 hafta boyunca 4 gunde 1 arimidex aldim danabol bitince kestim.almaya devam etmelimiyim arimidexi sizce?
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen akyuzse »

Östrojen biraz fazla, 3 günde bir yarım tablet arimidex alabilirsin. Şişkinlikler enjeksiyon yaptığın yerde ise deri altında kalan ilaçtan olabilir, yok değilse büyük ihtimal östrojen kaynaklıdır. Arimidex' e başla tekrar geçer büyük ihtimal. Bir de bir şey sorucam kan testi nerde yaptırdın, ve ne söyledin yaptırırken. Yani nelere baktırmak istiyorum dedin. Ben görüştüğüm laboratuvarlarda baktıracağın her şey için 50 tl istiodu çünkü.
firatram
Yeni Üye

Arimidexe basliyorum oyleyse.testi ozel hastahanede yaptirdim hormon testi yaptirmak istedigimi soyledim yalandan doktora yonlendiriyolar doktora test yapilmasini istedigim hormonlari soyluyosun 12tl muayene 95 tl test icin veriyosun ki devlet hastaneleridr yapiyor benim zaman sikintim vardi.
Prolaktin-ostrojen-lh-sh-testo(total ve serbest olarak 2 cesit)
Benim sormak istedigim bir husus daha var 8.hafta olmasina ragmen bende testis kuculmesi yasandi kuru 15 hafta yapmayi planliyordum ama bukadar erken testis kuculmesi yasamam beni tedirgin etti.
Acaba kuru 12 haftayami cekiyim yoksa kur ortasi pregnyl kullanmalimiyim kimisi kullanilmali kimisi ise zaten calismayan testisleri gereksiz baskiladigini kur bitmeden kullaniliminin leydig hucrelerine zarar vericegini soyluyor cok kararsiz kaldim.
Yani acikcasi testislerde kalici bir sorun yasamaktan korkuyorum bilen birinin yorumuna cok ihtiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir