16 haftalık boldenon kürü hakkında yardım...
16 haftalık boldenon kürü hakkında yardım...
Mrb arkadaşlar
Ramazan ayından sonra 2. bulk kürüme başlamayı düşünüyorum ilk kür deca-testoydu 1 sene önce girmiştim bilinçsiz bir şekilde yaptığım için çokta tatminkar sonuçlar alamadım. Bu kürümde patlama yasamak istiyorum. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
1-8 hafta 400 boldenon
9-15 hafta 600 boldenon
1-6 hafta 50 mg anapolon
1-8 hafta 500 mg sustanon
9-16 hafta 500 mg testo enantat
Hpta sorunu yaşamamak için 8. Haftadan sonra testo enantata geçmek mantıklı olur diye düşündüm siz ne dersiniz. Kür içerisinde kullanmam gereken koruyucular (milk thistle, arimidex vs.) ve pct hakkında da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
Ramazan ayından sonra 2. bulk kürüme başlamayı düşünüyorum ilk kür deca-testoydu 1 sene önce girmiştim bilinçsiz bir şekilde yaptığım için çokta tatminkar sonuçlar alamadım. Bu kürümde patlama yasamak istiyorum. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
1-8 hafta 400 boldenon
9-15 hafta 600 boldenon
1-6 hafta 50 mg anapolon
1-8 hafta 500 mg sustanon
9-16 hafta 500 mg testo enantat
Hpta sorunu yaşamamak için 8. Haftadan sonra testo enantata geçmek mantıklı olur diye düşündüm siz ne dersiniz. Kür içerisinde kullanmam gereken koruyucular (milk thistle, arimidex vs.) ve pct hakkında da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
En son seyyah tarafından Cmt Haz 06, 2015 9:53 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: 16 haftalık boldenon kürü hakkında yardım...
Hpta sorununu nasıl enanthate ile aşacaksınız?
Onun dışından sustanonla başlamak mantıklı gözüküyor. Boldenonu ise hiç tavsiye etmem hele 600 mg altında asla derim.
Onun dışından sustanonla başlamak mantıklı gözüküyor. Boldenonu ise hiç tavsiye etmem hele 600 mg altında asla derim.
Hpta sorununu kandaki testo dalgalanmasını en aza indirmek için sustanonu ilk 8 hafta pazrtsi ve perşembe günleri olmak üzere 250+250 mg seklinde vurup sonrasında sabit bir estere geçmenin bu sorunu ortadan kaldıracağını düşünmüştüm.
Boldenon vücuduma ilk defa gireceği için her türlü dozda verim alırım diye düşünmüştüm reseptörlerin de sürekli dolu olması için piramit sisteminde uygulamak daha mantıklı geldi. Önerilere açığım boldenonu gereksiz buldugunuzu söylemişsiniz peki alternatif olarak ne önerirsiniz?
Boldenon vücuduma ilk defa gireceği için her türlü dozda verim alırım diye düşünmüştüm reseptörlerin de sürekli dolu olması için piramit sisteminde uygulamak daha mantıklı geldi. Önerilere açığım boldenonu gereksiz buldugunuzu söylemişsiniz peki alternatif olarak ne önerirsiniz?
- testo
- Yeni Üye
HPTA fonksiyonu dışarıdan yüksek miktarda testosteron aldığın an bozulmaya başlayacak. Esterin bununla alakasını ben bilmiyorum.
Sustanonla başlamak kısa ve orta esterleri ihtiva ettiği için başlangıçta onunla başlamak mantıklı. Ama sustanonun sağladığı testo dalgalanması Enanthate esterine göre daha fazla olacak.
Ben boldenon için bir şey diyemem, bende net çalışmadı, Testo kadar anabolik yarısı kadar androjenik deniliyor ama only bolde girdiğim bir dönemde Fsh,Lh,Testosteron,E2 hormonları hiç oynamadı yerinde çakılı kaldı. Farklı zamanlarda birden fazla kan aldırarak baktırdım. Eritrositlerde de bir artış gözleyemedim. Yani damarlanmada yok. Bununla ilgili detaylı inceleme diye başlık açacak kadar kendime göre test ettim. Testoyla daha sinerjik çalıştığı Equipose' a göre kat kat ispatlanmış steroidleri deneyebilirsin.
Sustanonla başlamak kısa ve orta esterleri ihtiva ettiği için başlangıçta onunla başlamak mantıklı. Ama sustanonun sağladığı testo dalgalanması Enanthate esterine göre daha fazla olacak.
Ben boldenon için bir şey diyemem, bende net çalışmadı, Testo kadar anabolik yarısı kadar androjenik deniliyor ama only bolde girdiğim bir dönemde Fsh,Lh,Testosteron,E2 hormonları hiç oynamadı yerinde çakılı kaldı. Farklı zamanlarda birden fazla kan aldırarak baktırdım. Eritrositlerde de bir artış gözleyemedim. Yani damarlanmada yok. Bununla ilgili detaylı inceleme diye başlık açacak kadar kendime göre test ettim. Testoyla daha sinerjik çalıştığı Equipose' a göre kat kat ispatlanmış steroidleri deneyebilirsin.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
testo yazdı:HPTA fonksiyonu dışarıdan yüksek miktarda testosteron aldığın an bozulmaya başlayacak. Esterin bununla alakasını ben bilmiyorum.
Merhaba testo,
Forumdaki mesajlarında bir çok bilgi içerikli cümle var. Senden bilgiler öğrendim forumu takip ederek. Teşekkür ederim.
Testosterone ile sinerjik çalışan steroidler ile ilgili İngilizce ve Türkçe bir kaynak bulamadım. Eğer müsait olursan bizimle paylaşır mısın ?
İyi günler.
- testo
- Yeni Üye
aet63 yazdı:testo yazdı:HPTA fonksiyonu dışarıdan yüksek miktarda testosteron aldığın an bozulmaya başlayacak. Esterin bununla alakasını ben bilmiyorum.
Merhaba testo,
Forumdaki mesajlarında bir çok bilgi içerikli cümle var. Senden bilgiler öğrendim forumu takip ederek. Teşekkür ederim.
Testosterone ile sinerjik çalışan steroidler ile ilgili İngilizce ve Türkçe bir kaynak bulamadım. Eğer müsait olursan bizimle paylaşır mısın ?
İyi günler.
Teşekkür ederim.
Herkesin biraz araştırmayla kolayca öğrenebileceği şeyleri yazıyorum sadece. Yoksa inanılmaz tecrübeli insanlar vardır.
Testoyla sinerjik etki gösteren Deca demek istedim ama tavsiyede bulunmak haddime değil.
Defalarca küre girmiş insanlarda Deca Boldenon Primabolan gibi steroidlerle ilgili tecrübelerini yazarlarsa herkese fayda sağlamış olurlar. Benim için Boldenon net bitmiştir ama biride çıkıp hayır yanlış uygulamışsın haftalık 600mg az yada piramit uygula tarzı birşeyler desin bende bir şeyler öğreneyim diye yazıyorum.
aynı kürü bende düşünüyorum patlama yaşamak istiyosan 200-300 tren enant ekle bence.Hpta kapanma sorunu için kür içi hcg uygulaması öneriliyor uygulamadım hiç ama ciddi şekilde kür sonu pctyi kolaylastırıdıgını söyleyenler var bi bak derim
Kürün planlaması güzel. Anapolandan dolayı ilk 6 hafta arimidex gerekicek. Sonrasında etkilere göre bakarsın. Ama boldenon dozajı az. Ben ilk boldenon kürümde 500 le başlayıp 800 e kadar çıkmıştım.
kime göre dozaj az? arkadaşın kilosunu bilmiyoruzki? 70kilo birine tutupta 800mg boldenon veremezsın adam ilk defa sokucam vücuduma diyo equipoiseyi
Valla aslına bakarsan küre tren eklemek yerine trenle ayrı bir kür yapmayı düşünüyordum defineye yönelik hem tren reseptörlere çok iyi bağlandığı için diğer ilaçlardan tam anlamıyla verim alınamıyor diye bi yazı okumuştum iki alternatif var ya boldenonla başlayıp bir süre sonra trenle devam etcem bu sayede iki ilacın da çalışmasını sağlıycam yada boldenon kürü bittikten sonra alınan verime göre belli bir ara verdikten sonra trenle definasyon yada bulk yapcam
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir