Yumurtalıklarda küçülme kürün ortasında

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
humanone
Yeni Üye

Yumurtalıklarda küçülme kürün ortasında

Mesaj gönderen humanone »

10 haftalık kürün 5.haftasında yumurtalıklar oldukça küçüldü. 3.kür deneyimi ilk kez oluyor. 2 definasyon 1 bulk kür uyguladım bugune kadar. Bu 2.definasyon küründe bu oldu.

trenbol acetat haftalık 200mg
maestron 200mg
testo propionat 300mg

günlük 2 adet proviron
50mg çinko
multivitamin
1mg cabaser kullanıyorum
humanone
Yeni Üye

Re: Yumurtalıklarda küçülme kürün ortasında

Testislerdeki kücülme için kürde kullanılabilcek bir ek var mı? kimse bilmiyor mu
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

uzun süreli kürlerde kür ortasında prengly kullanan arkadaşlar gördüm fakat sizin kürünüzün süresi sanırım kısa tavsiyem kür sonunu bekleyip sağlam bir pct yapmanız kürünüzde (nor19) trenbolon gibi ağır ilaç olduğundan testesteron üretimi baskılanmış ve durmuş.
saygılarımla.
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Küründe e2 kontrolü için ai kullanmıyorsun neden ? Arimidex veya letrozol kullanman iyi olur.Kürde özellikle tren deka kürlerinde testislerde küçülme olması kaçınılmaz gibi bir şey.Bunun önüne geçmek için haftalık 500 iü pregnyl kullanman gerekiyordu.Bu hatayı yeni birisi yapsa neyse de senin 4. kürün bu ve önceden bir şey olmadı zannedip kullanmamışsın.Her kürden sonra sperm kaliten ve üretim kapasiten azalıyor bunun farkında olmak için illa test yaptırmana gerek yok...Hemen pregnyl kullan ilk seferde 1000 iü vur sonraki haftalarda 400-500 iü vur muhakkak.Bende tren kürümü bitirdim ve dediğim gibi kullandım ve hiç sorun yaşamadım.Üstelik haftalık 400 mg tren acetat kullandım.Proviron vesaireye hiç gerek yok.Sadece levotiron veya tromel kullanabilirsin.Karaciğerini korumak içinde günde 1200 mg nac tableti kullan...
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen testo »

humanone yazdı:10 haftalık kürün 5.haftasında yumurtalıklar oldukça küçüldü. 3.kür deneyimi ilk kez oluyor. 2 definasyon 1 bulk kür uyguladım bugune kadar. Bu 2.definasyon küründe bu oldu.

trenbol acetat haftalık 200mg
maestron 200mg
testo propionat 300mg

günlük 2 adet proviron
50mg çinko
multivitamin
1mg cabaser kullanıyorum

Metinav'a katılıyorum. Kür içinde haftalık 500iu pregnyl haftalık vurursun testisleri kür sonunda daha kolay hayata döndürebilirsin. Lh hormonun sıfırlandığından beri kaç gün geçti biliyor musun? Ona göre pregnyl yüklemesinin dozajını belirleyeniliriz. Eğer bilmiyorsan 1500 iu''i 3günx500 şekilde tatbik etmeni öneririm.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

tren baskılıyor anladıgım kadarıyla kur ortasında dırek hcg ıtele devam et muhakkak hcg al dogal uretım gerı donusu ıcın sıkıntı yasama cıddı bır durum...
humanone
Yeni Üye

samet_61 yazdı:tren baskılıyor anladıgım kadarıyla kur ortasında dırek hcg ıtele devam et muhakkak hcg al dogal uretım gerı donusu ıcın sıkıntı yasama cıddı bır durum...

hcg nedir?
samet_61
Yeni Üye

humanone yazdı:
samet_61 yazdı:tren baskılıyor anladıgım kadarıyla kur ortasında dırek hcg ıtele devam et muhakkak hcg al dogal uretım gerı donusu ıcın sıkıntı yasama cıddı bır durum...

hcg nedir?

pregnyl

http://anabolicgameplan.blogspot.com.tr/
En son samet_61 tarafından Cmt Haz 13, 2015 2:38 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
firatram
Yeni Üye

Mesaj gönderen firatram »

bildiğim birsey oldugundan degıl suan soyleyeceklerım sadece fıkrımı soyluyorum.bende suan testo500 bolde 500 küründeyım 4 haftada danabol kullandım bıtırdım. 4 gunde 1 tablet arimidex kullanıyorum. hormon testımın sonucunda testo urerımım 0lanmıs ostrojenım ust sınırın bıraz ustunde kurujde 9.haftaya gırıcem ve benımde testıslerım ufaldı.Bende kur ortası pregnyl kullanımını arastırıyorum 2 farklı gorus var.
1.cısı metinav kardesımın dedıgı gıbı kullanımında sakınca gormeyen
dıger fıkır ıse zaten sentetık testo vucutta oldugu ıcın hıpofız tarafından gercek testo salgılanmadıgı ıcın calısmayıp kuculen testısın hala vucutta sentetık testo varken pregnyln tarafından ıyıce basklınamasına neden olacagı calıssa dahı yenıden duracagı ve daha sonra canlandırmanın daha guc olacagı,hatta leydig hurcelerıne bıle zarar verecegı kesınlıkle kur sonunda yapılması gerektıgı
ben hangısıne uymam gerektıgıne emın olamadım gercekten..
samet_61
Yeni Üye

beyler dogal uretım durdugunda testısler kuculur bu normal bı durum ammmaaaa ılac kesıldıgınde dogal uretımın yenıden baslaması ıcın cunku tamamen uretım sonsuza kadar durabılır bunu yasayan ınsanlar var bu yuzden kur ıcınde 2 gune bır sureklı antı ostrojen alın dıyenler var benım nacızane tavsıyem sayet antıostrojen alınmadıysa testıslerde kuculme oldugu anda 500mg pregnyl ıteleyın kure devam edın kurdeyken yuzde 20 yuzde 30 testıs kuculmelerı olağandır cunku dogal uretım nasılsa vucutta yeterınce testo var dıyıp dogal uretımın durdurmasına baglı bı durum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir