Tek başıma enjeksiyon

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Prometheus3
Yeni Üye

Re: Tek başıma enjeksiyon

Mesaj gönderen Prometheus3 »

burda takıldığım 1-2 detay var

3 farklı iğne ile yapıcam yani testo için ayrı bolde için ayrı deca içina ayrı 3 iğneyide deldiğim noktaya 1cm yakınlıklarda mı yoksa kalçanın o sağ üst kısmındaki herhangi bir yere mi enjekte edicem?
bir diğeri de

diyelim yaptım pistonu çektim kan geldi o kan şırıngadaki ilaca karışacak sonra baska bölgeye soktum çektim pistonu hava geldi o kan ve ilaç karışımı olan sıvıyı mı enjekte edicem yoksa kanı içinden ayırmam mı gerek?eğer öyleyse nasıl çıkarıcam kanı şırıngadan??
JUST LIFT
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen testo »

Yeşil uç yani 21g ile çekip siyah uç yani 22g ile vurmak yerine 22g ile çekip aynı ucu değiştirmeden vurun. İğnelerde bir miktar steroid kalıyor. Ayrıca şırıngalarda da bir miktar ölü hacim kalıyor. Vurduğunuz steroidin daha büyük bir kısmı çöpe gitmiş oluyor.
İğne değiştirilecekse iğnenin içinde kalan ölü hacmi aspirasyonla enjektörün içine almaya çalışın
En son testo tarafından Cum Haz 05, 2015 11:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
asolar
Yeni Üye

Mesaj gönderen asolar »

Merhaba,

kendinize enjeksiyon yaparken şu bilgi belki sizin için de faydalı olur: viewtopic.php?f=13&t=1667#p13353
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen testo »

[youtube][/youtube]
metinav yazdı:Ben o dediğin enjektörleri kullanmıyorum.25 g diye aşı enjektörü var daha ince uçlu ve biraz daha kısa...Normalde hep aynı şeyleri deniyor herkes.Yeşil uçlu uzun ve ampulden çekmek için kullanılıyor.Siyah uçlu ile de kasa vurmak için kullanıyorlar...Neden böyle kim ortaya atmış bunu bilmem...Ben tek enjektörle hem çekip hem vuruyorum sıkıntı yaşamadım...Ekstra masrafa gerek yok

25g iğne ucu nerde satılıyor.Çok aradım ama siyah uçların küçüğünü bulamadım. Bacağa ve omuza korkmadan tam saplamak için 25g iğne uçlarının uygun olduğunu okudum. Siyahı bacağa tam saplamak korkutuyor.
Birde ben kendime saplama esnasında çok takılıyorum, elim gitmiyor. Bu durumu nasıl aştınız?
En son testo tarafından Cum Haz 05, 2015 11:28 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

testo yazdı:[youtube][/youtube]
metinav yazdı:Ben o dediğin enjektörleri kullanmıyorum.25 g diye aşı enjektörü var daha ince uçlu ve biraz daha kısa...Normalde hep aynı şeyleri deniyor herkes.Yeşil uçlu uzun ve ampulden çekmek için kullanılıyor.Siyah uçlu ile de kasa vurmak için kullanıyorlar...Neden böyle kim ortaya atmış bunu bilmem...Ben tek enjektörle hem çekip hem vuruyorum sıkıntı yaşamadım...Ekstra masrafa gerek yok

25g iğne ucu nerde satılıyor. Bacağa ve omuza korkmadan tam saplamak için uygun olduğunu okudum. Siyahı bacağa tam saplamak korkutuyor.
Birde ben kendime saplama esnasında çok takılıyorum, elim gitmiyor. Bu durumu nasıl aştınız?

Kesinlikle katılıyorum. Psikolojik olarak o iğneyi saplamak gerçekten zor. Definisyon kürlerindeki enjeksiyon sıklığı düşünülürse mutlaka kişinin kendi yapması gerekiyor. Şu anda uzun ester ilaç kullandığım için enjeksiyonu yapan özel polikinliğe verdiğim ücret sorun olmuyor, ancak gün aşırı veya her gün enjeksiyon gerektiği zaman sorun yaratabilir. Bu konuyu aşmak için ne yapabiliriz acaba ?
akyuzse
Yeni Üye

Mesaj gönderen akyuzse »

Kendi başına enjeksiyon yapmak o kadar komplike bir şey değil aslında. İlk enjeksiyonu atlattıktan sonra elin alışıyor zaten. Ben ilk enjeksiyonda panik yapıp enjeksiyonu yapamayıp 1 ampul testoyu tuvalete boca etmiştim :)
TeknoGenc
Yeni Üye

Mesaj gönderen TeknoGenc »

elinize enjektörü aldıgınızda çok düşünmeyin enjeksiyon elinde bakıp düşünmeyin hızlı kalem tutar gibi saplayın aniden beklemeyin yani ben öyle aştım elimde 2 saat nasıl saplıcam ben bunu dıyınce zor oluyo :D
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Hadi bakalım kısa ester kürümde iğneyi enjeksiyon yapacağım yere değdirip bakmadan saplıcam artık :D :D

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir