Sizlerin Önerisi ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
sabaru
Yeni Üye

Sizlerin Önerisi ?

Mesaj gönderen sabaru »

Merhaba iyi akşamlar mart 96 doğumluyum.183 boyundayım hemen hemen 1 buçuk yıldır aralıksız çok şükür vg ile uğraşıyorum ve kür yapmayı düşünüyorum. Bir hocamız ile görüştüğüm de (salondan) 6 haftalık ufak bi kür yapabilirsin etkisinide görürsün dedi enantat ve danabol yapabilirsin dedi fakat forumdaki araştırmalara yaptığımda hiç 6 haftalık kür yapan birisine rastlamadım.Sizlere sormak istedim sizlerin önerisi nasıl olur ? Bir yakınımda haftada 500 mg enantat 250+250 olarak 2 gün 12 hafta yanınada danabol ekledi fakat bu seferde 12 hafta çok gibi gözüktü gözüme çaresiz kaldım ve buradaki abilerime sormak istedim. Şimdiden vakit ayırıp yazan ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Sizlerin Önerisi ?

Mesaj gönderen testo »

sabaru yazdı:Merhaba iyi akşamlar mart 96 doğumluyum.183 boyundayım hemen hemen 1 buçuk yıldır aralıksız çok şükür vg ile uğraşıyorum ve kür yapmayı düşünüyorum. Bir hocamız ile görüştüğüm de (salondan) 6 haftalık ufak bi kür yapabilirsin etkisinide görürsün dedi enantat ve danabol yapabilirsin dedi fakat forumdaki araştırmalara yaptığımda hiç 6 haftalık kür yapan birisine rastlamadım.Sizlere sormak istedim sizlerin önerisi nasıl olur ? Bir yakınımda haftada 500 mg enantat 250+250 olarak 2 gün 12 hafta yanınada danabol ekledi fakat bu seferde 12 hafta çok gibi gözüktü gözüme çaresiz kaldım ve buradaki abilerime sormak istedim. Şimdiden vakit ayırıp yazan ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Ben ilk kürümdeyim. 250-250 Testo-e haftada çift iğne 12 haftalık kürümün 8. haftasındayım. 500 testo-e bence fazla değil. 12 haftada uzun bir süre değil. Genelde optimum başlangıç only testo kürleri böyle geçiyor. Bence kendini 500 başla, kür esnasında duruma göre bakarsın. Dianabol kullanmadım, bir şey diyemem. Sadece oral steroidlerin yan etkilerini iyi araştır derim.
hebennekal
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen hebennekal »

hangi kürü ne şekilde yapacağından öte küre ne kadar hazırsın bu daha önemli bir sorun.yağ oranın, ölçülerin, anatomin ne durumda, bunlar hakkında bilgi verirsen arkadaşlar daha çok yardımcı olur.
sabaru
Yeni Üye

Mesaj gönderen sabaru »

eksik bilgi verdiğim için kusura bakmayın. Testo ne gibi yan etkiler mesela ben az çok baktım organları yorduğunu söylüyordu. Milk shit b12 vs ile destekleyebileceğimi az çok gördüm.
Ölçülerim şöyle diyim sizlere yağ oranım 12 dolaylarında.
http://i.hizliresim.com/2gO2Lv.jpg 3 hafta önce
http://i.hizliresim.com/BMOZJ9.jpg 2 hafta önce
http://i.hizliresim.com/ZD5LvA.jpg 2 hafta önce
Genelde hatta çoğunlukta beslenmeme çok dikkat eden birisiyimdir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir