Arkadaşlar sitede tanınan bir arkadaştan trenbol. acetat. aldım. Zeytin yağı kokuyor ...acaba ben mi kafamda kuruyorum diye ne oldugunu dahi bilmeyen valideye sordum bu koku nedir diye zeytin yağı kokuyor dedi! koklamamın nedeni daha önce yaptığım trenbol acet. genshi ürünü nefesimi anlık kesip bi tansiyonumu düşürüyordu ama bunda hiç öyle bir etki yok olmadığı gibi enjeksiyon yeri şiş kalıyor uzun süre.
Aynı arkadaştan aldığım cleanbuterol 20mg lıkta sarımsı ve daha önce baska bi arkadastan aldıgım cleanbuterol 10mg lık 1 tanesi dahi ilk başlarda titreme v.s yapmasına rağmen bu cleanbuterol den 40mg alsamda totalde titreme v.s olmuyor.
Kafamda kurmak istemediğim için bunu yazdım.Deneyimlerinize ,fikirlerinize ihtiyacım var...Hak geçsin istemem kimseye ,kimsedede hakkım kalsın..
http://i.hizliresim.com/LaDDDJ.jpg
BVS trenbol acet. zeytin yağı kokusu
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Re: BVS trenbol acet. zeytin yağı kokusu
İlaçlar tabiki yağ kokar çünkü bir ilacın hammaddesini çözerken 10 ml bir flakonda 5 ml yağ 4 ml benzyl benzoat 1 ml de benzyl alkol konulur sterilizasyon için eğer iyice emin olmak istiyorsan parmağına 0.4 ml trenbolone sık sonra tadına bak çok pis keskin bir acı tadı vardır
kısa esterli trenbolone acetat zaten enjeksiyon bölgesinde ağrı yapar o normal sopharma clenbuterol mevzusuna gelirsek arkadaşlar artık sopharma kaliteyi çok düşürmüş size tavsiyem uzak durun derim ha ucuz olsun benim olsun derseniz başka şuan kullanacaksanız kesinlikle balkan pharmanın clenbuterolunu alın sopharmayı 3 le çarpıp 2 ye katlar o derece etkili

İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Trenbol. check yapıldığında ilk kez yapıldı dedi orj yani ama ne bi nefes kesme olayı nede tansiyon düşürüyor. Yani sizlerde kullandığınızda bu etkiler olmuyor mu?
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Bu zaten yan etkidir trenbolonun yani olması kötü birşey genelde ilk defa trenbolone kürü yapanlarda bu tarz yan etkiler oluşur daha sonra vücut ilaca alıştığı için bu yan etkiler geçer.Benim trenbolon dan gördüğüm en ağır yan etki psikolojik hasarı bütün gün sersem gibi dolaştırması ve agresifliği gece uykuyu kaçırması ve gece terlemeleri oluyordu sıcak basmalarıyla beraber.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir