ilk steroid kürüm
ilk steroid kürüm
Saygi deger sevgili forum uyeleri be yoneticiler formu uzun zamandan beri takip ediyoyum oncelikle bu degerli bilgileri bizler ile paylasip aydinlattiginiz icon tesekkurler..Ilk kurume 3hafta once basladim kurumde sadece DECA+sustanon var arkadaslar haftalik 250 mg DECA ve 250 mg sustanon aliyorum.Kurum tam 10 hafta surucek testesteronu 8. Haftadan itibaren kullanmicam.Yasim 22 kilom 70 yaklasik araliksiz olarak 1 seneyi askin bb yapiyorum.Sizce gunluk ne kadar su tuketmeliyim ve bu kure bir yorumunuzu bekliyorum tesekkurler…
Re: ilk steroid kürüm
Tesekkurler sizce testesteronu tam olarak kac hafta kullanmaylim 10 haftalik DECA ya gore?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Aşağıdaki konuları da okursan sorularının cevabını bulacaksın.
Gördüğüm kür örneklerinde genelde Deca bitimi üzerine 4 hafta eklenmiş. Buradan yola çıkarak 14 hafta Testo 10 hafta deca kullanmalısın.
lennox77 hocanın yazdığı Testo-Deca kür örneği :
viewtopic.php?f=2&t=2
Iron_Man hocanın yazdığı Testo-Deca kür örneği :
viewtopic.php?f=2&t=23
Küründe başarılar.
Gördüğüm kür örneklerinde genelde Deca bitimi üzerine 4 hafta eklenmiş. Buradan yola çıkarak 14 hafta Testo 10 hafta deca kullanmalısın.
lennox77 hocanın yazdığı Testo-Deca kür örneği :
viewtopic.php?f=2&t=2
Iron_Man hocanın yazdığı Testo-Deca kür örneği :
viewtopic.php?f=2&t=23
Küründe başarılar.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
havalar ısınıyor temız beslen cok yaglı sakın yeme normalde bulk kurlerının son baharda baslanması taraftarıyım sıcak havalar extra sıkıntı
sustanonu 500 e cıkarsanmı dıye dusunuyorum ptesı 250 persembe 250 seklınde jınekomastı belırtısı olursa neler yapacagını bılıyor musun ? goguslerınde kasıntı olursa testıslerde cok cıddı kuculme olursa muhakkak paylas keske susta yerıne enanhate gırseydın befoıre after fotolarını beklıoruz

Cok tesekkur ederim samet hocam bulundugum ulkede bu tur steroidleri kullanmak illegal oldugundan bulmakta Cook zor oluyor bn kurumde deca+t enante kullanicaktim bulamadim zar zor 10 adet sustanon buldum ancak memlekete tr yeye tatile gidicem 5 ay Sonra orda bulmayq calisip bidahaki Kur de dha iyi olacagindan eminim.Jinekomasti belirtileri gercekten bilniyorum ama gercekten tesekkurler yardimlarinizdan oturu.Kurumun 4. Haftasi bitti sukur bir sorun cikmadi.6 hafta kaldi kur un bitiminde sizinle resimlerimi paylasicagim hocam tesklr
-
- Yeni Üye
Marsha yazdı:Cok tesekkur ederim samet hocam bulundugum ulkede bu tur steroidleri kullanmak illegal oldugundan bulmakta Cook zor oluyor bn kurumde deca+t enante kullanicaktim bulamadim zar zor 10 adet sustanon buldum ancak memlekete tr yeye tatile gidicem 5 ay Sonra orda bulmayq calisip bidahaki Kur de dha iyi olacagindan eminim.Jinekomasti belirtileri gercekten bilniyorum ama gercekten tesekkurler yardimlarinizdan oturu.Kurumun 4. Haftasi bitti sukur bir sorun cikmadi.6 hafta kaldi kur un bitiminde sizinle resimlerimi paylasicagim hocam tesklr
deca ılk kur ıcın agır olabılır sustanon gırıyorsan yanına primabolan gir almanyadasın sanırım underground cesıt cok orda ama orjınallıgı tartısılır o yuzden turkıyeye geldıgınde eczaneden prımabolan ve sustanon temını yaparsın ılk hafta 250 sustanoon sadece vurursun ıkıncı hafta 500 sustanon 300 primabolan dıoye kurunde 10 veya 12 hafta devam edersın benım tavsıyemn sustanonu 10 veya 12 hafta orimabolanı 8 hafta vurulman
Anladim hocam tavsiyeleriz ve ilginiz icin cok tesekkurler.Hocam ban en az 3 litre su ic gunde dediler be bn bazen islerden dolayi icemiyorum su ne kadar onemli sizce bu kurde.Birde igne vuruldugum gun ve sonrasi bas agrim oluyor bu normalmi thax
-
- Yeni Üye
Marsha yazdı:Anladim hocam tavsiyeleriz ve ilginiz icin cok tesekkurler.Hocam ban en az 3 litre su ic gunde dediler be bn bazen islerden dolayi icemiyorum su ne kadar onemli sizce bu kurde.Birde igne vuruldugum gun ve sonrasi bas agrim oluyor bu normalmi thax
toksitleri atmanda yardımcı olur bobrek ıcın ozellıkle 3 4 lıtre su ıc saw plamentıo deve dıkenı muhakkak koru apikopal tablet al benexol b12 vs
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir