Test Sonuçlarım
Test Sonuçlarım
Selamlar arkadaşlar 29 yaşındayım 500 mg testosteron enanthate(balkan pharma) 2 günde bir yarım tablet arimidex alıyorum ,kürümün 5 haftası geride kaldı yarın 6. enjeksiyonlar yapılıcak aşağıda test sonuçlarımı bulabilirsiniz her şey normalmidir yapmam gereken bir şey var mı ? ne düşündüğünüzü belirtirseniz sevinirim.Tecrübeli arkadaşların yorumları çok önemli şimdiden teşekkürler.
http://postimg.org/image/4i1evbkdj/
açamıyan arkadaşlar için yazıyorum
LH 0.6 ( 1.7-8.6)
FSH 0.2 (1.5-12.4)
Östrojen 29.3(7.63-42.59)
Testosteron 15 (2,18-9,06)
LH 0.6 ( 1.7-8.6)
FSH 0.2 (1.5-12.4)
Re: Test Sonuçlarım
Sitede daha once kur yapmis ve kur esnasinda kan tahlili yaptirmis kimse yok mudur ? Testo oranim haftada 500 mg Enanthat kullanan birisine gore cok dusuk degil mi ? birde bel agrisi normalmidir, acaba bobreklerden mi vuruyor bele kure basladigimdan beri bel agrisi cekiyorum.
Değerlerin gayet iyi...Kullandığın enantat sağlam 15 olması onu gösteriyor.Beşinci haftadan itibaren lh fsh üretimi duruyor seninkide durmuş hipofizin sıfıra yakın hormon üretiyor...Yani sorun yok böyle devam..
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
sofa yazdı:Selamlar arkadaşlar 29 yaşındayım 500 mg testosteron enanthate(balkan pharma) 2 günde bir yarım tablet arimidex alıyorum ,kürümün 5 haftası geride kaldı yarın 6. enjeksiyonlar yapılıcak aşağıda test sonuçlarımı bulabilirsiniz her şey normalmidir yapmam gereken bir şey var mı ? ne düşündüğünüzü belirtirseniz sevinirim.Tecrübeli arkadaşların yorumları çok önemli şimdiden teşekkürler.
LH 0.6 ( 1.7-8.6)
FSH 0.2 (1.5-12.4)
İlaçlar sahte değil gözün aydın. İlk testo enjeksiyonundan 3 gün sonra testo 12 civarına çıkıyor. Daha sonraki haftalarda iğne vurdukça artmaya devam ediyor. 500 testo-e ile 15 sonucu aldığını sandığın yer >15 aslında. Yani cihazın ölçüm limitlerinin üstünde. Normal koşullarda 15 e kadar ölçmek yeterli olduğu için üretici firmalar daha üstü için çalışma yapmıyor. Ancak tam değerini görmek istersen dilüsyonlu çalışmalarını rica edebilirsin. Benim 7. haftada >15 çıktığında 1'e 5 dilüsyonlu çalıştım ve 28 civarında olduğunu gördüm. Zaten 500 testo-e ile total testonun ulaşabileceği en yüksek seviye bu diyebilirim.
Lh ve Fhs <0.6 ve <0.2 sanıyorum. Yani alt ölçüm sınırlarının altında. Sıfırlanmış. Testisler çalışmıyor ve doğal testosteron salgılamıyorsun.
E2 çok uçmamış. 30 lar çok yüksek değil. Benim hiç yükselmiyor malesef. Biraz yükselmesinin iyi olduğu söyleniyor.
En son testo tarafından Pzt Haz 01, 2015 2:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar.oncelikle lutfen tecrubesi olmayan , sagdan soldan okuduklariyla kimse yorum yapmasin.Ingilizcem gayet iyi Ben de yabanci forumlarda okuyup ogreniyorum zaten.kimsenin translate ine ihtiyacim yok.
12 hafta suren kur planim su sekilde oldu
8 hafta enanthate 500 mg
4 hafta sustanon 500 mg
6. Haftadan itibaren testisler ufaldigi icin kurume 500 iu hcg ekledim ve 2 gunde 1 yarim arimidex kullandim.
gecen hafta cuma gunu, yani 9 gun once kurum bitti.Son enjeksiyonla beraber 500iu pregnyl kullandim.
bu hafta hcg 1000 e cikardim yalnizca sali ve cumartesi olmak uzere 500iu 2 kere pregnyl kullandim.
haftaya da 500 iu x2 kullanip 21. Gun sonunda nolvadexe baslamayi dusunuyorum.
Nolvadexle beraber 5 gun ustuste her gun 500 iu pregnyl kullanmayi dusunuyorum.
Simdi yabanci forumlarda ise pct yaparken pregnyl kullanmayip nolva ve clomid kullanmam onerildi.Ancak clomidin karaciger ve gozlere zarar verdigini okudum kararsiz kaldim.Genellikle ulkemizde clomid kullanilmiyor pct lerde,muscle.uk forumda ise herkes clomid ile pct yapiyor, daha once clomidli ve clomidsiz pct yapan tavsiye verebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.
Ayrica enamthatetan sustanona gectigim icin yerden yere vuruldum.Acemilikle cok itham edildim evet yaptik bir hata sanirim pct daha bir zor olucak benim Icin fakat lutfen enanthatetan sustanona mu gecilir gibi gereksiz Yorumlar yapmayin.sustanonu 2 hafta kullanicaktim tavsiyeler uzerine 4 kullandim.
(Telefonumda turkce klavye olmadigi icin turkce karakter kullanamadim)
12 hafta suren kur planim su sekilde oldu
8 hafta enanthate 500 mg
4 hafta sustanon 500 mg
6. Haftadan itibaren testisler ufaldigi icin kurume 500 iu hcg ekledim ve 2 gunde 1 yarim arimidex kullandim.
gecen hafta cuma gunu, yani 9 gun once kurum bitti.Son enjeksiyonla beraber 500iu pregnyl kullandim.
bu hafta hcg 1000 e cikardim yalnizca sali ve cumartesi olmak uzere 500iu 2 kere pregnyl kullandim.
haftaya da 500 iu x2 kullanip 21. Gun sonunda nolvadexe baslamayi dusunuyorum.
Nolvadexle beraber 5 gun ustuste her gun 500 iu pregnyl kullanmayi dusunuyorum.
Simdi yabanci forumlarda ise pct yaparken pregnyl kullanmayip nolva ve clomid kullanmam onerildi.Ancak clomidin karaciger ve gozlere zarar verdigini okudum kararsiz kaldim.Genellikle ulkemizde clomid kullanilmiyor pct lerde,muscle.uk forumda ise herkes clomid ile pct yapiyor, daha once clomidli ve clomidsiz pct yapan tavsiye verebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.
Ayrica enamthatetan sustanona gectigim icin yerden yere vuruldum.Acemilikle cok itham edildim evet yaptik bir hata sanirim pct daha bir zor olucak benim Icin fakat lutfen enanthatetan sustanona mu gecilir gibi gereksiz Yorumlar yapmayin.sustanonu 2 hafta kullanicaktim tavsiyeler uzerine 4 kullandim.
(Telefonumda turkce klavye olmadigi icin turkce karakter kullanamadim)
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Leydig hücrelerinizin durumunu merak ediyor musunuz peki bu kür de kür için de pregnyl kullandıktan sonra ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
sofa,
Bana kalırsa 500 ui de kullansan Pregnyl'in bu kadar kullanımı doğru değil diye düşünüyorum.
Ben kendi kürümde Nolvadex + Klomen ile PCT yaptım. Kürümde 12 hafta 500 mg Testo E ve 6 hafta Dianabol vardı. Arimidex de kullandım. İyi ki de almışım Arimidex almama rağmen E2 yüksekti. Aynı testis küçülmesi sadece Testosterone Enanthate kullanmış olmama rağmen oldu ancak PCT'nin ilk haftasında tekrar eski haline gelmeye başladı Testo E'nin de vücutta yarılanması ile.
Sana tavsiyem Nolvadex ve Klomen ile başla. Ben Klomen kullanırken çok sivilcelendim ve görmemde problemler oldu forumlarda gördüğüm gibi. 2. haftada Klomen'i kestim. Şu an 3. haftasındayım PCT'min ve sadece Nolvadex ile devam ediyorum. Libido, sabah ereksiyonu gibi şeylerde de zerre problem yok. PCT sonrası da bir test yaptıracağım ve mutlaka forumda paylaşacağım.
Umarım benim deneyimimden yararlanırsın. Senin kürüne yakın bir kür son 4 haftası haricinde ve Dianabol haricinde.
Sonuç olarak karar senin ancak 500 ui de olsa Pregnyl'e o kadar yönelme derim.
İyi günler.
Bana kalırsa 500 ui de kullansan Pregnyl'in bu kadar kullanımı doğru değil diye düşünüyorum.
Ben kendi kürümde Nolvadex + Klomen ile PCT yaptım. Kürümde 12 hafta 500 mg Testo E ve 6 hafta Dianabol vardı. Arimidex de kullandım. İyi ki de almışım Arimidex almama rağmen E2 yüksekti. Aynı testis küçülmesi sadece Testosterone Enanthate kullanmış olmama rağmen oldu ancak PCT'nin ilk haftasında tekrar eski haline gelmeye başladı Testo E'nin de vücutta yarılanması ile.
Sana tavsiyem Nolvadex ve Klomen ile başla. Ben Klomen kullanırken çok sivilcelendim ve görmemde problemler oldu forumlarda gördüğüm gibi. 2. haftada Klomen'i kestim. Şu an 3. haftasındayım PCT'min ve sadece Nolvadex ile devam ediyorum. Libido, sabah ereksiyonu gibi şeylerde de zerre problem yok. PCT sonrası da bir test yaptıracağım ve mutlaka forumda paylaşacağım.
Umarım benim deneyimimden yararlanırsın. Senin kürüne yakın bir kür son 4 haftası haricinde ve Dianabol haricinde.
Sonuç olarak karar senin ancak 500 ui de olsa Pregnyl'e o kadar yönelme derim.
İyi günler.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 6 misafir