Enjeksiyon sonrasi bir gariplik

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
sofa
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Enjeksiyon sonrasi bir gariplik

Mesaj gönderen sofa »

Merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşımla beraber 8 haftalık 500mg testosteron kürüne başladık(belki 10 a çıkarıcaz).ilaçlar balkan pharmanın bir internet sitesi üzerinden aldım reklam yapmak yasak değil ise sitenin ismini de verebilirim.ilaçlardan bazılarını balkan pharmanın sitesinden kontrol ettirdim orjinal çıktı.bazılarını ise üzerlerinde kod yazmadığı için kontrol edemedim, bilemiyorum bu durum normalmidir.
Problemimiz su ki almış olduğumuz 33 Ampülden bir tanesi sapsarıydı diğerleri ise şeffaf renkte internette normal olduğunu okuduk ve bu hafta 5. Enjeksiyonlarımızı yaptırırken arkadaşım onu kendisine enjekte etti.Yalnız ampulu şırıngaya çekerken bile belliydi çok daha yağlı bir enjeksiyondu, diğer testosteronlara benzemiyordu çok, şimdi problem şu ki geçtiğimiz 4 hafta problemsiz geçen enjeksiyonlardan sonra ilk kez arkadaşım yürürken dahi zorlanıyor.hala agrı geçmedi oturup kalkamıyor ve bölge şişmiş durumda.Bu durumla ilgili tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler herkese.
madmax29

Re: Enjeksiyon sonrasi bir gariplik

Mesaj gönderen madmax29 »

balkan pharmadan kesinlikle şu an uzak durun...acaip sahtesi var malesef son mağduru benim hatta şu anki kürümün ilk parti testoları balkandı kutu sahte iiçindeki ampüller sahte ama garip olan içinde 1-2 tane orjinal ürün vardı bildiğin kodları doğrulanan. bi kere balkanın orjinal ampüllerindeki tarih ve kod baskısı kesinlikle silinmiyo eğer dediğin gibi ampüllerin üstündekiler silindiyse sahte elimde benim şu an bi kutu sahte balkan hala duruo tavsiyem markayı değiştirin...
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

aynı sorun bendede mevcut ilaçları aldığımda hepsi tek renk beyazdı üzerinden biraz zaman geçti küre başlıyım dedim ilaçların 4- 5 ampulu sarı renge dönüşmüş garip olan sitenin onay vermesi riske atıp kullanmadım tavsiyem kullanmaman
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 121 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Arkadaşlar bunu defalarca söyledik benim aldığım eczane primosunda bile daha önce defalarca renk problemi oldu üretici firma ilacı sentezler kullandığı solusyona ve hatta sentezlenirken aradaki geçen zaman farkından dolayı bile ilacın rengi değişik çıkabilir yoksa birebir sahtesini yapacak olan adam onun içine ilacın rengi beyazsa beyaz yağınıda koyar ilacın renk problemi üretimde kullanılan çözücü solusyona bekletme sentezleme süresine göre bile değişiyor hatta kullandıkları yağa göre bile mesela örnek vereyim tr piyasasında bilinmeyen bir marka omega labs adamlar bir parti üretimde ilaçlarında üzüm çekirdeği yağı kullanmışlardı ve bütün ürünleri yeşil renkteydi :D
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

hammer hocam burda sorun çözeltinin rengi değil balkanın şu an piyasada zebil gibi sahtesi dolaşması en basit örnek ben verdim ampüldeki serino ve skt tarihi elle kazıyınca cıkıyosa bilki o ampül sahte...
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Alakası yok kullanılan çözelti yağının cinsiyle...Bende deva holdingte çalışıyorum ilaçların içerikleri öyle kafaya göre değiştirilemez.Hepsinin sağlık bakanlığına onaylatılması lazım.Formülasyon değişikliğinde tekrar ruhsat alınması gerekiyor.En fazla yapılan şey kullanılan hammaddenin daha ucuz veya kalitenin düşük tutulması olabilir.Ayrıca o tip bir değişiklik yapılsa dahi tüm sonraki partilerde aynı olması gerekir...Balkan firması bizim için standart dışı merdiven altı bir firma...İstediği kadar eski demir perde ülkelerinde eczanelerde satılsın...Kalite yerlerde...Ampül tarzı ilaçlarda renk değişimi sos vermeli...Bozuktur büyük ihtimalle...Ben olsam kullanmazdım.
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 121 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Balkan pharmanin orjinalinde zaten sktnkismi ve upic kodlari elle kaziyinca cikiyorki istersen sitesine mail at sor ben eczaneden 2 ay arayla primobolan almistim zamaninda birinin rengi sari digeri beyazdi hatta bulursam resmini buraya koyarim hammaddeye bagli olarak ilacin rengi degisebiliyor bu gayet normal arkadaslar ilacin birebir sahtesini yapacak olan adam zaten icine ayni rengi tutturacak yagida bulur koyar demek istedigim bu
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
sofa
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen sofa »

Cevaplar için herkese teşekkür ederim.Yabancı forumları takip ettim ve evet hammer arkadaş haklı değişik yağlar kullanılabiliyormuş.Koyu kahverengi testosteron bile olabilirmiş renk kullanılan yağ ile ilgili bir durummuş.

Neyse, bugün satıcımdan mail aldım.Problemin neden kaynaklandığını çözdük.Kendisi 1 adet sarı olan ampülün eski üretimli seri olduğunu ağrı problemi herkeste yaptığını belirtti.Yeni üretimler beyaz renkli ve ağrısızmış.Biraz araştırma yapınca balkan pharma testo enanthatta acılı enjeksiyon yüzünden yürüyemiyen işine gidemiyip kürünü bırakmak zorunda kalan insanlar dahi varmış.Arkadaşım da 2 gün yürüyemedi aynen onlar gibi.

Ayrıca kalan 11 adet ampülümü kontrol ettim buradan https://b-p.md/index.php hepsi orjinal diyor.Tırnağımla kazımaya da çalıştım fakat kazınmıyor.Balkan pharmayı seçme sebebim orjinallik konusunda güvenilir olmasıydı.78 kilo başladığım kürümde 5. enjeksiyonlarımızı olduk ve şu an 80.5 kg yum.Sonuçtan çok memnun değilim , ekmeği şekeri kesmeme rağmen göbek olduğu gibi duruyor.Onun dışında kütle aldım tabi 2 günde 1 arimidex kullanmama rağmen su da tuttu biraz vücut.

Sonuç olarak ürünüm orjinalmiş.Hammerstorm haklıymış tamamiyle kullanılan yağ ile alakalı durum.Kürümü 10 haftaya çıkarıp son seri olan beyaz balkan pharmalardan sipariş vermeyi düşünüyorum tekrar sağlayıcımın web sitesi kapanmış fakat maillere yanıt veriyor halen.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir