İlk Kürüm Yardım?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
adra
Yeni Üye

İlk Kürüm Yardım?

Mesaj gönderen adra »

Herkese merhaba..
Aranıza yeni katıldım kısa süredir takip ediyorum.. 3 yıllık bir spor geçmişim var ve son bir yıldır düzenli ve ağır antrenman yapıyorum ve sizlerin de bildiği gibi sınırlar bir yere kadar.. çok uçlarda devasa bir yapı isteyerek girmek istemiyorum sadece bulunduğum sınırımdan biraz ötesi.. bunun içinde yardımınıza ihtiyacım var dostlar.. yaş 30, boy 190, kg 90 ve yağ oranı da 13 ler de gibi.. eczacı arkadaşımdan primobolan ve sustanaon temin ettim 8 hafta uygulamak istiyorum sanırım ilk kez için yeterli bir süre... kilom ve durumuma göre sizlerden tecrübelerinizden yardım istiyorum.. bununla birlikte koruyucu ne kullanmalıyım? saygılar...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İlk Kürüm Yardım?

Mesaj gönderen lennox77 »

10 haftaya çekebilirseniz Susta 500 mg- 400 mg Primo kilonuza uygundur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
adra
Yeni Üye

Mesaj gönderen adra »

sadece bu ikisi için jinekomasti gibi bir durum olabilir mi kullanmamız gerek destekler nelerdir? bir de kür bitiminde kullanılması gereken herhangi bir şey?
adra
Yeni Üye

Mesaj gönderen adra »

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var??? :?:
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Jinekomastiyi önceden önce engellemek, yani kür içinde jinekomastiye karşı koruma istiyorsan Arimidex. 2 günde 1 yarım veya çeyrek tablet kullanımı öneriliyor forumda az araştırma yaparsan.

Aşağıda da lennox hocanın Arimidex için tanımlama yazdığı link var.

http://www.steroidforumtr.com/viewtopic ... t=20#p6879

lennox77 yazdı:Bu konu hakkında detaylı bir yazı yazacağım... Kürlerde östrojene bağlı yaşanan yan etkilerin nasıl önleneceğini pek çok arkadaş karıştırabiliyor.
Şimdi bu konu için elimizde kullanabileceğimiz 2 tane östrojen dengeleyici ilaç var
1-Nolvadex : Meme dokusunda östrojen reseptörlerini bloke ederek çalışır (bu yüzden göğüs kanserinin tedavisinde kullanılabiliyor)
2-Arimidex : Arimidex ise testonun östrojene dönüşmesini sağlayan enzimleri bloke ederek çalışır

Nolvadex östrojeni konsantresini düşürmez,östrojene bağlı yaşanan şişkinlik,su tutması,kan basıncı gibi yan etkileri engellemez.
Arimidex östrojen konsantresini düşürür ve östrojenik yan etkileri engeller

Biz ne yapmalıyız ?
Arimidex kullanmamızın amacı jinekomasti yaşandığı zaman değildir,çünkü arimidex göğüs ucunda biriken östrojeni bloke etmez,tüm vücutta birikmeye meyil gösteren östrojeni bloke eder
Nolvadex ise göğüs ucunda birikebilecek östrojeni bloke ederken,östrojeni bağlı yan etkileri bloke edemez
Yani uzun lafın kısası kürün başından beri östrojen dengesini ,su tutmasını,şişkinliği kontrol altında tutmak istiyorsak:ARİMİDEX
Jinekomasti oluşmuşsa,göğüs ucunda şişkinlik ve östrojen birikimi varsa: NOLVADEX

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir