EN İYİ TESTESTERON ENANHATE SİZCE HANGİSİ YARDIM LÜTFEN
Re: EN İYİ TESTESTERON ENANHATE SİZCE HANGİSİ YARDIM LÜTFEN
Kusura bakmayın bilmiyordum peki kişisel olarak bu konuda yardım cı olabilecek biri varmı
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Reus88 yazdı:Kusura bakmayın bilmiyordum peki kişisel olarak bu konuda yardım cı olabilecek biri varmı
konu ac bilenler yardimci olur
iyi bi marka yoktur sadece sahte satan ve satmayan satıcı vardır buradaki gibi...
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
alpha testoları düşük dozaj. Balkan ın yabancı forumlara göre testoları lab testlerinde hep bikaç mg over dose çıkmış. Meditech iyi ama verilen parayı hakediyo mu tartısılır. Onun dısında vermodje yi kullanan arkadaslarım çalıstığını fakat memnun kalmadıklarını ifade ettiler. Kısacası Balkan,Meditech kullan çok param var değişiklik arıyorum diosan thaiger
Rusların risir yada ona benzer bir markaları varmış, pahalıymış ama harika çalışıyormuş.
Ben vermojo masteron kullandım bir kötülüğünü görmedim ama bir kaç ay önce alpa masteron kullandım, kalp çarpması yaptı. Bu iyi mi, kötü mü yorumlanır bilmiyorum ama çalışıyordu. Tanıdığım biri bana alpa temin ediyor. Bu marka ile ilgili kötü tecrübesi olan var mı
Teşekkürler.
Ben vermojo masteron kullandım bir kötülüğünü görmedim ama bir kaç ay önce alpa masteron kullandım, kalp çarpması yaptı. Bu iyi mi, kötü mü yorumlanır bilmiyorum ama çalışıyordu. Tanıdığım biri bana alpa temin ediyor. Bu marka ile ilgili kötü tecrübesi olan var mı
Teşekkürler.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 1 misafir