KONSANTRASYON DOPINGI (YARDIM)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
turbeyler001
Yeni Üye

KONSANTRASYON DOPINGI (YARDIM)

Mesaj gönderen turbeyler001 »

Amerikada uni. Ogrencilerinin vazgecilmez ilaci ismi adderall solarak biliniyor turkiyede ise risalin bu ilac kirmizi receteyle satiliyor nasil temin edebilirim yardim edermisiniz
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: KONSANTRASYON DOPINGI (YARDIM)

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Efedrinde kullanabilirsin zaten aynı şey ritalinle sınav öncesi ders çalışmada bilgiyi depolama kapasitesini artırıyor ve ilgilendiğin işe konsanstre olmanı sağlıyor amerikada master yapan oxfort öğrencileri ve avrupada öğrenciler bu ürün olmadan üniversitelerini bitiremezlerdi heralde .)
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
turbeyler001
Yeni Üye

Bunu ögrenmem harika oldu gercekten ders calisma performansinj arttiriyorsa harika olur tessekurler hocam
turbeyler001
Yeni Üye

Hocam eczaneden temini var mi acaba bilginiz var mi
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

yalnız kalp krızı gecırme ıhtımalı var kalp rıtm ve nabız yukseltme ozellıgı mevcutbır gun sıfır uykuyla senı cın gıbı yapar sonrkı ıkı gun yorgunluktan bayıltır asprın kahveyle kombıne edıldıgıdne etkısı ıkı kat artar
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

sudafed ve türevlerinde psöefedrin şeklinde mavcut...
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 64 kez
Aldığı teşekkür: 57 kez

Mesaj gönderen ati88 »

Adderall ve Ritalin farklı ilaçlardır.

Ritalin'in hammaddesi methylphenidate'tir, ve aynı zamanda Türkiye'de Concerta isminde kırmızı reçeteli bir ilaç olarak da satılmaktadır. ADHD tedavisinde kullanılır. Etkisi kokaine benzediği için kokain bağımlılığı tedavisinde de kullanılır. Vücut bir süre sonra tolerans geliştirir ve bağımlılığa neden olma özelliği vardır.

Adderall'ın etken maddeleri %75 dextroamphetamine ve %25 levoamphetamine'dir. ADHD tedavisinde kullanılır. Bağımlılığa neden olma özelliği vardır. Türkiye'de Adderall olarak veya başka isimde satışı yoktur.

Desoxyn yine Amerika'da ADHD tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Etken maddesi methamphetamine'dir. Başka bir ismi de crystal-meth'dir. Bağımlılığa neden olur.

Ephedrine ise methamphetamine'e çevrilebilen bir moleküldür. ADHD tedavisinde kullanılmaz.

Kısaca: Diğer arkadaşların efedrin hakkında yazdığı kötü kardio-vasküler yan etkilerin tamamı bu ilaçların hepsinde daha kuvvetli olarak mevcuttur.

Burası steroidler hakkında bir forum ve bir amacı da ilaçların bilinçli kullanımını sağlamak. Bunu yazıyorum çünkü bu ilaçların ciddi yan etkileri var, hatta narkotik kategorisine giriyorlar. Sağdan soldan elinize geçerse bilinçsizce kullanmayın lütfen. Araştırın, tolerans ve bağımlılık özellikleri nedir, tıbbi kullanılan tedavi dozları nedir öğrenin ilk önce.
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 64 kez
Aldığı teşekkür: 57 kez

Mesaj gönderen ati88 »

Bir de ADHD tedavisinde kullanılan ve reçetesiz satılan Strattera isimli ilaç var. Etken maddesi atomoxetine. Özelliği noradrenaline reuptake inhibitor olması, ve diğer saydıklarım gibi merkezi sinir sistemi uyarıcısı olmaması. Bu nedenle kardio-vasküler yan etkileri daha az ve bağımlılığa yol açmıyor. Fakat diğer ilaçlara göre zihinsel konsantrasyon özelliğinin biraz daha zayıf kaldığı söyleniyor.

Kırmızı reçeteyle Concerta kullandım ama Strattera kullanmadım. İkisinin aradasındaki farkı bilmiyorum. Tek dezavantajı biraz pahalı olması. Reçetesiz alınabildiği için ve yan etkileri hafif olduğu için daha mantıklı görünüyor sadece.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Şakaya gelecek ilaçlar değil bunlar arkadaşlar
Kırmızı reçetenin ne derece bir öneme sahip olduğunu burda anlatmamıza gerek yok sanırım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 6 misafir