TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
firatram
Yeni Üye

TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

Mesaj gönderen firatram »

Arkadaslar merhaba,uzun süre formu takip edip kafamdaki soru işaretlerini noktaya çevirdikten sonra kür yapmaya karar verdim.
31 yaşındayım 2 senedir bb ile iç iceyım ama 8 aydir ciddi ve sıkı sekılde aksatmadan devam ediyorum.Konu baslıgını acıyorumkı ben nasıl yasadıklarını paylasan usenmeden yazan arkadaslar sayesınde bılgı toplamayı basarabildeysem dıger arkadaslarımda benım yasanmıslıklarımdan faydalansın istiyorum.
181 boyunda 78.5 kılo %16-17 yag oranına sahip(resim eve gecince paylasıcam) bu kürden önce sadece 3 aylık bir peptid gecmısı olan spor altyapısı pek olmayan suanda vucudu cok ıyı olmayan bırıyım.gıda mühendısıyım yogun bir iş hayatım var.
Kür ıcın erken vucudun kür yapmaya cok uygun degıl dıyecek arkadaslara soyluyorum herseyın farkında olarak bu ıse gırdım.cunku hayalımdekı estetık vucuda natural yolla ulasmak ıcın yeterlı zamana sahıp degılım cunku bu ıse gec basladım.kendımde gordugum tek artık beslenme konusunda egıtımım dogrultusunda belırlı bır bırıkımım var.dıyceksınızkı ozaman o vucudu o hale nasıl getırdın neden sıx packlerın yok :D
uzun hıkaye ama sorunlu bır unıversıte donemı serserı bır hayat bla bla..genctık takıldık yanı anlıycagınız.
suan kürümün 3.haftasındayım.burdan lennox ve uncle a maıl ve gsm yoluyla hıcbır karsılık beklemeden hıcbır tıcarı ortaklıgımız olmamasına karsı her soruma sıkılmadan usenmeden cevap verdıklerı ıcın bır kez daha tesekkur etmek ıstıyorum.
4.ignemı bu pazartesi vurucam dolayısıyla 3.haftam bıtmek uzere kür planım söyle;
1-15 hafta gep testo enantanthe 500mg
2-15 hafta gep boldenon 500mg
2-5 hafta totalde 4 hafta 30 mg dianabol(testo kana karısmadan ostrojenı yükseltmek istemedim dogru yada yanlıs ben boyle yorumladım)

pct nolvadex ve clomenle yapıcam pregnlyn olayına kür sonunda karar vericem.(sizce kesinlikle kullanmalımıyım? testis kuculse yada kuculmese)

boy:181
kilo:78.5(suan 82 kg oldum)
biceps=38.5
omuz gögus suan rakmları net hatırlamıyorum laptopa gectıgımde güncellerim.

kullandığım supplement ve vitamin destek ürünleri;

optimum gold whey
optimum bcaa
nox
vitargo carbonhdyrat

benexol b12
milk thistle
supradyn
cinko
omega3
4 günde bir tablet arimidex(dbaolun su tutumunu bloke edebılır yada azaltabılır benım ıcın jınekomasti olmaktan iyidir.)

günlük 3lt su tüketimim 4 ana 1 yada 2 ara ögun totalde 2900-3300 cal bır gıda alımım var.
makrolarım yaklasık 250 gr proteın,350gr k.h.,50-80gr arası yag
kesinlikle basit k.h alımım ve doymus yag alımım yok,şeker alkol beyaz un yada glisemik indeksi yükselticek herhangi bir gıda ürünü kullanmıyorum.
yagı somon ton balıgı badem cevız yada zeytinyagından alıyorum.
tavuk ton balıgı ve kırmızı et hergun bır sekılde kombıne edıp 400-500 gr yemeye calısıyorum bazen fazlası.3 olcek whey 1 olcekte vitargo alıyorum.gunde 10-15 gr bcaa ve glutamin alıyorum.arada bir cheat day yapıp metabolizma hızını sasırtıyorum tavsiye ederim.

Gelelim sıkıntılı olaya,ignemı kendım yaptım kalca bolgesınden ılk hafta sıyah ucla 2ml 500 mg testoyu vurdum.hersey teorik olarak dogruydu ama ıgneden 4-5 saat sonra muthıs bır agrı oturamadım kalkamadım antreman dahı yapamadım 3 gün sürdü.
yanlıs yaptıgımı dusunup kasıldıgımı dusunup ve ıgne ucu secımının yanlıs oldugunu dusunup yesıl ucla bu sefer daha nizamı 2.ıgnemı bu sefer testo+bolde 2+2 totalde 4ml tek seferde vurdum sonuc yine aynı muthıs bir agrı sızı ınanın anlatamam sıze bu acıyı kürü bırakmayı dusundum.
3.yu bilen daha once yüzlerce kür ve iğne yapmıs bırıne dıger taraftan vurdurdum sonuc yine hüsran arkadaslar.4 gündür agrı azalmasına karsı hala sürüyor.
voltaren muscoril hıcbır faydası olmuyor.aradım arasrtırdım bilen bırılerıne maıl attım cıkardıgım sonuc ve bana soylenen su nadırde olsa bazı ınsanların kalca kasları cok sıkı oluyor ve ılac gıdecek yol bulamıyor yag tabakası arasında sıkısıyor ve bunun emılımı sırasında agrı ve acı verıyor.
bır kac haftadan sonra duzelır dendı.zaten anlatıldıgı gıbı ılacı vurdugum noktayı cevreleyen 20cm2 lık bır alanda heryerde hıssedebılıyorum ve dokununca dahı acıyor.
Daha once bu sorunu yasayan varmı varsa nasıl cozmus yardımcı olursanız cok sevınırım.Yani acı ve agrı yuzunde yürüyemıyorum ve antremanlarda cok zorlanıyorum önerisi olan bırı varsa dınlemeye hazırım.cozum bulamassam bacaktan falan vurmayı denıycem ama oralarda daha cok acı cekebılıcegımı soyledıler bu konuda cok caresızım acıkcası..

kürde 4.haftama gırıcem vucudumda hafıf su tutumu basladı 3.5 kg yakın bır kılo alımı gerceklestırdım guc artısı yada hıssedılebılır bır vucut fonksıyonu degısmesı yok,gecelerı bıraz vucut ısımın arttıgını farkettım ve testıslerımın cok kucukte olsa ufaldıgını dusunuyorum.sonucta dogal testo üretimim durdu..

sımdılık bukadar vakıt buldukca sızlerı bılgılendırır resımlerımı atarım benım cekındıgım utandagım yada korktugum bır durum yok yeterkı bılgı paylasılsın ınsanlar faydalansın..
En son firatram tarafından Sal May 12, 2015 8:21 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
madmax29

Re: TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ

Mesaj gönderen madmax29 »

bir kere tek seferde 4 ml bir yerden vurmak deli işi zaten o kadar yağlı ilaçın orda sertlik ve acı yapmasa şaşarım...yapman gereken ilaçlarını 2 güne böle ornek salı - perşembe 1ml testo - 1ml bolde cek be bu sefer bacaktan dene bacaktan igne videoları youtube bir sürü mevcut...bacaktan avantajın hem kalcaya göre daha hakimsin hemde kendin vurabilirsin...onun dışında forumda benim igne ucları ilgili verdiğim tiyolar bar oldukça verimli ve acısız igneleri yapmak için kısaca yeşil ucla çek - tiberkulin ucuyla vur cok ince ama acıtmaz fazla derine gitmez 2ml yi yavaş yavaş vurmanı sağlar bölece ödem yapmaz http://i.hizliresim.com/JYnVzW.jpg resmi bu
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 64 kez
Aldığı teşekkür: 57 kez

Mesaj gönderen ati88 »

Merhabalar.

Cilt altına sızma ihtimalini azaltmak için z-track yapman lazım. Enjeksiyon süresini her 1ml için 30sn tutarsan ve enjeksiyondan sonra iğneyi çekmeden 30sn beklersen sızmayı azaltabilirsin.

Z-track
http://www.nursingcenter.com/upload/static/592775/take5_ztrack.pdf
http://nursingcrib.com/nursing-notes-reviewer/fundamentals-of-nursing/z-track-method/

Edit: ayrıca @madmax29'un söylediği gibi enjeksiyon miktarını azaltmak mantıklı. 4ml'yi bir seferde z-track de yapsan sızma ihtimali yüksek.
TeknoGenc
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen TeknoGenc »

dene ama çözüm olucagını düşünmüyorum cunkı başıma aynısı geldi defalarca sorun enjeksıyonda vs sanıyosun ama hikaye vurdugum yer davul gibi oluyordu benımde bacagımı kaldıramıyodum acıdan vurduktan sonrakı 2 gün yataktan cıkmadıgımı bilirim.benım tavsıyem ilaçları kımden aldıysan hemen değiş benım tüm kürümü maffetmıslerdi kimseyede güvenme ben sorunumu ilaçları değiştirerek çözmüştüm içindeki benzly alchol oranlarından dolayı
firatram
Yeni Üye

Ilk resim eski bir resmim az cok vucut tipimi anlayin diye koydum sonrakiler suan guncel halimdir.
http://i.hizliresim.com/zArqlB.jpg
http://i.hizliresim.com/rQZvj1.jpg
http://i.hizliresim.com/7kMZYa.jpg
http://i.hizliresim.com/PqPzp7.jpg

Ilgi alaka ve cevaplariniz icin tesekkurler.@madmax29 abi dedigin gibi azevel 1ml testo 1ml bolde bacaktan vurdum umarim hakli cikarsin ve agri yapmaz ama suan enjekte yaptigim yerde ignenin acisi var bu normal dimi yani cok hafif kesik acisi gibi ignenin hucre icine girdigi dogrultu boyunca hafif aci var normalmi hocam?siyah ucla vurdum bacakta yer konusunda bir kac farkli yer gordum videolarda acikcasi biraz kararsiz kaldim tam olarak vurmam gereken yerin oldugu bir video yada foto linki atarsan cok sevinirim yine agri yaparsa markayi degistirmeyi dusunuyorum kur ici marka degistirmemin bir zarari olurmu yada sorunumu cozermi bilmiyorum..
madmax29

bizim forumdamı başka bir forumdamı arkadaş çok güzel bacağında vurulacak yeri 4 bölüp nerelere vurulacağını numaralandırmıştı aslında o foto olsa cok faydası olur dediğim...gibi ilaçı yavaş bur ikinci önerimde igne ucunu değişerek vur...siyah yada yeşil 5 uclu 5ml sırıngayla cek ilacı sonra ucu cıkarıp tüberkulin ignesinin ucunu tak ve vur sine vızıltısı gibi gelecek....
firatram
Yeni Üye

@madmax yine olmadi hocam 2ml bacaktan vurdum yavas yavas yaptim yok abi yine bugun agri sebebiyle antremanimi yapamadim moral bozuklugu tavan yapti evde yatiyorum istahim bile kapandi sinirden..
İlac markasini degistiricem ilaci aldigim kiside thaiger varmis haftayada star lab diye bisey gelicekmis sizce hangisi star labi hic duymadim ben duyan bilen varmidir?
Abi bide tuberkilin ucuyla vur diyosun ama o ignenin boyutu kas altina kadar ulasirmi?
Peptides kullanirken kullandim ben o igneyi ama bu ilaclar cok yagli nasil gidicek o uctan anlamiyorum denesemmi??
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 64 kez
Aldığı teşekkür: 57 kez

Mesaj gönderen ati88 »

Daha önce enjeksiyon yapılmamış bir kasa ilk seferde 2ml enjeksiyon yapıldığında ağrı olması normal. Küçük hacimlerden başlayıp yavaş yavaş arttırmak lazım. Bir dahaki enjeksiyonlar da her enjeksiyon noktasına 1ml enjeksiyon yapmayı dene.

Üst bacakta iki enjeksiyon noktası var: rectus femoris ve vastus lateralis. %20 yağ oranına kadar 25mm iğne yeterli olacaktır.

Rectus Femoris: https://www.youtube.com/results?search_ ... +injection
Vastus Lateralis:
https://www.youtube.com/results?search_ ... +injection

Kalçada iki enjeksiyon noktası var: dorsogluteal ve ventrogluteal. dorsogluteal için yağ oranı %12 üzerindeyse 30mm iğne kullanmak daha uygun. ventrogluteal ve düşük yağ oranında dorsogluteal için 25mm yeterli olur.

Dorsogluteal: https://www.youtube.com/results?search_ ... +injection
Ventrogluteal: https://www.youtube.com/results?search_ ... +injection

Biceps ve pectoral bölgelerine 12mm kullanılabilir. %12 altı yağ oranında deltoide de 12mm kullanılabilir. calf bölgesi de yağ oranına göre 12-25mm olabilir.

Yara dokusu oluşmaması için her bir enjeksiyon noktasına haftada bir kereden fazla enjeksiyon yapılması tavsiye edilmiyor.
firatram
Yeni Üye

@madmax @ati88 valla ilgilendiğiniz için çok teşekkürler,dün ati88 dediği gibi ztrack yöntemiyle ve sol ve sag loba 1er ml olmak üzere enjeksiyon yaptım siyah uclu iğneyle çok şükür bugun agrım yok acayip mutluyum resmen küre yeniden basladım diyebilirim.
Yani agrısı olanlara tavsiyem benim gibi ilk kürleriyse enjekte miktarı 1ml'yi gecmesınler.
Bir sorunumda su sol kolumda kronıklesen bır agrı var komple eklem agrısımı kas agırısımı cözemedıgım agır gırdıkten sonra agrımaya baslıyo sonra gecıyor sonra yenıden agır kaldırdıgımda sızlamaya baslıyor.bengay ıle masaj yapıp sardım ama duzelmedi bu neden olabılır yada yasayan varsa nasıl cozdugunu soylerse cok sevınırım.
Küre gelirsek danabolun su tutumu gozle görülür sekılde oldu hatlarım cok daha sıskın goze hos gelen bır yapıya burundu resmımı koyucam 4.enjektemı yapmıs kurde 22.gunumde bulunuyorum.
http://i.hizliresim.com/vE444z.jpg
resımde hafıf pumplıyım bıkac sınav mekık cekmıstım cekmeden once.ama 4hafta oncekı halımı ılk postumda gorebılırsınız.
kılo cok almadım henuz yaklasık 3kg cıvarı temız buyumek ıstesemde mıdem buyudu halıyle bakalım gelısmelerı fırsat buldukca yazarım.
madmax29

Re: TESTO+BOLDENON+DİANABOL KÜRÜ(resimli)

moralini bozmak istemem ama kolundaki ağrının adı tendrit açılımı tendon iltihabı zamanla kronikleşir ve kolunu yarın öbürgün kitlemeye kadar götürür...tek tedavisi dinlendirmedir o bölgeyi üstüne gidip daha çok zorlanırsa o bölgede ağrı ve iltihap yerleşik hale gelip 2. 3. dereceye kdr gidebilir hatta cerrahi müdahele gerektirebilir...kürde oldunu biliyorum ama 15 gün çalışmamamnı önerebilirim sonrasında da deneyerek ve çok hafif kilolarla devam edebilirsin...bu arada buz tedavisi sıcak kompres tedavisi voltren tedavisi artı fizik tedavi haraketleride şart

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir