Önemli Bilgi ! Bakmalisiniz

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
wisdom35
Yeni Üye

Önemli Bilgi ! Bakmalisiniz

Mesaj gönderen wisdom35 »

Prof. Basketbolcuyudum bu sene bıraktım 2 ay bulk kuru yaptım definasyon küründe ; elimde masteron , clenbuterol , Propinat , Winstrol , acetat ve masteron var . 1.90 95 kg . Günlük ne kadar siringaya dozajlarını almaları . Haftalık ne kadar yardim edermisiniz
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Önemli Bilgi ! Bakmalisiniz

Mesaj gönderen samet_61 »

2 ay bulk kuru ıcın kısa ıkıncı kurunde tren acetat ıcın erken masteronda agır ılactır nacızane tavsıyem testo prepıonate wınstrol clenburetollla devam
wisdom35
Yeni Üye

Ne kadar karbonhidrat alimi onerirsiniz 300g pirinc ile 300g gogus yeterli olurmu ? Birde nolvadex yanina bisey oneriyormusunuz etkileri icin.
samet_61
Yeni Üye

wisdom35 yazdı:Ne kadar karbonhidrat alimi onerirsiniz 300g pirinc ile 300g gogus yeterli olurmu ? Birde nolvadex yanina bisey oneriyormusunuz etkileri icin.

kurdeyken kilo basina 2gr karbonhidrat kilo basina 3gr protein alman lazim ki kuru buyumek istiosan karbonhidrattan ziyade proteibe agirlik ver 300 gr tavuk 95 kilo biri icin yeterli olmayacaktir 300 gr tavuk 70gr protein yapar ki gunluk 270gr gibi dozlara cikman lazim bunun icinde yemek ve supplement takviyesi sart..
wisdom35
Yeni Üye

Verdigin bilgiler icin tsk ederim . Nolvadex le beraber onericegin bisey varmi yeterlimi.
samet_61
Yeni Üye

wisdom35 yazdı:Verdigin bilgiler icin tsk ederim . Nolvadex le beraber onericegin bisey varmi yeterlimi.

onerecegım su endokrıne gıdıp lh oranına bır baktır max. min lımıtler yazar suankı ılaclar yeterlı kur sonrası 2 3 ay gectıgı halde lıbıdo dususu ısteksızlık testıslerde kuculme varsa ve devam edıosa hcg pregnyl cakarsın

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir