önerileri beklıyorum ??(resimli)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: önerileri beklıyorum ??(resimli)

Mesaj gönderen aet63 »

Şöyle söyleyeyim hocam. Gerçekten hiç okumadıysam 20 kere farklı şekillerde okudum. 12 hafta ve üstü 600 mg dan aşağı olmayacak şekilde verimi tam oluyormuş. Ben de kürümde öyle yapıcam bir sonraki. Getirisi olmazdan ziyade az ve tatmin edici olur diye düşünüyorum okuduklarımdan.

Dediğin kür güzel oldukça temiz bir gelişim olur. Hem Winstrol güç artışı yapıyor. Sana bu güç artışı da iyi gelecektir diye düşünüyorum. İlk kürde testo yanına tablet ekleyerek hafif bir başlangıç daha iyi olur kanısındayım. Boldenon u bence ikinci kürüne sakla.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

benım gorusumde hıc bır zaman ıkıncı ılac dozajı testesteron uzeırne cıkmamalı boldnon en doruk noktosu 12 hafta dogru fakat 10 hafta testeseron 8 hafta boldenon kuru yapıp gayet guzel gelısım gosteren arkadaslar oldu sadece ılactan medet ummak yanlıs olur cok ıyı supplemen kurude gırmek lazım ve kurdeyken ıyı ıdman yapmak lazım

baslangıc için kuru buyume kürü buldum ne dıyorsunuz?

Beginner Cutting cycle:
Weeks 1-10: Test testosterone propionate @ 50mg ED
Weeks 1-10: trenbolone @ 75mg ED
Weeks 5-10: Winstrol - stanozolol @ 50mg ED
Week 9: Start HCG - human chorionic gonadotropin - therapy here
Week 11: Start the remainder of Post-cycle therapy here.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

boldenon anabolik etkisi 2 aydan sonra tesir ediyo canlı olarak şu an kürde yeğenim dediğim gibi ideali 16 hafta bana göre 10 hafta ciddi kısa olur...boldenon 16 haftada seni şu formunla ciddi patlatır..hatta benim şimdiki projem daha çılgın :) kesinlikle süper sonuçlar verebilecek bir durum...şimdi kürü 16 hafta yaparsan ilk iki ayı testo ent. ile hacime yönelik ve diyetini kilo almaya yönelik yapıp son iki ayı da testo prop. ile devam edip 2 son bir ayda winstrol kullandımı süper olur...bugün başlasan agustos sonu makine gibi olursun...
samet_61
Yeni Üye

madmax29 yazdı:boldenon anabolik etkisi 2 aydan sonra tesir ediyo canlı olarak şu an kürde yeğenim dediğim gibi ideali 16 hafta bana göre 10 hafta ciddi kısa olur...boldenon 16 haftada seni şu formunla ciddi patlatır..hatta benim şimdiki projem daha çılgın :) kesinlikle süper sonuçlar verebilecek bir durum...şimdi kürü 16 hafta yaparsan ilk iki ayı testo ent. ile hacime yönelik ve diyetini kilo almaya yönelik yapıp son iki ayı da testo prop. ile devam edip 2 son bir ayda winstrol kullandımı süper olur...bugün başlasan agustos sonu makine gibi olursun...

16 haftalık kurde kur ortasında hcg kullanıyormusunuz?dogal uretım durdurulmasın dıye? bugun baslamam eylulde baslayacam sıcakalrda bulk kuruyle ugrasmım eyludle baslasam 3 ay bulk surese 1 2 ay dınlendırıp dırek defınasyon caksam yaza cıkarım
madmax29

hocam hcg lik bir du
madmax29

hocam hcg lik bir durum yok testesteron zaten baskıyı engelliyo...kaldıki boldenon çok ağır bir ilaç değil kürün sonunda pct için hcg kullanılır ama ben her zaman söylüyorum kür içinde hcg ye karşıyım tam tersi testisleri daha cok baskılıyor...benim sana tavsiyem önümüzdeki sezona benim dediğim gibi bridge kür yap kesinlikle daha verimli olur yani zamanı öyle bir ayarlaki haziran sonu kür bitsin bulk ve definasyonda testonun esterini değiştirip boldenon ile devam et ilavede winstrol kullan...ciddi sonuçlar alırsın
samet_61
Yeni Üye

bro olay anaboligin adrojenigu baskilanasi degil vucutta 12 haftadan sonra lh sevuyesinin degismesi ve 16 hafta disarsan sentetik hormon almak kalici bir sekilde testo uretimini kalici kesmesin diye bridge kurlerde potflar genelde yari surede 1500iu hcg alirlar hcg siz testo uretimi tamamen durmasa dahi pct sonunda yillat gecse dahi hic kur yapmamis birine oranla 30 de 1 oran cocuk sahibi olamamayla iligli yurtdisiforumlarda bur yazi okudum
hadiolum
Yeni Üye

Mesaj gönderen hadiolum »

Daha kaslar kas olduğunun farkında değil allah aşkına önce biraz çalışın ya...
samet_61
Yeni Üye

hadiolum yazdı:Daha kaslar kas olduğunun farkında değil allah aşkına önce biraz çalışın ya...

172 boy 74 kılo sogukken 39 c kol yapmısım daha calısmı dıyorsun bı fotograf atsana calısmayla natural yapıulmıs bır vucut gorelım
hadiolum
Yeni Üye

Mesaj gönderen hadiolum »

Helal sana yürü be aslansın Kaplansın :)
74 kilo hemde 39 cm vay anam vay...

vur her çeşit steroidi vur Ekmek ban hatta...
Hayranın ve takipçinim...
saygılar.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 11 misafir