Evde Boks Çalışması

Halter,Güreş,Boks gibi Güce Dayalı Sporlar ile İlgili Paylaşım Yapabilirsiniz
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Evde Boks Çalışması

Mesaj gönderen aet63 »

Merhabalar,

Evde boks çalışmak istesek izleyip takip edebileceğimiz bir video, okuyabileceğimiz bir döküman gibi kaynaklar var mıdır ? Bir kaç yerde insan yüzüne benzer boks için sadece kafa şeklinde manken satıldığını görmüştüm. Bu şekilde bir çalışma yapmak mümkün mü ? Boks konusunda geçmişi veya bilgisi olan arkadaşların konuya katılımını bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Evde Boks Çalışması

Mesaj gönderen lennox77 »

Merhabalar
Mümkün değil
Size göre en uygun stili bir hocanın belirleyip öğretmesi gerek
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Boks yıllardır ilgimi çeken bir şey. Cılız yapımdan dolayı pek düşünmemiştim ancak şu anda vücut geliştirme ile beraber cılızlığı biraz üzerimden attığım için başlamak istiyorum. Yönlendirmeniz için teşekkürler.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

lisansli kickbox muaythai box yaptim.ve bu is evde ogrenilmez 2 yil bi fiil idman yapmama ragmen yumruklari hala tam teknik anlamda oturtamamistim heleko belirli bi yas sonrasi dahada zor oluyor
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

samet_61 yazdı:lisansli kickbox muaythai box yaptim.ve bu is evde ogrenilmez 2 yil bi fiil idman yapmama ragmen yumruklari hala tam teknik anlamda oturtamamistim heleko belirli bi yas sonrasi dahada zor oluyor

amacım aslında profesyonel boks öğrenmek falan değil. sadece düzgün ve kuvvetli yumruk atabilmek. lisans gibi şeyler de istemiyorum. Büyük ihtimal yumruk atabildiğimi düşündükten sonra bırakırım. Kısaca teknik yumruk yerine az da olsa güçlü ve düzgün yumruk.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

aet63 yazdı:
samet_61 yazdı:lisansli kickbox muaythai box yaptim.ve bu is evde ogrenilmez 2 yil bi fiil idman yapmama ragmen yumruklari hala tam teknik anlamda oturtamamistim heleko belirli bi yas sonrasi dahada zor oluyor

amacım aslında profesyonel boks öğrenmek falan değil. sadece düzgün ve kuvvetli yumruk atabilmek. lisans gibi şeyler de istemiyorum. Büyük ihtimal yumruk atabildiğimi düşündükten sonra bırakırım. Kısaca teknik yumruk yerine az da olsa güçlü ve düzgün yumruk.

ozaman yurugunu gucle sıkmadan el agırlıgında belden cıkmayı ogrenırsın youtube vıdeoları sureklı ızle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir