önerileri beklıyorum ??(resimli)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
önerileri beklıyorum ??(resimli)
beyler bilindiği üzere bılek guresınde kol kırılmıstı sınır hasarı platın vs donemınden sonra sukurler olsun ıdmanlara 7 aydır basladık 3 aydır hard ıdman yapabılıyorum daha once hıc kure gırmedım suypplement takvıyesıyle suankı hale ulastım kas hafızası oldugu ıcın cabuk toparlkadım kılo 74 boy 172 eylul ayında kur dusuncem var hedefım fıtness model vucudu dusuk yag oranıyla hafıf hacım kol 43 olsa maxımum yeterlı oalcaktır dıye dusunuyorum
klasık bulk kurlerı yerıne 10 hafta 500mg enanhate ve kur bıtımıne 6 hafta hala gun asırı 50 mg oral wınstrol dusunuyorum neden baslangıc kuru boyle dıyecek arkadaslara yurtdısı forumlarında kuru buyumek ısteyenlere ısrarla bu kuru tavsıye edıyorlar bunun yerıne alternatıf dıanabol enanhate boldenonmu gırsem? önerileri beklıyorum kurle yaptıklarım kalıcı olabılır mı? 1 kurle sorun yasama ıhtımalı var mı ozellıkle yukselen kan basıncına baglı kalp krızı olayı benı endıselendırıyor..
son durum fotolar linkte..
http://i.hizliresim.com/MEyl2a.jpg
http://i.hizliresim.com/j52YMn.jpg
http://i.hizliresim.com/g5AL15.jpg
klasık bulk kurlerı yerıne 10 hafta 500mg enanhate ve kur bıtımıne 6 hafta hala gun asırı 50 mg oral wınstrol dusunuyorum neden baslangıc kuru boyle dıyecek arkadaslara yurtdısı forumlarında kuru buyumek ısteyenlere ısrarla bu kuru tavsıye edıyorlar bunun yerıne alternatıf dıanabol enanhate boldenonmu gırsem? önerileri beklıyorum kurle yaptıklarım kalıcı olabılır mı? 1 kurle sorun yasama ıhtımalı var mı ozellıkle yukselen kan basıncına baglı kalp krızı olayı benı endıselendırıyor..
son durum fotolar linkte..
http://i.hizliresim.com/MEyl2a.jpg
http://i.hizliresim.com/j52YMn.jpg
http://i.hizliresim.com/g5AL15.jpg
En son samet_61 tarafından Cmt May 02, 2015 9:18 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Re: önerileri beklıyorum ??(resimli)
samet_61 selam,
İlk kürün için Testo E - Dianabol - Boldenon güzel bir seçim olur. Kaç hafta düşünüyorsun ? Aklındaki dozajlar ne ? Boldenon kullanmadım ancak okuduğum 12 haftadan aşağı kullanımı pek verimli olmuyormuş. Genelde 500 mg Testo E - 600 veya 800 mg Boldenon görüyorum.
Ben ilk kürümdeyim. 12 hafta 500 mg Testo E - 30 mg Dianabol uyguluyorum. Gayet memnunum. Boldenon eklememe nedenim daha sonra kür yapacağım içindi. Adım adım ilerlemek bence daha verimli olur diye düşünüyorum. Daha sonra kür yapıp yapmayacağını düşünmelisin ki genelde başlayan insan daha fazlasını isteyeceği için genelde devam ediyor. Eğer sonra kür kesin yaparım dersen bence Testo E - Dianabol ile ufak bir giriş yap. Vücudunun tepkisini öğren, vücudun alışsın sonraki kürlerde ilaçları kademe kademe arttırırsın.
Kilo ve hacim konusunda şunu söylemek istiyorum. Çevremde çok kere kür yapıp hacmini korumuş bir kaç kişi var. Ancak beslenme planları inanılmaz düzenli ve iyi. Dirty bulking denilen seviyede beslenme yapıyorlar. Yüksek kalorili bir beslenme uygulaman kür içinde de tedavide de kür sonrasında da iyi olacaktır amacın hacim olduğu için. Antreman planın çok da ağır değilse onu da bozmadan beslenme planın ile beraber devam edersen çok farklı bir etki eden bir durum olmadığı sürece hacmini koruyacağını düşünüyorum. Dianabol'un tuttuğu su zaten kür içinde kaybolacak. Kreatin kullanımı ile de su tutumunu destekleyebilirsin.
Şimdiden küründe başarılar dilerim.
İlk kürün için Testo E - Dianabol - Boldenon güzel bir seçim olur. Kaç hafta düşünüyorsun ? Aklındaki dozajlar ne ? Boldenon kullanmadım ancak okuduğum 12 haftadan aşağı kullanımı pek verimli olmuyormuş. Genelde 500 mg Testo E - 600 veya 800 mg Boldenon görüyorum.
Ben ilk kürümdeyim. 12 hafta 500 mg Testo E - 30 mg Dianabol uyguluyorum. Gayet memnunum. Boldenon eklememe nedenim daha sonra kür yapacağım içindi. Adım adım ilerlemek bence daha verimli olur diye düşünüyorum. Daha sonra kür yapıp yapmayacağını düşünmelisin ki genelde başlayan insan daha fazlasını isteyeceği için genelde devam ediyor. Eğer sonra kür kesin yaparım dersen bence Testo E - Dianabol ile ufak bir giriş yap. Vücudunun tepkisini öğren, vücudun alışsın sonraki kürlerde ilaçları kademe kademe arttırırsın.
Kilo ve hacim konusunda şunu söylemek istiyorum. Çevremde çok kere kür yapıp hacmini korumuş bir kaç kişi var. Ancak beslenme planları inanılmaz düzenli ve iyi. Dirty bulking denilen seviyede beslenme yapıyorlar. Yüksek kalorili bir beslenme uygulaman kür içinde de tedavide de kür sonrasında da iyi olacaktır amacın hacim olduğu için. Antreman planın çok da ağır değilse onu da bozmadan beslenme planın ile beraber devam edersen çok farklı bir etki eden bir durum olmadığı sürece hacmini koruyacağını düşünüyorum. Dianabol'un tuttuğu su zaten kür içinde kaybolacak. Kreatin kullanımı ile de su tutumunu destekleyebilirsin.
Şimdiden küründe başarılar dilerim.
samet selamler...şu an ben bir öğrencimi gerçi kendisi yeğenim 16 hafta boldenon kürüne soktum adamın daha önce spor geçmişi hiç yok sadece evde geçen sene 5-6 ay kendi çalıştı şu an 3 aydır salonda ben çalıştırıyorum...adam o kadar temiz büyüyorki , ben 2 defa deca kürü yapmış biri olarak kesinlikle boldenonun temiz büyütmesine canlı şahit oluyorum..hatta geçen ayki ölçümünde yüzde iki yağ yakımı ve 5 kg kilo alımı var tabi yeğenimin genetiğide çok iyi onu yadsıyamam ama ilk kür için boldenon çok başarılı biz kürün yarısındayız 3 ayda harika sonuçlar aldık..bittiğinde 6 ayda hayatında hiç vg yapmamış birini bu hale getirdiğim için kendimle gurur duyucam 

-
- Yeni Üye
samet_61 yazdı:beyler fotolara baktiniz mi? kure girmeknicin yeterli haldemiyim dogal daha devam edim mi?
hocam ben baktım. gayet güzel bir halde bence nacizane yorumum. bence önünüzde hiç bir engel yok başlamanız için. Hangi küre başlayacağınıza karar vermeniz yeterli bence.
-
- Yeni Üye
ilk kurde 10 hafta uzerine cikmak istemiorum lh orani nuhabbeti ve 12 hafta + kurlerde vucut dogal uretimi durdurma ihtimalide var diyenler var (kalici olarak) eger 10 haftalil kur yapacaksam boldenon doruk noktasi 12 hafta o da nasil olacak ayri bir muamma kilom 74 boy 172 yag oranin yuzde 13 suan 300 testo 200 boldenon 20mg dianabol olabilir veya 500 testo 10 hafta 8 hafta 300 boldenon ilk 4 hafta kickstart diababol olabilir kararsizin eylule kadar zamanim var karar vermek adina
-
- Yeni Üye
Hocam bence Boldenon u o dozaj ve sürede kullanmayı düşünüyorsan kullanma. 10 hafta only testo kürü sana çok iyi gelecektir. Ama yine de karar senin tabi.
-
- Yeni Üye
aet63 yazdı:Hocam bence Boldenon u o dozaj ve sürede kullanmayı düşünüyorsan kullanma. 10 hafta only testo kürü sana çok iyi gelecektir. Ama yine de karar senin tabi.
neden getırısı olmazmı boldenonun? ılk kurde soylede yapabılırım
1x10hafta 500mg testo
6x10 hafta arası gun asırı 50 mg winstrol seklındede yapabılırım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 7 misafir