kür sonu pct

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
TeknoGenc
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

kür sonu pct

Mesaj gönderen TeknoGenc »

iyi forumlar herkese
16 hafta 500 testo enan
600 boldenon kürünün pctsi nasıl olmalıdır? kür içinde aromatizasyon için ne almayalıyım elimde arimidex var cabasere filan gerek varmıdır yoksa nolvadex yeterlimidir
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: kür sonu pct

Mesaj gönderen aet63 »

TeknoGenc yazdı:iyi forumlar herkese
16 hafta 500 testo enan
600 boldenon kürünün pctsi nasıl olmalıdır? kür içinde aromatizasyon için ne almayalıyım elimde arimidex var cabasere filan gerek varmıdır yoksa nolvadex yeterlimidir

Senin kürüne benzer bir kür yapan ve soruna benzer bir soru başka bir arkadaş sormuştu. Linkten bakabilirsin. Onun konusuna da mesaj bırakabilirsin. O konuyu da takip etmeni öneririm.

viewtopic.php?f=13&t=1601

Şahsi fikrim ise

1-6 hafta 20 mg Nolvadex
1-4 hafta 50 mg Klomen (ilk haftası 100 mg)
Uzun ester ilaç bitimine takriben 4 gün arayla 1000'er ui Pregnyl 3 adet

Forumda tecrübeli arkadaşlar daha doğru cevaplar verecektir. Ben daha ilk kürümü yapıyorum. İlk PCT'mi kürüm sonrası yapacağım. Ancak okuduklarımdan yola çıkarak bu çerçevede yapıldığını söyleyebilirim. Ama benim dediklerimi lütfen doğru kabul etme çünkü daha PCT yapmadım sadece okuduklarımı aktarıyorum. Kür geçmişi fazla olan arkadaşların diyeceklerini bekle.

Cabaser'lik bir ilaç yok gibi gözüküyor küründe. Deca ve Trenbolone kürlerinde kullananların mesajlarını okumuştum. 3 günde 1 tablet Arimidex almalısın. Çoğu yabancı ve yerli forumda Arimidex'in önemli bir ilaç olduğu ve tedavi dönemine katkısı olduğu yazar. Karaciğer koruyucusu NAC da öneririm Dianabol alacaksan.
TeknoGenc
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen TeknoGenc »

cevabın için tşk ederım ama aradıgım cevabı bulamadım linkte testonun aramotize olması için kür sırasında ne kullanmayalım yüksek dozda kullananlar ne kullanır
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

TeknoGenc yazdı:cevabın için tşk ederım ama aradıgım cevabı bulamadım linkte testonun aramotize olması için kür sırasında ne kullanmayalım yüksek dozda kullananlar ne kullanır

Aromatizeden dolayı sorun yaşatacak bir ilaç yok küründe ancak Testosteron kullanımında oluşan aromatizeyi de önceki mesajımda da belirttiğim gibi forumda çoğu yerde açıklamasını görebileceğin Arimidex ile engelleyebilirsin. 3 günde 1 tablet alman yeter de artar bile. Hem tedavi dönemi çabuk toparlanmanı sağlar. Zaten inanılmaz yüksek Testo ve Boldenon kullanmıyorsun.

PCT için karar verdin mi peki ? Ben de 16 haftalık bir küre karar verdim bir sonraki kürüm olarak ve PCT planını hocalarım sayesinde tamamladım.

Bu arada küründen memnun kaldın mı ? Hangi marka ilaçları kullandın ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir