Merhabalar bir arkadaşım için soruyorum kendisi kısa ve uzun mesafe koşuları gibi dayanıklılık gerektiren atletizimle ilgili sporlarla uğraşıyor kendisi şuan kontrol olmayan bir yarışa hazırlanıyor günlük 3 saat ve bazen gunde 2 idman yapıyor yani sporcu . Benden performansını üstte tutucak yarışta normale göre daha üst düzeyde tutucak malzemeler rica etti bende en basiti kafein aspirin önerdim ve testesterone kullanabileceğini söyledim.Peki başka hangi ilaçlar kullanılabilir böyle dayanılıklılığa bağlı sporlar için deneyimi olan arkadaşlar ve hocalarımız tecrübülerini paylaşırsa sevinirim.
saygılarımla..
Dayanıklılık Sporları için hangi steroidler?
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Dayanıklılık Sporları için hangi steroidler?
Farklı dönemlerde dianabol ve primabolan kullanan atlet bir arkadaşım vardı.Güç ve performans konusunda primabolandan çok memnundu.
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: Dayanıklılık Sporları için hangi steroidler?
yorumunuz için teşekkür ederim daha çok yarıştan önce onu ateşliyicek yarışta performansı ustte tutucak ve danabol gıbı kg aldıran bir ilaç olmaması lazım kuvvet sporcusu güreşçi filan olsa danabol deca vss diyicem de bunda daha çok uyarıcı alması ve su tutmaması için kısa esterli ilaçlar kullanması gerektiğini düşünüyorum ama net bilmediğim için tam bilgi vermedim yanlış birşey olmasın diye.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir