Testo E + Oxan + Clen 10 hafta?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Hamartin
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Testo E + Oxan + Clen 10 hafta?

Mesaj gönderen Hamartin »

İyi günler ,

5 yıldır fitness ile ilgileniyorum... Yıllardır bir çok sistemi denedim piramit , 5x5 , gvt , IF....
3 on 1 off seklinde iki bölge bir küçük bir büyük kas olarak çalışıyorum beslenme düzenini tam oturtmuş bulunmaktayım macro tutmuyorum ama ayna karşısında fit bir görünüm var bu kadar özen gösterirken yaşımın 30 olması gelişmemde gözle görülür bir yavaşlamanında habercisi oldu artık eskisi gibi gelişemiyorum ve salondaki hocam tavsiyesi ile ;

Test E. ( 250 X 2 ) 10 hafta
Oxandrolone 30mg günlük
Clenbuterol 8 hafta (şuan ikinci 5. haftadayım)

kürüne bir iki hafta içinde başlamayı düşünüyorum. PCT çok sorun etme demişti fakat bu konuda sizinde görüşlerinizi bekliyorum.
madmax29

Re: Testo E + Oxan + Clen 10 hafta?

Mesaj gönderen madmax29 »

ah bu salon hocaları coğu kulaktan ne duyduysa yerleştiriyo millete...hocam amacınız ne definasyon mu bulk mu..diyelim ki definasyon o zaman testo ent. işi ne bu kürde...diyelim ki bulk o zaman definasyonda kullanılan clen ve oxandrolone nun işi ne...yani adamlar ver gitsinci...siz tam olarak amacınızı belirleyin burda size düzgün bir kür önerecek kişiler var...
Hamartin
Yeni Üye

cevap için teşekkür ederim... bende testoları daha teslim almadım clenin 5. haftasındayım testoyu iptal etmeyi düşünüyorum.clen ve oxandrolone 8 hafta için PCT ihtiyacı olur mu ?
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

madmax29 in de yazdığı gibi definisyon kürü de değil hacim kürü de.

Anladığım kadarı ile amacın definisyon. Eğer definisyon ise amacın alman gereken kısa esterli bir testo yani Testosterone Propionate. Clen de kullanıyorsun. Hocalar daha doğru cevap verecektir ancak bence Testo P yanında 6 hafta Winstrol kullanırsan güzel olabilir. Ufak bir arama ile sitede örnek Testosterone Propionate kürü bulabilirsin. Oxandrolone eline geçmediyse veya iade şansın varsa onu geri ver derim. Yerine Winstrol kullanman hem daha fazla güç artışı sağlar hem de daha net sonuçlar almanı sağlar.

Eğer amacın hacim ise alman gereken uzun esterli bir testo yani Testosterone Enanthate. Giriş seviyesi bir hacim kürü istiyorsan (ki bende şu an bu kürü uyguluyorum) 12 Testo Enanthate ve 6 hafta Dianabol yeterli olacaktır.

PCT için ise yine okuduklarımdan yola çıkarak (ki ben daha PCT yapmadım) 4 hafta 20 mg Nolvadex (günlük), 4 hafta 50 mg Klomen (günlük) olmalı. Hocalar daha doğru ve net bilgilerle cevap verecektir.

Forumda ufak bir araştırma yaparak bu esterin yarılanma süresine göre PCT'ye başlama zamanını bulabilirsin. PCT'de C vitamini (Ester C), çinko (Zinco), B vitamini (Benexol) kullanımını da kesme. Özellikle geçen öğrendiğim bilgiye göre testonun düşmesiyle baskın hale gelen kortizol hormonunu kontrol altına almak için günlük C vitamini alımı ve kan şekeri kontrolü çok önemliymiş. Yine bulabiliyorsan D-aspartik asit de PCT sürecini daha sorunsuz yaşamanı sağlayacaktır. D-aspartik asit yurtiçinde yok risk alıp yurtdışı sipariş verebilirsin.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Ek olarak kür içinde karaciğerini korumak amacıyla eczane'den NAC alabilirsin veya supplement satan herhangi bir yerden Milk Thistle alabilirsin. Sillymarin miktarı yüksek bir Milk Thistle işini görecektir. Zinco + Ester C + Benexol kür içinde ve PCT döneminde mutlaka kullanılmalıdır. Tablet bir anabolizan alacaksan bu anabolizan yüzünden karaciğerinde oluşacak toksik etkiyi NAC veya Milk Thistle yoluyla azaltabilirsin.
Hamartin
Yeni Üye

aet63 yazdı:Ek olarak kür içinde karaciğerini korumak amacıyla eczane'den NAC alabilirsin veya supplement satan herhangi bir yerden Milk Thistle alabilirsin. Sillymarin miktarı yüksek bir Milk Thistle işini görecektir. Zinco + Ester C + Benexol kür içinde ve PCT döneminde mutlaka kullanılmalıdır. Tablet bir anabolizan alacaksan bu anabolizan yüzünden karaciğerinde oluşacak toksik etkiyi NAC veya Milk Thistle yoluyla azaltabilirsin.

çok teşekkür ederim. clen bitmek üzere zaten only testo ile devam edebilirim. senin kaçıncı haftadasın? bu arada 8 hafta only testo ile sperm sayısı düşermi etki eder mi ?
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Hamartin yazdı:
aet63 yazdı:Ek olarak kür içinde karaciğerini korumak amacıyla eczane'den NAC alabilirsin veya supplement satan herhangi bir yerden Milk Thistle alabilirsin. Sillymarin miktarı yüksek bir Milk Thistle işini görecektir. Zinco + Ester C + Benexol kür içinde ve PCT döneminde mutlaka kullanılmalıdır. Tablet bir anabolizan alacaksan bu anabolizan yüzünden karaciğerinde oluşacak toksik etkiyi NAC veya Milk Thistle yoluyla azaltabilirsin.

çok teşekkür ederim. clen bitmek üzere zaten only testo ile devam edebilirim. senin kaçıncı haftadasın? bu arada 8 hafta only testo ile sperm sayısı düşermi etki eder mi ?

Yapabiliyorsan tam verim için 12 haftaya uzat derim. Ben 5. haftadayım gayet de verim alıyorum. Sperm sayısı düşse dahi (ki düşeceğini tahmin ediyorum.) tedavi döneminde kullanacağın ilaçlar asıl amacı ile inferilite tedavisi için kullanıldığı için sperm sağlığını olumlu yönde etkileyecektir. Tedavi döneminde saf arjinin sabah aç karna ve gece yatmadan önce 3'er gram da alırsan sperm sağlığın iyi hale gelecektir. Eczane.com.tr adlı sitede saf tadsız kimya ürünü bulmuştum ben. Kontrol et sen de istersen.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir