metinav yazdı:Olmaz...Dht türevi anabolikler hep kurutucu ve yağ-su atıcı özelliktedir...Ve definasyon için kullanılırlar.Bir tek primobolan kuru büyümeye uygundur...Onun dışında hep kurutur...Bulkta özellikle östrojene dönüşen anabolikler kullanılır.Çünkü östrojen su tutumu sağlayarak dokuların büyümesine yardım eder biraz görüntüdür olay ama yinede büyütür...Decası, danabolu, anapolonu vb bu türdendir...Kür sonunda kurutucu anabolikler kullanılırsa mesela winstrol suyu atabiliriz...Fakat genel mantığa ters olduğu için pek kullanılmaz...
İlk kürüm olan testo e dbol 12 haftalık kürümün son 4 haftası winstrol düşünmüştüm. Winstrol yerine Anapolon kullansam ağır kaçar mı sizce? Amacım maksimum hacim sağlamak ilaç sonrası kaybedecek olsam da bir kısmını yine de en fazla hacime ulaşmak istiyorum.
Olmaz yanlış olur...Bak bu hap versiyonu olanların etkisi östrojen üzerinden çalışıyor.Ve zayıftan yükseğe şu şekilde turinabol-dianabol-anapolon...Bu üçü de aynı amaçla kürün ilk 4-5 haftasında kullanılır...Aynı özelliktedir ve etki durumuyla zarar durumu aynıdır...Anapolon en zararlısıdır. Winstrol dht türevi bir anaboliktir...Ve bunların yerine kullanılmaz.Su atmak için masteron gibi kullanılır...Bu küründe zamanlamayı kaçırmışsın daha fazla zorlama sakın...Testoyla devam et istiyorsan creatin ekle günlük 5 gram o sana yeterince büyüme sağlar...Ve karboyu proteinin iki katı almaya çalış özellikle pirinç ve patatesten...