Trioid hastasi icin Definasyon ilk kür tavsiye

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
FreQueency
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Trioid hastasi icin Definasyon ilk kür tavsiye

Mesaj gönderen FreQueency »

Merhabalar yaşım 24, 2senedir vg yapiyorum
Kilo 84
boy 180
omuz 131cm
göğüs 110cm
bel 89 cm
kol 39cm

Oncelikle hipotrioid hastasiyim levetron kullaniyorum yaklasik 6senedir. Yaptigim diyet olsun kardiyo olsun agir antremanlar olsun cheat mmeal cheat day ler olsun hic bir sekilde yag orani % 15in altina inemiyorum. Levetronun dozu her ay duzenli ayarlanmasina ragmen ne yaptıysam inemiyorum. Definasyon icin ilk defa küre girmek istiyorum. Ilk kürüm olucak % 10un altina inmek istiyorum. Örnek bir kür ve pct paylasiminda bulunursaniz sevinirim. Teşekkürler. .
FreQueency
Yeni Üye

Re: Trioid hastasi icin Definasyon ilk kür tavsiye

Güncel
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Dostum tiroid hastalığın var aslında yorum yapmak çok da doğru olmaz. Bu planını doktoruna danış derim öncelikle. Sonrasında bir çok insan yardımcı olacaktır sana.
FreQueency
Yeni Üye

Doktora spor yapiyorum dediğimde aldıgım cevap yüksek protein tüketmek sertleşme problemi yaşatır ve protein tozu kullaniyorsan birak oldu. malesef herhangi bir doktora küre girmek istiyorum trioid engel olurmu diye sordugumda, bana olumlu bir cümle kuracağı sanmiyorum. Cogu doktor hala protein tozuna zararli demekte..
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Forumda en bilgili insanlar senin sorunu belki cevaplayabilir. Onlar hangi ilaç hangi hormonu etkiliyor çok daha iyi biliyor. Ama okuduğum kadarı ile trenbolone ve clenbuterol kesinlikle uzak durman gerek. Zaten ilk küründe trenbolone olmaz. Ironman ve lennox hocanın örnekleri var onlarla irtibata geçmeyin dene bence bir adım atmadan önce onların fikirlerini al derim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir