Kür Günlüğüm ve Sorularım (Testo E-Dbol)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Re: Kür Günlüğüm ve Sorularım (Testo E-Dbol)

Mesaj gönderen metinav »

Çok fazla araştırmadım ama buna benzer bir kaç firma daha olduğunu biliyorum.Ben kendim de bir ilaç firmasında çalışıyorum ve hammaddeleri tanıyorum...Merc firması çok sağlamdır...Biz genelde yurtdışından temin ediyoruz firma olarak...

http://www.kimyasalfiyatlari.com/index. ... it&id=4345

Aspartik asiti çok fazla araştırmadım fakat genel bilgi olarak hep L formu anlatılıyor...Bu formun testo artışı sağladığı yazıyor...Bizde taurine arginin ornithin lysin carnitin gibi amino asitler var yine merc firmasının...Ve tek form olarak ilaçların içerisine katılıyor...Fiyat olarak suplementlerden çok daha ucuza geliyor.Mesela ben meraktan birgün taurin kutusunu açıp bir parça yaklaşık 3-4 gram kadar yemiştim baya etkili bir şey :) Merc te yine arginin satılıyor alıp kullanılabilir...Zaten biyo kimyada kullanılabilmesi demek ilaç üretilebilir saflıkta demektir...
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

metinav yazdı:Çok fazla araştırmadım ama buna benzer bir kaç firma daha olduğunu biliyorum.Ben kendim de bir ilaç firmasında çalışıyorum ve hammaddeleri tanıyorum...Merc firması çok sağlamdır...Biz genelde yurtdışından temin ediyoruz firma olarak...

http://www.kimyasalfiyatlari.com/index. ... it&id=4345

Aspartik asiti çok fazla araştırmadım fakat genel bilgi olarak hep L formu anlatılıyor...Bu formun testo artışı sağladığı yazıyor...Bizde taurine arginin ornithin lysin carnitin gibi amino asitler var yine merc firmasının...Ve tek form olarak ilaçların içerisine katılıyor...Fiyat olarak suplementlerden çok daha ucuza geliyor.Mesela ben meraktan birgün taurin kutusunu açıp bir parça yaklaşık 3-4 gram kadar yemiştim baya etkili bir şey :) Merc te yine arginin satılıyor alıp kullanılabilir...Zaten biyo kimyada kullanılabilmesi demek ilaç üretilebilir saflıkta demektir...

Sizin çalıştığınız yerden direkt sipariş verebiliyor muyuz peki? Bir ara araştırmıştım. Aradığım firmalar böyle perakende satış yapamayacağını iletmişti.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

ati88 yazdı:DAA her ne kadar bir tür aspartik asit olsa da testosteron arttırıcı özellik sadece DAA'de mevcutmuş.

Bulk Powders sitesi uygun fiyata DAA satıyor. Ben daha önce buradan 50gr Grape Seed Extract almıştım denemek için. Hava kabarcıklı bir zarf içinde, belki de şanslıydım, sorun olmadan geldi. Miktar 100gr olduğu taktirde herhalde yine hava kabarcıklı zarf ile gönderebilirler. Bir sormak lazım. Yine de gümrükte problem olmayacağına dair garanti veremem.

http://www.bulkpowders.co.uk/d-aspartic-acid.html

Ben %20'lik bir indirim yakalamıştım. Sitenin haber email listesine üye olursanız indirimleri gönderiyorlar. Bazen de Facebook sayfalarından indirim kodu paylaşıyorlar.

Çok teşekkür ederim.
metinav
Yeni Üye

Mesaj gönderen metinav »

Bu linkini eklediğim firma perakende satış yapıyor...Ben ilaç fabrikasında çalışıyorum...Hammadde satma durumu yok eczane ilacı üretiyor...Yasal olmayan hammaddeler için geçerlidir o durum...Arayıp sorabilirsiniz.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

metinav yazdı:Bu linkini eklediğim firma perakende satış yapıyor...Ben ilaç fabrikasında çalışıyorum...Hammadde satma durumu yok eczane ilacı üretiyor...Yasal olmayan hammaddeler için geçerlidir o durum...Arayıp sorabilirsiniz.

Arjinin için sormuştum o firmalara demek ki başlarından savdılar :)
Siteyi inceleyip sipariş vermeyi düşünüyorum. Site için tekrardan teşekkürler :)
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Arkadaşlar bugün ölçü aldırdım. Omuzlardan 6 cm, göğüsten ve koldan 3 cm hacim artışım var. Bacak, baldır ve bel ölçüsü almadım. 4 haftalık bir süre için aldığım ölçüler nasıl ?

6 gün günde 2 bölge antreman planı uyguluyorum. Büyük kas grupları için 16 set, küçük kas grupları için 12 set kuralını uyguluyorum. Bu hafta hasta olduğum için pek verimli antremanlar olmuyor ama yine de maksimumu zorlamaya çalışıyorum.

PCT için daha önce soru sormuştum. Fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

PCT ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
metinav
Yeni Üye

Mesaj gönderen metinav »

Pct konusunda düşündüğün standart uygulamadır.Bana sorarsan kürünün ortasındasın özelde veya devlette total testo ve e2-östrojen testi yaptır...Eğer ters bir durum varsa ilk önce onu dengelemen gerekir.Pct aşamasına geldiğinde daha az sorun yaşarsın.Kür içinde eğer testislerde küçülme olursa son enjeksiyondan 5 gün sonra 9-10 gün 500 iü pregnyl vurman testislerini eski boyutuna ulaştırır ve nolvadex clomen ile uyartıma başlarsın...Küründe şahsen pregnyl kullanmanı gerektirecek ağır bir anabolizan yok ama herkesin bünyesi farklı tepki veriyor.Bende önceki kürümde propinat kullanmıştım ve küçülme yapmıştı...Bunu sen takip edeceksin...Onun dışında 4 hafta 50 mg clomenle beraber 6 hafta 20 mg nolvadex kullanman yeterli.Ek suplementler pct nin daha faydalı ve sağlıklı geçmesini sağlar...Bende haftaya pct ye başlıyacam.Seninkiyle aynı ekstradan pregnyl kullandım...Bu konuyu araştırabilirsin çeşitli forumlarda tartışıldı...
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Geçen gün 5. enjeksiyonumu aldım. Hacim konusunda gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum. İlk kürü yapan birine göre iyi verim aldığımı çevremdekiler söylüyor. Düzgün antreman ve beslenme ile kür sonu kayıpları en aza indireceğim inşallah. Kür sonu kayıpları da ölçü olarak takip edip paylaşacağım. Bakalım bu hafta antremanlar nasıl geçecek. Geçen hafta gripten dolayı pek iyi antreman yapamadım.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir