18 haftalık kür sonu PCT

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

18 haftalık kür sonu PCT

Mesaj gönderen akyuzse »

Merhabalar. 2. kürümün son enjeksiyonunu haftaya perşembe yapacağım. 1-8 hafta testo 500 bolde 500. 8-13 hafta testo 500 bolde 750. 13-18 hafta testo 600 bolde 800mg girdim. 83 kilo civarıyım şu anda. Nasıl bir PCT girmeliyim. Elimde 5000iu preglyn var. Nolvadex alacağım, klomen'e gerek var mıdır?
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: 18 haftalık kür sonu PCT

Mesaj gönderen aet63 »

Oldukça uzun bir kür yapmışsın hocam. Önce sonra fotoları varsa paylaşabilir misin ?

16 hafta süren kürlerde hep Klomen gördüm araştırdığım yerlerde. Kaldı ki ben 12 hafta süren kürüm için 4 hafta 20 mg Nolvadex ve 50 mg Klomen kullanacağım.
akyuzse
Yeni Üye

Mesaj gönderen akyuzse »

Yabancı forumlarda araştırdığıma göre boldenon kürleri en az 16 hafta yapılması gerekiyor deniliyordu. Zaten boldenon 10. haftadan sonra falan çalışmaya başlıyor. Ben de preglyn koydum klomene gerek kalmaz belki dedim, boldenon testislere pek baskı yaratmıyor çünkü.
Fotoğraf çekmedim ne yazıkkı. Ama şöyle söyleyeyim; kür başlangıcına göre 2-3 kilo civarı aldım. Ama vücut gözle görülür bir şekilde değişti. Su toplamadan temiz kütle koymaktı amacım, bunu da gerçekleştirebildim.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Tebrik ederim. Ben de bir sonraki kürümü 16 hafta Testo E-Boldenon-Turinabol olarak düşünüyorum. O yüzden merak ettim. İstediğini elde ettiysen ne mutlu sana.

Klomen konusunda uzun süre buradan cevap alamazsan en hızlı kaynak yabancı steroid forumları. PCT dizaynını kesinleştirdikten sonra paylaşırsan sevinirim.

Son olarak bir sorum daha olucak. Son 4 hafta Winstrol kullanımını düşündün mü ? Çevremde bulk kürü yapan insanlar son 4 haftaya hep Winstrol ekliyorlar. Eğer düşündüysen Winstrol kullanımını vazgeçme nedenin neydi ?

İyi günler
akyuzse
Yeni Üye

Mesaj gönderen akyuzse »

Aslına bakarsan winsterol kullanıyorum :) 2 hafta oldu. Pek bir değişim hissetmedim daha bakalım 2 hafta var.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Genelde çok överler winstrol u ilginç. Pct dizaynı ne durumda hocam bir gelişme var mı ?
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Winstrol tablet versiyonu iki markada var.Biri balkan diğeri vermodje...Bende balkan tablet winstrol ekledim kullanıyorum günlük 40 mg. ama önceden de kullanmıştım şimdiye çoktan su atımı kilo düşümü olması lazımdı hiç tık yok...Sahte olduğunu düşünüyorum...Tam tersine kilo artışı oluyor...Aynı senin gibi 3. haftadayım...Piyasa sahte ürün dolu...Enjeksiyon versiyonu etki olarak aynı değerde olduğu halde 20 günlük 150 tl hap versiyonu 12 günlük 50 tl...ağrı yaptığı için pek kimse enjeksiyon tipini kullanmıyor...Bence winstrol yerine kurumak düşüncesinde olanlar ya femara eklesinler yada masteron tarzı dht türevi bir anabolik...Hem daha az zararı olur karaciğere...
akyuzse
Yeni Üye

Mesaj gönderen akyuzse »

Aslında su atıyorum yavaş yavaş. Kaslarda kasılmalar gibi yan etkiler de görüyorum. Ama clen de kullandığım için onun sayesinde atılan sulardan da olabilir.
PCT olarak, 3-4 gün arayla 1000iu preglyn yapıcam 5000lik bitene kadar. Klomen 2 hafta 100mg 2 hafta 50mg. Nolvadex 4 hafta 20 mg büyük ihtimal.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

metinav yazdı:Winstrol tablet versiyonu iki markada var.Biri balkan diğeri vermodje...Bende balkan tablet winstrol ekledim kullanıyorum günlük 40 mg. ama önceden de kullanmıştım şimdiye çoktan su atımı kilo düşümü olması lazımdı hiç tık yok...Sahte olduğunu düşünüyorum...Tam tersine kilo artışı oluyor...Aynı senin gibi 3. haftadayım...Piyasa sahte ürün dolu...Enjeksiyon versiyonu etki olarak aynı değerde olduğu halde 20 günlük 150 tl hap versiyonu 12 günlük 50 tl...ağrı yaptığı için pek kimse enjeksiyon tipini kullanmıyor...Bence winstrol yerine kurumak düşüncesinde olanlar ya femara eklesinler yada masteron tarzı dht türevi bir anabolik...Hem daha az zararı olur karaciğere...

metinav,

Bulk küründe Masteron kullanımı uygun olur mu ?
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Olmaz...Dht türevi anabolikler hep kurutucu ve yağ-su atıcı özelliktedir...Ve definasyon için kullanılırlar.Bir tek primobolan kuru büyümeye uygundur...Onun dışında hep kurutur...Bulkta özellikle östrojene dönüşen anabolikler kullanılır.Çünkü östrojen su tutumu sağlayarak dokuların büyümesine yardım eder biraz görüntüdür olay ama yinede büyütür...Decası, danabolu, anapolonu vb bu türdendir...Kür sonunda kurutucu anabolikler kullanılırsa mesela winstrol suyu atabiliriz...Fakat genel mantığa ters olduğu için pek kullanılmaz...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir