Merhabalar elimde 2 ay önce aldığım Balkan pharma testerone enanthate var bayadır bakmıyordum ılaç kuru nem almayan bır dolapta duruyordu fakat ilacın bazı ampullerinin rengi değişmiş terenbolene rengine dönmüş gibi ilacı sitesinde onaylattım orjıneliğinde sıkıntı yok gözüküyor fakat skt 2019a kadar olmasına rağmen böyle bir durumla karşılaştım bu normal mı kullanılabilir mi ve bvs Labs ın pıyasada sahteleri varmı bir ürün aldım siteden onaylatıyor kutuda bondrolu vs var ama ampulun ustundeki etiket iyi yapışmamış gibiydi biraz şüphe ettim.
Saygılarımla
ilaç bekleyince bozulur mu (BALKAN PHARMA)
Re: ilaç bekleyince bozulur mu (BALKAN PHARMA)
Renk değiştirdiyse kullanma bence...içeriğindeki yağ vb. bozulmuş olabilir...Veya sahtedir.Herşeyin sahteleri var balkanında bvsnin de...Etiketin tam yapışmamasıyla anlaşılsaydı keşke, ama o kadar kolay değil ne yazik ki...Kullanıp etkisinden anlayacaksın.Yada gidip total testo testi yaptıracaksın bakıcan değerler 14 ün üstüne çıktıysa çalışıyordur, orjinaldir...
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
renk değişikliği üretici firmanın kullandığı yağ ve solusyonla alakalı oluyor balkan pharmadan bir beyaz renk çıkıyor bir sarı bu kullandıkları yağa ve çözücüye göre değişiyor aynı durumu defalarca ben bizim türk eczane primosunda bile yaşadım eczaneden aldığımda ürünlerin orjinalliği onaylatılıyorsa sıkıntı yoktur güvenle kullanabilirsin.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Öncelikle değerli yorumlarınıza teşekkür ederim.kutuyu ılk aldıgım zaman beyazdı sıvıları sıteden ampul uzerındekı kodlardan onay verıyor son tkt ilaç cinsi vs aynı cıkıyor ama ilk defa başıma böyle birşey geldi insan ister istemez şüphe ediyor 10 ampulun 5 i parabolan rengıne donmus neredeyse
BVS boldenonu da net uzerinden satın almıştım sıtesı onay verıyor zaten etkısını gec gosteren bır ılaç onuda kullanınca gorucez tahmınım ilaca etiket atarken etıketın altına hava gırdı ondan etıket hafif kabarıklık var kutusu vs normal bondrol, kabartmalarına kadar

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir