Kür Günlüğüm ve Sorularım (Testo E-Dbol)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: Kür Günlüğüm ve Sorularım (Testo E-Dbol)

Mesaj gönderen aet63 »

gokhan_42 sabah saat 5 civarı kalkıp şehir dışında çalıştığım için evden çıkıyorum. Maalesef sadece şehre dönüş saatim olan akşam 7 ile uyku saatim olan 11 arasında spor yapma imkanım oluyor. Aklıma her Pazar sağlam yapacağım bir karın kası antreman geliyor. Ne yapacağım konusunda 1 gündür araştırma yapıyorum. Oluşturduğum programı yazar yazmaz paylaşacağım. Aklımda 2 tür plank, 2 alt karın, 2 üst karın, 2 oblik hareketi olacak bir idman. Bakalım nasıl bir program olucak :) :)
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Ek olarak bir bilgi paylaşayım Passion4Profession diye dailymotion.com da aratın çok güzel canlandırmalar var hareketler var. Tavsiye ederim araştırmanızı.
gokhan_42
Yeni Üye

Mesaj gönderen gokhan_42 »

anladım tabiki imkanlar kısıtlı ise sorun yok.karın o kadar önemli değil hayvanımsı ol yeter =) o sectıgın karın hareketleri bölümleri yeter.Sizden daha detaylı bilgi almak isterim mesaj hakkınız ve ya eposta kullanıyormusunuz?
Not:Hiç bir şekilde ilaç alım satımı yapılmayacaktır.(Sadece ilaçların orjinal oldugunu nerden anladınız ne kullandınız beslenme programı vbv vb olackt)?
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Mesaj hakkım maalesef yok ancak bana mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ben de satıcı değilim sonuçta ilk defa steroid kullanımını deneyim eden biriyim. Moderatörlerimiz yanlış anlamasın.
En son aet63 tarafından Çrş Eyl 16, 2015 6:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
gokhan_42
Yeni Üye

bende ilk kez kullanacagım en azından bende bu kürü yapmayı düşünüyorum en azından deneyimlerinizdan yararlanmak isterim.ekliyorum
gokhan_42
Yeni Üye

mesaj gönderdim ilaç sat bul gibi mevzu yoktur.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Hocam işten çıkmadan önce mailini gördüm ancak o mail hesabıma şu an telefondan erişemedim. Akşam eve dönünce erişebilirsem mutlaka yazıcam en geç sabah mailini cevaplamış olurum.
gokhan_42
Yeni Üye

sıkıntı yok istedgn zaman =)
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Cumartesi günü 3. enjeksiyonumu oldum. Kilo ve güç artışı devam ediyor. Gün geçtikçe moral olarak da daha iyi seviyeye geliyorum. Son 4 hafta Winstrol kullanmaya karar verdim.

Bu durumda kür 1-12 hafta 500 mg Testo E/1-6 hafta 30 mg Dbol/9-12 hafta 30 mg Winstrol şeklinde oldu.

Düşündüğüm PCT şu idi
4 hafta 20 mg Nolvadex (ilk hafta 40 mg)
4 hafta 50 mg Klomen

Sorularım :

-Winstrol dozajı günlük 30 mg sizce doğru bir dozaj mı ?

-Sizce Winstrol eklenmesi ile PCT üzerinde bir değişiklik yapmalı mıyım. Androjenik-Anabolik tablosunda Winstrol'un anabolik değeri 320 olduğu için sormak istedim. Tek seferlik 1500 ui veya 3000 ui Pregnyl gerekir mi ?

-PCT'de Tribulus kullanımı hakkında neler düşünüyorsunuz ? Daha önce kaliteli bir Tribulus kullandım az seviyede etkisini gördüm. Bu sefer Tribestan denemeyi düşündüm.

-PCT'de Clenbuterol kullanımı düşündüm. Ek definisyon kürü yapmayacağım. Clen ile biraz yağ yakımı yapıp bu yıllık kür konusunu kapatmak istiyorum. Sizce PCT'de Clenbuterol kullanımı doğru bir uygulama mıdır ? 4 hafta piramit şeklinde kullanacağım. Eğer yağ yakımı yeterli gelmez ise 1 hafta ara verip 4 hafta daha kullanmayı düşünüyorum.

-Haftada bir gün evde karın kası çalışmak istiyorum. Zorlayıcı bir antreman önerebilecek biri var mı ?

Hocalarımız yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir