Herkese selamlar,
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Farklı fikirleri görmek her zaman, güzeldir
1.Hafta
200 mg tren acetate
200 mg propionate
100 mg winstrol
2.Hafta
300 mg tren acetate
300 mg propionate
150 mg winstrol
3.Hafta
300 mg tren acetate
400 mg propionate
200 mg winstrol
40 mg ox tablet
4.Hafta
500 mg tren acetate
600 mg propionate
200 mg winstrol
40 mg ox
5.Hafta
500 mg tren acetate
600 mg propionate
200 mg winstrol
50 mg ox
6.Hafta
300 mg tren acetate
300 mg propionate
200 winstrol
50 ox
7.Hafta
200 mg parabolan
150 mg testo sus
200 mg winstrol
100 mg ox
8.Hafta
300 mg parabolan
200 mg testo sus
200 mg winstrol
100 mg ox
9.Hafta
400 mg parabolan
250 mg testo sus
100 mg winstrol
50 mg ox
10.Hafta
200 mg tren acetate
100 mg testo sus
100 mg winstrol
Kür sonrasında her gece yatarken, nolvadex
Pregnyl 15 günde, haftada 3 kez. Pregnyl sonrası, günde 200 mg clomid. 2 hafta.
Proviron, B-Vitamin Beneksol, C-Vitamin, Çinko, Omega-B, Calsimax, Redexon, Arimidex, Legalon (karaciğer)
Definasyon Kürüm
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Re: Definasyon Kürüm
Merhaba,
Hocam yaş boy kilo spor ve kür geçmişini yazabilir misin? Böylece tecrübeli arkadaşlar ve hocalarımız sana daha kolay yardım edebilir.
Gördüklerimi söylemem gerekirse bana klomen miktarı çok yüksek geldi. Lennox hocanın trenbolone ile beraber levitiron kullanımı önerisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onun makalelerini okumanı öneririm. Bir de trenbolone 6 hafta kullanıp bırakıp başka bir anabolik steroid kullanımı son hafta tekrar geri dönüş garip geldi ancak tecrübeli olmadığım için trenbolone konusunda bir şey söylemem doğru olmaz.
Tecrübeli arkadaşlar ve hocalarımız sorularını cevaplayacaktır.
Şimdiden küründe başarılar dilerim.
Hocam yaş boy kilo spor ve kür geçmişini yazabilir misin? Böylece tecrübeli arkadaşlar ve hocalarımız sana daha kolay yardım edebilir.
Gördüklerimi söylemem gerekirse bana klomen miktarı çok yüksek geldi. Lennox hocanın trenbolone ile beraber levitiron kullanımı önerisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onun makalelerini okumanı öneririm. Bir de trenbolone 6 hafta kullanıp bırakıp başka bir anabolik steroid kullanımı son hafta tekrar geri dönüş garip geldi ancak tecrübeli olmadığım için trenbolone konusunda bir şey söylemem doğru olmaz.
Tecrübeli arkadaşlar ve hocalarımız sorularını cevaplayacaktır.
Şimdiden küründe başarılar dilerim.
Sacma sapan yine ... uydurma bi kur arkadaslar lutfen birakin amerikayi yeniden kesfetmeyi acin bakin forumda definasyon kuru var gayet aciklamali
madmax29 yazdı:Sacma sapan yine ... uydurma bi kur arkadaslar lutfen birakin amerikayi yeniden kesfetmeyi acin bakin forumda definasyon kuru var gayet aciklamali
Saçma, uydurma... Neden saçma olduğunu yaz o zaman. Argümanını belirt. Senin kürü hoca yazdı da, bizimkini yoldan geçen adam mı yazdı. Eleştiriye tamam eyvallah ama, sebeplerini belirterek yazmak daha güzel olur.
her ilacın kendine göre yarılanma süresi ve reseptörlere bağlanıp çalışma süresi vardır ortalama bir tren act. kürü için 8-10 hafta idealdir sen tam 6. haftada yani trenin tam etkilerini görme aşamasında gidip ester değiştiriyosun neticede vucud otomatik programlanabilen bir makine değil..daha geçen gün bir arkadaşımız burda sustanonun dalgalanma eğrilerini paylaştı senin hocan kaç kişiye bu kürü vermiş kaç kişide müspet sonuçlar almış...kendinizi deneme tahtası gibi kullandırtmayın kimseye...bir kürde hangi esterle başlanırsa kürün süresine göre o esterle bitirilir hatta trenbolon sabit dozla gidilmesi gereken ilaçlardan biridir...siz hocanıza bu kadar güveniyorsanız deneyin sonuçları paylaşın ama ben salonlardaki hiçbir hocaya güvenmiyorum yaşım 37, 16 yaşından beri bu sporla iç içeyim öyle hocalar gördümki adamın önünke kan kussan s...nde olmaz dayar ilacı alır parasını...burda kimse bir çıkar için birbirine yardım etmiyor forumlarda güzel olanda bu . seçim sizin ben uzman değilim belki ama kürün ortasında ester değiştirilmiyceğini bilecek kadar bilgim ve kür deneyimim var.
Not : PCT de tamamen yanlış - pct ler kürün sonundaki duruma göre yapılır ne kadar baskıda kaldığına göre doz belirlenir.
Not : PCT de tamamen yanlış - pct ler kürün sonundaki duruma göre yapılır ne kadar baskıda kaldığına göre doz belirlenir.
- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
madmax29'a katılıyorum.
Ayrıca enjeksiyonları hangi sıklıkta yazacağını belirtirsen yorumlamakta faydası olabilir.
Bir de ox dediğin oxandrolone mu yoksa oxymetholone mu açıklık getirebilirsen daha iyi olur.
Ayrıca enjeksiyonları hangi sıklıkta yazacağını belirtirsen yorumlamakta faydası olabilir.
Bir de ox dediğin oxandrolone mu yoksa oxymetholone mu açıklık getirebilirsen daha iyi olur.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 3 misafir