1.89 boy ve güncel 95kg'yum. Yaptığım hacim kürlerinde aşırı definasyon kürlerinde daha az olmak üzere vücudum çok fazla su tutuyor. Bunun sebebi ne olabilir ve önüne nasıl geçebilirim, şuanki definasyon kürüme 87kg olarak başladım şuan kürümün 3. haftasındayım; deride belirgin incelme ve hatlarda parçalanma mevcut ancak deri altında bariz ciddi su tutumu var ve bu yüzden ortalama 95kg gibi bir rakama çıktım. Beslenmem çok düzgün yağ tuz şeker sıfır hatta protein tozu bile kullanmıyorum. Bca amino glutamin ve düzgün beslenme programıyla devam ediyorum. Şuan için su tutumunu çok dert etmemeye çalışıyorum kür sonunda otm olarak gidiyor zaten ama definasyon küründe bile böyle bir durumun sinir bozmaması elde değil. Vücudu 3 e böldüm her bölge haftada 2 kez olmak üzere süper setler şeklinde oldukça sert idman yapıyorum, idman sırasındada normale oranlar ciddi derecede fazla terliyorum.
Kürü 8 haftalık olarak dizayn ettim. Kür boyunca günlük 1 er tablet çinko ve proviron alıyorum anca kür sonu pct hakkında yardıma ihtiyacım var. Son enjeksiyondan kaç gün sonra kaçar gün arayla pregnyl kuşlanmalıyım(3tane 1500iu olarak düşündüm) ve ne tamoxifen(nolvadex) kaç mg ne kadar süreyle kullanmalıyım ayrıca klomen kullanmama gerek var mı. Pct yi clenbuterol ve tribulus ile desteklemeyi düşünüyorum.
Kürüm şu şekilde;
8 hafta boyunca haftalık:
400mg testo propionate
300mg masteron
300mg winstrol
Teşekkürler...
Definasyon Kürü ve PCT Hakkında Yardım
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 12 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: Definasyon Kürü ve PCT Hakkında Yardım
kürlerde tecrübeniz var gibi yazmışsınız ama diyet yapayım derken protein tozuda kullanmıyorum demek nedir? kürde en cok lazım olan şey protein kaldıki stereidlerin güc vermek dışında en önemli görevi protein sentezini arttırmak yani daha fazla kas inşaa etmek...bir an evvel protein alımınızı arttırmanızı tavsiye ederim...bunun dışında 3 pregnly fazla duruyor pct de
-
- Yeni Üye
Protein tozu izole bile olsa içeriğindeki diğer maddeler yüzünden definasyonda zorluk çekiyorum onun yerine idman zamanlarını ve sabah uyanınca amino bca glutamın arginine ile destekliyorum. Beslenmem oldukça düzgün yeterli proteini alıyorum vücuduma. Diyette kilo başına 2gr protein yeterli deniliyor. Ben günlük yaklaşık olarak ortalama 200gr civarı protein alıyorum..
-
- Yeni Üye
Haftaya kürümün son haftası, pct hakkında yardıma ihtiyacım var son testo enjeksiyonundan kaç gün sonra pregnyl kullanmalıyım ve kaçar mg nolvadex ve klomen bu kür pct si için yeterli olur ?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Libido durumunuz ne durumda?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir