Tablet kür (Yardım)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
michael82
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Tablet kür (Yardım)

Mesaj gönderen michael82 »

Uzun süre aradan sonra tablet kür yapmaya karar verdim.İnternet sitelerinde iki farklı kür buldum.ikiside aynı ilaçları içeriyor.Ama kullanış zamanları farklı düzeyde.Kürleri sizinle paylaşıcam.
En dogru olanı hangisidir?
Yada başka bir öneriniz varmı?
Bana bu konu hakkında yardımcı olabılir misiniz?
1. KÜR ÖRNEĞİ

METHANDİENONE 1-6 hafta boyunca ilaç miktarı 30 mg (Sabah 10mg ,öğle 10mg ,Akşam 10mg)
Anapalon 1-4 hafta boyunca ilaç miktarı 50 mg (Sabah 25mg , Akşam 25m )
PROVIRON 3 hafta , 5. hafta ,7 hafta , miktar olarak 50mg (25 mg sabah , 25mg akşam)
TAMOXİFENE 7.hafta ,8. hafta miktar;40 mg (Sabah 20mg,Akşam 20mg) (Alıntı)

2. KÜR ÖRNEĞİ

1. Hafta günlük 30 mg dianabol + 50 mg proviron

2. Hafta günlük 40 mg dianabol + 50 mg proviron

3. Hafta günlük 40 mg dianabol + 50 mg proviron + 50 mg anapolon

4. Hafta günlük 40 mg dianabol + 75 mg proviron + 50 mg anapolon

5. Hafta günlük 50 mg dianabol + 75 mg proviron + 50 mg anapolon

6. Hafta günlük 50 mg dianabol + 75 mg proviron + 50 mg anapolon

7. Hafta günlük 40 mg nolvadex + 100 mg klomen

8. Hafta günlük 40 mg nolvadex + 100 mg klomen

9. Hafta günlük 40 mg nolvadex + 100 mg klomen

10. Hafta günlük 40 mg nolvadex + 100 mg klomen (Alıntı)
Kürler bu size göre hangi küre başlamayalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
andres
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: Tablet kür (Yardım)

Mesaj gönderen andres »

Bu konuda birşey diyemem bilgim pek yok ama neden tablet kür seçtin?tabletlerin karaciğere tam toksit etki yaptığını hatırlatıyorum bende ilk başta öyle tablet düşündüm çünkü içime siniyordu sanki daha az zararı varmış gibi geliyordu ama tam anlamıyla karaciğeri diğerlerine göre fazla yoruyor diye biliyorum hatam varsa affola.
michael82
Yeni Üye

Verdiği yan etkileri biliyorum.Enjeksiyonla uğraşmak istemiyorum şu an için.
Belki bu sene aralık ayında bulk kürü yapabilirim.
Bu iki tablet kür arasında kaldım.Kesin bir bilgi almadan başlamak istemiyorum.
Bu yüzden steroid forum body ve kür geçmişi olan arkadaşların yardımı bekliyorum?
Elimde kür için gerekli tehcizat var.Sadece kesin bir bilgi ??
michael82
Yeni Üye

neden kimse cevap vermiyor ?
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

cünkü tabletle kür olmaz...zaten yazdığın şey tamamen saçmalık...alt tarafı 6-7 hafta danabol kullancan ne işin var klomenle nolvodexle...hiç bir faydası olmaz 1-2 hafta 3-5 kilo alıp su tutarsın ilaçlar bitincede...suyu atıp başa dönersin...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Danabol-Anapolon aynı anda ?
Bu kürü yazan kişi sporu komple bıraksın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
ati88
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 64 kez
Aldığı teşekkür: 57 kez

Mesaj gönderen ati88 »

Ben dbol ve adrol aynı anda kullandım. İkisini aynı anda kullanmamın nedenlerinini anlatayım. Dbol ve adrol bende farklı yan etkilere neden oluyor. Dbol çok fazla aromatize oluyor ve sivilceye neden oluyor. Ayrıca idman sırasında tansiyonumu çok yükseltiyor. Squat ve deadliftlerde belimin arka tarafında su toplanmasından dolayı çok fazla ağrı oluyor. Dbol ve adrol hem ayrı ayrı hem de birlikte fazla su toplattığı için kullandığım süre boyunca bileklerimde carpal tunnel'a neden oluyorlar. Adrol bende dbol kadar sert yan etkilere neden olmuyor. Daha önce 100mg ED adrol kullanırken E2'yı kontrol altında tutmama rağmen adrol yüzünden göğüs uçlarımda hassaslık oluşmuştu.

Bu iki ilacın hem ortak hem de birbirinden ayrı ve farklı yan etkilerinden en az etkilenmek için bir tanesini seçip yüksek doz kullanmak yerine ikisinden de biraz kullanmayı tercih ettim. Sadece 60mg ED dbol veya sadece 100mg ED adrol yerine aynı anda 30mg ED dbol ve 50mg ED adrol kullandım.

Bildiğiniz gibi dbol testodan, adrol DHT'den üretilmektedir. dbol aromatize olur ama adrol olmaz. Ancak adrol göğüsteki estrogen reseptörlerine bağlanıp tek başına gyno yapabiliyor. Adrol kullanırken mutlaka estrogeni kontrol altına almak lazım. Ancak adrol kendisi gyno yapabildiği için estogeni kontrol altında tutsanız bile gynoya meğilli kişiler yüksek doz adrol kullanırsa gyno riski ile karşı karşıya kalabilirler. Bu yüzden adrol düşük tutulup yanına dbol ve AI eklenebilir.

Kürümde haftalık 500mg test-e ve 400mg deca yanına adrol ve dbol'ü bu şekilde kullandım:

1-16. Hafta 500mg test-e
1-16. Hafta 25mg proviron
1-14. Hafta 400mg deca

1. Hafta: 3x10mg dbol ED, 2x25mg adrol ED
2. Hafta: 3x10mg dbol ED, 2x25mg adrol ED
3. Hafta: 3x10mg dbol ED, 2x25mg adrol ED
4. Hafta: 3x10mg dbol ED, 2x25mg adrol ED
5. Hafta: 4x10mg dbol ED
9. Hafta: 2x25mg adrol ED
10. Hafta: 2x25mg adrol ED
11. Hafta: 2x25mg adrol ED
12. Hafta: 2x25mg adrol ED

Antioksidan ve karaciğer takviyesi
1-16. Hafta
2x750mg NAC ED
2x250mg TUDCA ED
2x350mg GSE ED
1000mg Vitamin C ED
400 IU Vitamin E ED
300000 IU Vitamin D3 E2W
Multivitamin ED

16. hafta sonunda karaciğer fonksiyon testlerim aşağıdaki gibi çıktı:
AST: 34
ALT: 39
GGT: 7
T.Bil: 0.77
D.Bil: 0.56

Bu kürdeki kazanımlardan memnun kaldım ancak kürün gidişatı olarak memnun kalmadım. Süreklü su topluyorsunuz ve ne kadar kas ne kadar su kazandığınızı kür sırasında bilemediğiniz için yemeniz gereken kaloriyi ayarlamak zorlaşıyor. Ayrıca dbol kullanırken ve bıraktıktan sonra AI dozunu sürekli ayarlamaktan da bıktım. Adrol fazla bel ağrısı yapmıyor ama dbol kullanırken squat ve deadliftten sonra bel ağrısı yüzünden 10-15 dakika iptal oluyorum. Adrol ve dbol hem ayrı ayrı, hem de birlikte kullanınca carpal tunnel'a neden oluyor. Carpal tunnel yüzünden kür sırasında bileklerimde bass gitar çalamayacak, bilgisayarda mouse ile oyun oynayamayacak kadar ağrı oluyor. Bunlara ek olarak su toplayıp şişince estetik gözükmediğini düşünüyorum.

Bu nedenlerle bir sonraki kürümde bulk ve cut kürlerimde tren ve mast ile birlikte oral olarak anavar tercih edeğecim. Yeni başlayanlara da dbol ve adrol yerine turinabol (tbol), epistane (havoc), superdrol (methyldrostanolone, yani oral masteron) öneririm. Yalnız epistane antiestrogen olduğu için düşük estrogen problemleri yaşanabilir. Test-e gibi aromatize olan bir steroid ile kullanılmasını tavsiye ederim (yine de E2'nizi çok fazla yükseltmeyin :)).

Edit: Kür hakkındaki eleştiriler düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Aldığınız verimin Danabol'den mi yoksa Anapolon'dan mı olduğunu anlayamazsınız
Anlasanız bile elinizdeki Danabol'ün de Anapolon'un da ne kadar verimli,kaliteli ve markaya göre vücudunuzun tepkisinin ne olduğunu anlayamazsınız
Karaciğerinizi üzersiniz
Gençlikte sizi tolere eden karaciğer,ilerleyen yaşlarda kendisine ait olan doğallığın hesabını sorar :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir