İLK KÜR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...
Re: İLK KÜR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...
öncelikle cevabın için teşekkür ederim kürüm için gereken bütçeyi hazırladım planımı yaptım supplementler+beslenme stoklarımı yaptım malum maliyetli spor zaten beslenme+supplement+antreman iyi olmadan ilaçlardan bişey beklemek akıl karı değil...
son yolladığın resimlere bakarsak gerçektende yağlısın sana kür yapma yağları biraz yak desek zaten dinlemicen...en azından en az zararla nasıl olur onu söyleyelim...şimdi bu görüntüyle deca kürüne girersen iyice balon gibi olursun..zaten kreatin danabol vs...yaza kadar toparlaman mümkün deil...sana en temiz şu an testo ent. boldenon kürü son bir ayda ise winstrol be diyeti katılaşrıtıp suyuda atınca ortaya güzel bişey çıkabilir...16 haftalık bür kür tavsiye ederim alpha alırsaj 500-500 girebilirsin ürünleri
öncelikle mesajın için teşekkür ederim evet son fotolarda yağ oranım yüksek yağlanmadan büyümek zor biraz kür programını hazırlıcak olursak yarın ilaçları alıcam çünkü biran önce kesinleştirmek istiyorum testo+boldenon kürü yapsam
1_12hafta 500 mg test enanthate
1-12hafta 300mg boldenon
8-12hafta winstrol tablet günlük 30mg eklesem uygun olurmu
kür içinde 2günde bir arimidex kullanmalımıyım bide kür bittikten sonra nasıl bir pct yapmalıyım prengly düşünmüyorum ağır kaçar tahminimce sonuçta ilk kür tavsiyelerinizi bekliyorum dozajlar düşükse söyliyebilirsiniz boldenon 400mg çekebilirim ilk kür diye 300mg yazdım çünkü ilk kür olduğu için ideal doz olduğunu düşünüyorum madmax29 kürün gidişatına göre 16haftaya uzatabilirim lütfen erken cevap yazabilirseniz sevinirim yarın alıcam ürünleri çünkü şimdiden teşekkür ederim...
1_12hafta 500 mg test enanthate
1-12hafta 300mg boldenon
8-12hafta winstrol tablet günlük 30mg eklesem uygun olurmu
kür içinde 2günde bir arimidex kullanmalımıyım bide kür bittikten sonra nasıl bir pct yapmalıyım prengly düşünmüyorum ağır kaçar tahminimce sonuçta ilk kür tavsiyelerinizi bekliyorum dozajlar düşükse söyliyebilirsiniz boldenon 400mg çekebilirim ilk kür diye 300mg yazdım çünkü ilk kür olduğu için ideal doz olduğunu düşünüyorum madmax29 kürün gidişatına göre 16haftaya uzatabilirim lütfen erken cevap yazabilirseniz sevinirim yarın alıcam ürünleri çünkü şimdiden teşekkür ederim...
boldenon uzun dönemli bir ilaç ve birazda dozaj ister alpha pharma alırsan 500mg haftalık girersin daha iyi olur 300mg az boldenon için...son 1 ay winstrol ve güzel bir diyet su atmanı ve yağ yakımını hızlandırır ama bana kalırsa kürünü 16 hafta yap boldenon 10.haftadan sonra seni daha gösterir...pct içinde kür içinde arimidex kullanmana gerek yok eğer cok azda olsa gögüste kaşıntı vs..gibi bir his oluşursa direk nolvodex uygularsın 1 hafta...pct ye gelincede pregnly olmadan bu kadar uzun kürde toparlaman mümkün deil klomen yan etkisi daha cok son igne bitimyle 2 kutu nolvodex günde iki tablet ve son igneden 5 er gün arayla 1500iu vurursun eğer 1500lük bulamassan 5000iu yu bir şırıngaya çekip beşer gün arayla 3 e bölüp dolapta saklamak kaydıyla vurabilirsin..
Kürümü 1-12hafta 500mg testo enanthate
1-12hafta 400mg boldenon
son 4hafta winstrol tablet günlük 30mg eklicem
kürün gidişatına göre kürü 16haftaya uzatabilirim...
öncelikle arimidex almana gerek yok demişşin forumda gözlemlediğim diğer testo+bolde kürlerinde 2 günde 1 yada 3 günde 1 arimidex alın diyor kafam karıştı biraz.
Bide prengly gerek görmüşsünüz forumda gözlemlediklerime göre 10 12haftalık testo+bolde kürlerinde prengly hiç önerilmemiş noldavex ve klomen yeterli görülmüş bide ilk kürlerde prengly ağır kaçabilir kafam karıştı belki 16haftaya uzatırsam ihtiyaç olabilir.Boldenonu tek başıma alsam androjen üretimini baskılar ama testo enanthate ile destekliyorum pregnly gerektirecek durum ne ? bişeyleri kesinleştirmek istiyorum eleştirmek değil kullanıcağımız şeylerin geri dönüşü olmıyacak çünkü doğru bi şekilde kullanmak istiyorum.
Son olarak pazartesi enjeksiyonlara başlıyorum ilaçların bir günde enjekte edilmesi ağır kaçabilir 500mg testo yu pazartesi perşembe 400mg boldenon enjekte etsem bi sorun olucağını düşünmüyorum cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden...
1-12hafta 400mg boldenon
son 4hafta winstrol tablet günlük 30mg eklicem
kürün gidişatına göre kürü 16haftaya uzatabilirim...
öncelikle arimidex almana gerek yok demişşin forumda gözlemlediğim diğer testo+bolde kürlerinde 2 günde 1 yada 3 günde 1 arimidex alın diyor kafam karıştı biraz.
Bide prengly gerek görmüşsünüz forumda gözlemlediklerime göre 10 12haftalık testo+bolde kürlerinde prengly hiç önerilmemiş noldavex ve klomen yeterli görülmüş bide ilk kürlerde prengly ağır kaçabilir kafam karıştı belki 16haftaya uzatırsam ihtiyaç olabilir.Boldenonu tek başıma alsam androjen üretimini baskılar ama testo enanthate ile destekliyorum pregnly gerektirecek durum ne ? bişeyleri kesinleştirmek istiyorum eleştirmek değil kullanıcağımız şeylerin geri dönüşü olmıyacak çünkü doğru bi şekilde kullanmak istiyorum.
Son olarak pazartesi enjeksiyonlara başlıyorum ilaçların bir günde enjekte edilmesi ağır kaçabilir 500mg testo yu pazartesi perşembe 400mg boldenon enjekte etsem bi sorun olucağını düşünmüyorum cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden...
16 haftalık only testo bile yapsan büyük ihtimalle preglyn gerekecekti. 12 hafta kullanımında büyük ihtimalle gerekli olmaz sbt dozajda gidersen. Ama dersenki daha çabuk dengeye girsin sistemim o zaman 500iu alabilirsin üç seferde. Gidişata göre belirlersin biraz erken şu anda pct için kesin konuşmanın.
forumda o kadar çok boş şey yazan adam varki artık işi bilenlerde cevap vermekten bıktı...seninde bilgilerin tam değil...testesteron alıyosun işte dışardan kendin söylüyosun..daha 1. hafta doğaş tes. üretimin sıfıra düşecek...kürün bittiğinde onu neyle canlandırıcan...klomenin yan etkilerini anlatsam hiç bulaşmmasın ama basiti görme bozukluğu baş ağrısı vs...sen sace elindekileri doğru kullan...kalkıpta bir seferde 5000iu pregnly çakarsan tabi fazla gelir...ama vucuduna eğer streoid girdiyse dönüşü bunlarla olabilir...dediğim gibi jineko belirtisi olmadığı sürece kullanmana gerek yok...aromasin veya arimidex cünkü cok ağır ilaçlar değil küründekiler...
merhabalar 1 aydır mesaj yazamadım size küre başlıyamadım ilaçları tam alıcakken satıcı fiyatları değiştirdi kıvırdı felan ilacın 2 katı parasını felan istedi anlıcağınız küre başlıyamadım şuan yeni birini buldum sterox lab biosira markaları varmış elinde balkan tarafında yaşıyorum markaları daha önce duymadım ilaç bulmak sıkıntı burda biraz bu arada geçen bir ayda yağ oranın yüksek demiştiniz kardiyo çalışması ve karbonhidratı biraz azalttım 3kg verdim markalar hakkında bilginiz varmı ona göre ilaçları alıcam şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...
sonunda küre başlıyabildim 1hafta bitmek üzere kürümü değiştirmek zorunda kaldım anabolik ilaç bulamadım bulduklarım uçuk fiyatlar söyledi vs.elimde 20ml Induject-250mg alpha-pharma var
1-10hafta 500mg ınduject-250mg (sustanon)
aslında 12hafta yapmak istedim fakat 4ampul vermiyorlar
10ml kutu satıyorlar genelde kürün gidişatına göre bi kutu daha alıp devam edebilirim 11-13hafta 750mg giderek yada 500mg devam edebilirim bi kaç sorum olucak
1.enjesiyonu pazartesi 250 perşembe 250mg enjekte ediyorum pazartesi siyah uçlu iğne ile yaptım enjeksiyonu eczaneye sorduğumda kas içi için ideal dedi ilk enjeksiyon yapıldığında hiç anlamadım bile sonra kısa geldi felan dedim fakat ertesi gün enjeksiyon bölgesi baya bi ağrımaya başladı sonra perşembe yeşil uç aldım 0,8x40mm yazıyor bunla enjekte ettim sizinde fikrinizi almak istedim fakat beze tarzı bişey oluşmadığından ilacın kasa enjekte edildiğini düşünüyorum.
2.dianabol kullanıyımmı ? 4hafta 30mg ellerinde kalmamıştı haftaya gelicek 2hafta başlıyabilirim dianabole yada 1kutu daha alpha pharma ınduject alabilirim nasıl yapıyım kararsız kaldım
3.ilk 5hafta kalçadan enjekte sonrakilerini omuzdan düşünüyorum sitenin formunda okuduğumda enjekte edilen ilaç nerden olursa olsun eşit yayıldığını duydum ama enjeksiyon bölgesini değiştirmek fark ediyormuş bazıları sadece kalçadaki ağrılar çok oldğundan değiştiriyorlarmış bölgeleri kafama takıldı
ek olarak beslenmem hakkında bilgi veriyim sizlere gıda takviyesi olarak elimde omg3+tribulus+beta alanin+beef amino+glutamin+glucosamin+multi vitamin+cla
beslenmeme gelirsek size gram gram herşeyi yazamam
çok saçma ama ortalama günde 5 8 arası tam yumurta yağsız peynir ceviz vs. yarım kg tavuk 200 300gram kırmızı et ton balığı 1kutu 2 3 ara öğün olarak yulaf yiyiyorum her öğünün yanında karbonhidrat alıyorum pirinç makarna patates yada bulgur 6 8 öğün arası değişiyor her gün bu şekilde olmuyor bazen 1kg tavuk et olmuyor ama kg başına 2 3 gram bazen 4gram bile protein yükliyebiliyorum yağ şeker minimum özen gösteriyorum bu aralar karbonhidratı azalttım en son yazdığımda 3 4kg verdim yağ oranı fazla dediniz fotoğraf atarım en son halimi kürdeyken yükleniyimmi karbonhidrat protein 100kg görürüm
beslenmemde sıkıntı yok bütün param yemeğe gidiyor..tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler şimdiden
1-10hafta 500mg ınduject-250mg (sustanon)
aslında 12hafta yapmak istedim fakat 4ampul vermiyorlar

1.enjesiyonu pazartesi 250 perşembe 250mg enjekte ediyorum pazartesi siyah uçlu iğne ile yaptım enjeksiyonu eczaneye sorduğumda kas içi için ideal dedi ilk enjeksiyon yapıldığında hiç anlamadım bile sonra kısa geldi felan dedim fakat ertesi gün enjeksiyon bölgesi baya bi ağrımaya başladı sonra perşembe yeşil uç aldım 0,8x40mm yazıyor bunla enjekte ettim sizinde fikrinizi almak istedim fakat beze tarzı bişey oluşmadığından ilacın kasa enjekte edildiğini düşünüyorum.
2.dianabol kullanıyımmı ? 4hafta 30mg ellerinde kalmamıştı haftaya gelicek 2hafta başlıyabilirim dianabole yada 1kutu daha alpha pharma ınduject alabilirim nasıl yapıyım kararsız kaldım
3.ilk 5hafta kalçadan enjekte sonrakilerini omuzdan düşünüyorum sitenin formunda okuduğumda enjekte edilen ilaç nerden olursa olsun eşit yayıldığını duydum ama enjeksiyon bölgesini değiştirmek fark ediyormuş bazıları sadece kalçadaki ağrılar çok oldğundan değiştiriyorlarmış bölgeleri kafama takıldı
ek olarak beslenmem hakkında bilgi veriyim sizlere gıda takviyesi olarak elimde omg3+tribulus+beta alanin+beef amino+glutamin+glucosamin+multi vitamin+cla
beslenmeme gelirsek size gram gram herşeyi yazamam

merhabalar kürümün 2haftasındayım herşey yolunda bi sıkıntı yok çok şükür dianabole de yarın başlıyorum yeni bulabildim 4hafta 30mg kullanıcam önceki mesajımdaki sorularıma yanıt verirseniz memnun olurum tavsiyelerinizi bekliyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider], IBM Research [Bot] ve 5 misafir