merhaba arkadaşlar ilk defa küre giricem deca testo e bolde dianabol kullanıcam fakat ufak bi yerde yaşıyorum bu kullandıklarım bilinsin pek istemiyorum tek başıma yapmak istiyorum enjeksiyonu acaba yapabilir miyim püf noktası vs var mı?
hastaneye sordum özel hastaneye 5tl karşılığı yapıyorlar acildeki arkadaşlar dedi fakat doktor kalkıp ne ilacı bu diye sorarsa ne yapıcam?
acilen akıl verin pazar günü ilk enjeksiyonu yapmam gerek
Bende senin gibi bikaç ay içerisinde küre başlayacağım bu konuda benim düşüncem kendin öğrenmelisin sonuçta hergün 3 ay boyunca hastaneye gitmezsin ama bi arkadaşım eczanede parasını vererek yaptırıyor istersen sende durumu açıklayarak bi şansını dene.internette enjeksiyon hakkında bikaç video var izleyerek belki öğrenebilirsin ve şöyle bi konu var okumanı tavsiye ederim
Herkes enjeksiyonu kendisi yapıyor.Hastanede sağlık ocağında raporun olmadan kimse yapmaz risk altına girmez...Bacakların çok sert değilse ilk etapta bacaktan deneyebilirsin...Ben kalçadan yapıyorum baştan beri daha kolay ve acısız...Kalçanın iki tarafını da kullanabilirsin.Vuracağın yer sağ üst ve sol üst bölümleri...Daha iyi anlamak istersen haç gibi böl, sağ kalçanın sağ üst bölümü ve sol kalçanın sol üst bölümüne yapabilirsin.İğne dik olmalı ve kasa tam girmeli.Hızlıca saplama da yapabilirsin...Enjekteyi yavaş yapman birden boşaltmaman lazım yoksa ödem yapar...Tek seferde 2 ml üstüne çıkma daha fazlası her halukarda ödem yapar ve 2-3 gün geçmez şişlik...Şiş olan yer inmeden tekrar aynı yere sakın enjeksiyon yapma daha da kötüleşir...İğne korkusu olan birisi olarak ben yapıyorsam herkes yapar
gittim dün yeşil uçlu(şişeden çekmek için) şırıngadan 4 tane siyah uçlu(kasa enjekte etmek için) 4 tane iğne aldım ama doğru mu aldım bilmiyorum.
bazısı diyor ki yeşille hem şişeden çekip hem de kasa vurabilirsin kimisi de olmaz diyor acaba doğru şırıngaaları mı aldım? internette izlediğim videolarda siyah uçlu iğnenin boyu sanki daha kısa gibiydi bendeki syah uçluların boyu iğne kısmı olarak yeşille aynı boyda
Ben o dediğin enjektörleri kullanmıyorum.25 g diye aşı enjektörü var daha ince uçlu ve biraz daha kısa...Normalde hep aynı şeyleri deniyor herkes.Yeşil uçlu uzun ve ampulden çekmek için kullanılıyor.Siyah uçlu ile de kasa vurmak için kullanıyorlar...Neden böyle kim ortaya atmış bunu bilmem...Ben tek enjektörle hem çekip hem vuruyorum sıkıntı yaşamadım...Ekstra masrafa gerek yok
Hastaneler yapmazlar rapor isterler eczanelerinde çoğu yapmaz ama şansını dene bi bakalım,ben tanıdık eczacımla anlaştım o yapacak mesela hiç olmadı biraz taktik alıp kendi kendine yapmayı dene deride kalmayıp tam olarak kas içine zerk edilmesi gerekiyor.