EN İYİ TESTESTERON ENANHATE SİZCE HANGİSİ YARDIM LÜTFEN
EN İYİ TESTESTERON ENANHATE SİZCE HANGİSİ YARDIM LÜTFEN
Sizce en iyi testesteron enanhate aburaihan, balkan Pharma, Alpharma, bvs mi yardımlarınızı bekliyorum
Re: EN İYİ TESTESTERON ENANHATE SİZCE HANGİSİ YARDIM LÜTFEN
Marka olarak hangisi iyi ona göre alıcam Weider yerine nitrofüll whey almayım gibi
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Balkan pharmanın ürünlerinden memnun kaldım ben piyasada sahteside yok öte yandan meditech ile efsane formuma ulaştım diyebilirim ama yurtdışından geldiği için satıcılarda genelde stok ta olmama bulunamama gibi ihtimalleri var.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Şuan 3 seçeneğim var aburaihan, balkan, Alpharma aburaihan le devam etmek istiyorum boldenon kürüm hüsran oldu boldenon daha pek etki göstermedi vermoje kullanıyordum kürü 16 haftaya uzattım bakalım alpaharma boldenon aldım inşallah son 5 hafta etkisini görürüm
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kilo kazanımınız olmadı mı ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Hayır malesef hiç olmadı Beslenmem antreman sistemim güzel çok verimli ama sadece kilo verdim kilo kazanımım olmadı örnek biceps 40 dı hala 40 biraz parçalandı gibi parçalandı da diyemiyorum karnım çıktı hafiften o kadar
Yeni uyeyim ilaç temini ve kür programı konusunda yardımcı olabilecek varmı
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Program konusunda yardımcı olunur
Temin işi forum üzerinden yapılmıyor,alış veriş sitesi değil burası
Temin işi forum üzerinden yapılmıyor,alış veriş sitesi değil burası
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 1 misafir