testosteron enanthate yardim acil
testosteron enanthate yardim acil
Ben yeni basladim bu kür işine kas kazanmak istemiyorum sadece definasyon ve yag yakımında bulunuyorum ve bu testoyu enerjik kalmak icin kullanmak istiyorum karbonhidrat azalttigimdan sorun olmasin diye bugun 1 tane 250lik testo enanthate vurdum 2. 3. Haftada 1 er tane daha vurdursam pct ister mi karışık isler oldugu icin korkuyorum pctsiz olsun istiyorum bana yapan kisi pct istemez 10 haftada yapsan tek enanthate dedi ama olsun size sorim dedim pct olmamasi icin yani zarar vermeden kendime 2 hafta mi yapmaliyim 3 hafta mi yoksa daha yapmiyim mi yasim 19 20 olcam belli kas kutlem var durumum iyi kotu degil beslenmem protein agirlikli amacim zaten kilo almak deil o yuzden tek testonun verdigi enerjiden faydalanip kardio ile yag yakmak istiorm ne yapmam lazim ne kullaniyim kür icinde bisey lazim mi
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: testosteron enanthate yardim acil
Sen bi An önce elindeki ilaçlardan kurtul kardeşim. Sana bu aklı kim verdi bilemiyorum ama daha yaşın çok genç.
Yapacağın 3 haftalık 250 mg Testo doğal dengeni bozmadan başka bir işe yaramaz
Yapacağın 3 haftalık 250 mg Testo doğal dengeni bozmadan başka bir işe yaramaz
Benim merak ettigim pct ister mi istemez mi o yada zarari olur mu onu merak ediorm bana fena enerji verdi gunluk hayatimi olumlu etkiledi diyetteyken olan halsizlik gitti her zaman illa kas yapiminda 10 hafta kullanilicak diye sartlamayin kendinizi farkli bi sekilde kullanim yapmak istiyorum ki vucudumu taniyorum suandan bile kaslar kan akisindan dolayi daha duzgun duruyo sanki karbonhidrat eksilmemis gibi benim merak ettigim soru bunlar bide tasaklarda kuculme yapar mi yapsada kendisi gecer mi yada illa prengli pct olur mu biseyler
Arkadaslar lutfen yardim edin 2.igneden ne olur basima bisey gelir mi 3.cudende vazgectim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir