Bilgi için yazıyorum, tricepsten enjeksiyon yapmayın.
Pazartesi yaptım sonra bir de üzerine biceps calıştım. 2 gündür kolumu düz hale bile getiremiyorum. Şişti biraz tricepsler ve çok ağrı yapıyor.
Nasıl yapıyorlarmış o kadar süre tricepsten enjeksiyon hayret ettim. Ama benim tavsiyem yapmayın.
Kolum düzelsin omuzdan deniycem metinavın sözünü ettiği enjektör ile inşallah triceps gibi olmaz.
Tricepsten Enjeksiyon
Re: Tricepsten Enjeksiyon
Tecrübe durumun nasıl bilmiyorum ama kullandığın enjektör ve onu vurma açısı çok önemli...Ben sadece tren acetat vurdum...Ve damara getirmemeye gayret etmen gerekir...Bicepste ortada kalın bir damar var onun sağına veya soluna biraz uzaktan ve 45 derece gibi bir açıyla vurman lazım benim dediğim enjektörle...Hafiften yakıyor...Ertesi gün kol çalışma bir sonraki güne bırak...Ben Kardiyo öncesi gün yapıyorum hafiften karıncalanma oluyor ama bu normal yani...Çalışmana engel değil...Dediğim gibi enjektör çok önemli...Yavaş yavaş yapmak gerekiyor...Haberin olsun tricepste de aynı şekilde oluyor.
Omuzda öyle acı olmaz...Başka bir forumda elemanın birisi sustanonla treni birleştirip tek pazıya 1 ml enjekte etmiş ertesi gün balon olmuş yardım istiyordu
0,5 ml den fazla bir pazuya vurma...Kaldırmaz küçücük kas..

Yok bicepse de vurmam. Kür tecrübem baya fazla ama hep enjeksiyonları sağlık merkezlerinde yaptırıyordum.
Haftada 4 kez enjeksiyon oluyordum. Ama 3.-4. aydan sonra kalça mahvoluyordu.
İlk defa peptideler dışında kendime enjeksiyon yaptım ve pişman oldum.
Ama omuza bir kere deniycem. Her gün farklı omuz olmak üzere 1ml kaldırır mı acaba ?
Haftada 4 kez enjeksiyon oluyordum. Ama 3.-4. aydan sonra kalça mahvoluyordu.
İlk defa peptideler dışında kendime enjeksiyon yaptım ve pişman oldum.
Ama omuza bir kere deniycem. Her gün farklı omuz olmak üzere 1ml kaldırır mı acaba ?
Ben kendi tecrübelerimi yazdım.İki gün önce ikinci defa bicepsten enjeksiyon yaptım dediğim enjektörle.Sıkıntı yok ...Bugün de omuzlardan 0,5 ml enjeksiyon yaptım yine aynı enjektörle...Bicepsten daha acısız ve ağrısız oldu...Hiç hissetmedim.Sana uyar bence dene.Ama miktarı düşük tut...İlk gün ağırlık çalışma tekrar uyarayım.Ertesi gün istediğin ağırlığın altına gir her hangi bir şey olmuyor...Ben trenbolonu omuz-biceps şeklinde gidecem gittiği yere kadar...Benim omuzlar kaldırır da seni bilmiyorum...İğne yaparken kendini kasma rahat bırak...
Valla şimdi omuzdan 1ml pripionate enjekte ektim.
Hafta da 6 gün antreman yapıyorum, mecburen bir sonra ki gün antreman yapmam gerekiyor. Şimdi gidip göğüs-sırt giricem.
Bakalım bu sefer nasıl olucak ? Gene olmazsa peptidelere devam artık.
Hafta da 6 gün antreman yapıyorum, mecburen bir sonra ki gün antreman yapmam gerekiyor. Şimdi gidip göğüs-sırt giricem.
Bakalım bu sefer nasıl olucak ? Gene olmazsa peptidelere devam artık.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir