Tricepsten Enjeksiyon

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
MiamiJJ
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 12 kez

Tricepsten Enjeksiyon

Mesaj gönderen MiamiJJ »

Arkadaşlar tekrardan merhaba,
Son zamanlarda sıkça duyduğum bir durumu size sormak istedim.
Kısa esterli ilaçları tricepsten insülin iğnesiyle günlük 1mg olarak enjekte edip enjeksiyon sorununa çözüm bulan arkadaşlar var çevremde.
Sizce bu ne kadar doğru? Olabilitesi var mı ? Birçok farklı kişiden duyunca merak ettim.
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Re: Tricepsten Enjeksiyon

Mesaj gönderen metinav »

Kasın büyüklüğü göz önüne alınarak kapasitesini geçmeyecek miktarda enjeksiyon yapılabilir...Fakat bazı roidler şişme ve dağılmama problemi oluşturuyor bu dikkate alınmazsa kütük gibi bir kolla gezmekte var sonunda...
MiamiJJ
Yeni Üye

Mesaj gönderen MiamiJJ »

Her gün bir taraftan olmak üzere 1mg sorun çıkartır mı acaba? Bugün denemeye başlıycam.
Haftada 400ml pripionate
300ml tren acet
10 hafta bakalım sorun çıkacak mı?
metinav
Yeni Üye

Mesaj gönderen metinav »

Bu konuyla ilgili yerli platformlarda bir bilgi yok ama ben hep ilkleri yaşadığım için 25 g enjektörle tren acetat 0,5 ml bir bicepse 0,5 ml diğer bicepse enjekte ettim...Biraz yanma yaptı ve bir gün zorlamadım kolumu ama ertesi gün normal ağırlık çalıştım kolumda büyüme ve gelişme bariz görünüyor...Tabii ki ilk anda nox etkisi yapıyor tren ama bölgesel gelişim olacağını düşünüyorum...Testoyu kalçadan yapmaya devam ediyorum çünkü vücuda eşit dağılım oluyor gereksiz yere ağrıya yer vermemek lazım...Kullanacağın enjektör 1,5 santim üstü olmalı yoksa kasa tam olarak giremezsin...Benim soğuk 39 sıcak 40 santim bicepsim var...Böyle devam etmeye niyetim var bakalım omuza ve tricepse de yapıcam...Kas hacmi küçük olduğu için tek kola 1 ml fazla gelir...
MiamiJJ
Yeni Üye

Mesaj gönderen MiamiJJ »

Normal eczanelerde satılan insülin iğnesiyle mi yaptın yoksa ? Onun da özel olanları mı var?
Denemek lazım valla. Denemeden olmuyor :)
MiamiJJ
Yeni Üye

Mesaj gönderen MiamiJJ »

Bir de omuzdan enjeksiyon yapanlar da mı insülin iğnesiyle yapıyorlar ?
Şu ana kadar peptide kürleri hariç 3 kür yaptım. Hepsi 16 haftadan uzundu ve sırf kalçadan enjeksiyon oldum.
Dozajlar yüksek olduğu için kalça da çok kolay ödem oluyordu ve yürüyemiyordum. Şimdi peptide kürünün yanında hafif yardımcı olsun diye bir kür yapayım istedim ama enjeksiyona bir çare bulmam lazım.
metinav
Yeni Üye

Mesaj gönderen metinav »

MiamiJJ yazdı:Normal eczanelerde satılan insülin iğnesiyle mi yaptın yoksa ? Onun da özel olanları mı var?

Benim kendimin araştırıp bulduğum ve kullandığım enjektör 25 g diye geçer.İnsülin iğnesi inceliğinde fakat uzunluğu 2,5 santim...Kalçayada onunla yapıyorum.Acı minumumda aşı enjektörüdür kendisi...Heryerden kullanılabilir idealdir...Bir çok kişiye tavsiye ettim...
metinav
Yeni Üye

Mesaj gönderen metinav »

MiamiJJ yazdı:Bir de omuzdan enjeksiyon yapanlar da mı insülin iğnesiyle yapıyorlar ?
Şu ana kadar peptide kürleri hariç 3 kür yaptım. Hepsi 16 haftadan uzundu ve sırf kalçadan enjeksiyon oldum.
Dozajlar yüksek olduğu için kalça da çok kolay ödem oluyordu ve yürüyemiyordum. Şimdi peptide kürünün yanında hafif yardımcı olsun diye bir kür yapayım istedim ama enjeksiyona bir çare bulmam lazım.

Normalde peptidler insülin enjektörüyle kullanılıyor.Bende kullandığımda göğüse bicepslere omuza ve göbek deri altına yapıyordum peptidleri...Ama anabolizanı hiç bu şekilde kullanmamıştım.Yabancı forumlarda bu şekilde kullanım var.Ve tren acetatı ilk defa bicepsten vurdum...Kalçada sık ve yüksek ml bir zaman sonra ödem oluşturuyor.Ayrıca bazı anabolikler kalça kaslarını aşırı geliştiriyor bence çirkin bir görüntü oluşuyor...Kaslara ulaşması için dediğim gibi farklı enjektörler var onları internetten inceleyip kullanmak gerekir...Omuz ve kol için insülin enjektörü yetersiz gelir...
MiamiJJ
Yeni Üye

Mesaj gönderen MiamiJJ »

metinav yazdı:
MiamiJJ yazdı:Normal eczanelerde satılan insülin iğnesiyle mi yaptın yoksa ? Onun da özel olanları mı var?

Benim kendimin araştırıp bulduğum ve kullandığım enjektör 25 g diye geçer.İnsülin iğnesi inceliğinde fakat uzunluğu 2,5 santim...Kalçayada onunla yapıyorum.Acı minumumda aşı enjektörüdür kendisi...Heryerden kullanılabilir idealdir...Bir çok kişiye tavsiye ettim...

Peki sence bu enjektör ile omuzdan yapılabilinir mi ? en az acıyan bölge orası ? Sipariş verdim şimdi. Deniyeceğim.
metinav
Yeni Üye

Mesaj gönderen metinav »

Omuzdan enjeksiyon yapabilirsin bu enjektörle...Zaten aşı için üretilmiş...Kullanım alanı omuz gibi küçük kas guruplarına aşı yapmak...Flakondan steroid çekmek için enjektörün içine hava çekip flakonun içine vermen ve öyle çekmen kolay dolmasını sağlar...İğne ucu ince olduğu için ağır yağlı steroidleri yavaş çekiyor ve yavaş bırakıyor...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir