Garip Bir Steroid

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
andres
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Garip Bir Steroid

Mesaj gönderen andres »

İyi akşamlar herkese.bugün bizim salonun hocası ile oral steroid kürü hakkında konuştuk birini aradı 3 ay boyunca kullanılacak ismi oksemento mu ney öyle birşeymiş dediğine göre yalnız oxandrolone değil bu ilaç başka birşey hocada bilmiyor sadece ilaç temini yaptığı kişinin dediği bu.3 ay boyunca kullansın 7 8 kg aldırır diyor ve yanında testosteron yok bu ilaç ne arkadaşlar bilen varmı? testosteronu baskılamadan kullanılacağı söylenen bu tabletlerin ne olduğu konusu kafamı karıştırdı.Ben karar verince dönüş yaparım dedim şimdilik ne yapayım üstadlar?
andres
Yeni Üye

Re: Garip Bir Steroid

Mesaj gönderen andres »

İlacın ücretinide söyleyeyim arkadaşlar 1 kutusu 80 tl 3 kutu kullanılacakmış.1 kutu 1 aylık mış,sizlere fikir vermesi için yazdım umarım bana neyi söylediklerini bilen birileri vardır.
akyuzse
Yeni Üye

Mesaj gönderen akyuzse »

oxymetholone; bilinen ismiyle anadrol. 3 ay kullanılmaz, en fazla 6 hafta. Karaciğere çok fazla toksik bırakır. Aslında evet 6 haftada 7-8 kilo aldırır iyi beslenirsen, ama bıraktıktan sonra bir 5-6 kilo da gider. Sadece anadrol kullanmamalısın, testoyla birlikte kullanabilirsin. Hocanı sakın dinleme derim ben!
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

salonlar essegın semerıne suyu kacırmıs durumda 3 kurus ıcın ne varsa ıtelıyorlar mıllete
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

Arkadaşlar dün ox ile başlayan tüm steroidlere baktım,akyüzse nin söylediği gibi bana dedikleri oxymetholone miş.Zaten ox ile başlayan 4 steroid buldum oxabolone,oxandrolone,oxymesterone ve oxymetholone.Forumdada okumuştum oral steroidler de testo ile birlikte kullanılır ve 4 6 haftalıktır diye ben huylanmıştım zaten yersizde değilmiş.Kullanmıcam dediklerini hatta bundan sonra steroid işime karıştırmıcam onları buradan kendi kendime öğrendiklerimle yaparım ben bu işi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir