İLK KÜR YARDIM RİCA EDİYORUM

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
mrtsrc
Yeni Üye

İLK KÜR YARDIM RİCA EDİYORUM

Mesaj gönderen mrtsrc »

Öncelikle herkese merhaba diyorum. Ben de bu tarz konu açan arkadaşlar gibi ilk kürümü planlama aşamasındayım ve soru işaretlerim mevcut. Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse ortalama 1,5 senedir düzenli olarak vg idmanları yapıyorum yapıyorum. 1,5 sene içerisinde sadece 1 ay ara verdim. 33 yaşında 1,85 boyunda 82 kiloyum. yağ oranım ortalama %10-11 düzeyinde. Geçen sene beraber antreman yaptığım bir arkadaşımın kür örneğine benzer bir kür planlıyorum kısaca,

10 hafta 300mg boldenon
10 hafta 300mg testo enat.
ilk 4 hafta 30 mg. danabol
ilk 4 hafta 3 günde bir 1mg arimidex

Hatalı bir kür ise ltf. uyarın

Kür boyunca protein tozu,kazein, bcaa, glutamin ve aakg kullanmayı düşünüyorum.

C vitami mil tis. demir, çinko ,magnezyum haplarınıda eczaneden tedarik edeceğim.

Pct konusunda çok bilgim yok, evliyim ve kür sonunda cinsellik konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Kür içinde yada sonunda kullanmam gereken ilaçlar nelerdir?

Yada küre eklemem gereken farklı bir ürün vs var mı ? kullanım süreleri ve oranları doğru mudur? Kürün bitimi yaza doğru olacağı için çok yardımcı olan yada olacak tüm arkadaşlara şimdidien teşekkürü borç bilirim.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İLK KÜR YARDIM RİCA EDİYORUM

Mesaj gönderen lennox77 »

Merhabalar
Öncelikle kürünüzde başarılar
Testo dozajı 500 mg olursa bence daha uygun olacaktır ve arimidex'ide tüm kür boyunca kullanırsanız testo dan kaynaklı aromatize olma olayını da engelleme olursunuz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
mrtsrc
Yeni Üye

Mesaj gönderen mrtsrc »

Tekrar merhaba , dilekleriniz için tşk ederim. arimidexi kür boyunca 3 günde 1 mg şeklinde mi kullanmalıyım? Diğer bir sorum pct. Tedavi için kür sonunda ve kürde süresince hangi ilaçları kullanmamı önerirsiniz? tşk.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

hoca soylememiş ama bolde kürlerinde 10 hafta cidden kısa...tavsiyem 16 haftaya uzatmanızdır kürünüzü.
mrtsrc
Yeni Üye

Mesaj gönderen mrtsrc »

10 hafta dediğiniz gibi kısa boldenon kürü için. 12- yada 14 haftaya uzatabilirim. Birde tedavi konusunda fikirlerinizi öğrenebilirmiyim. Arimidex i nereden temin edebilirim. Bilginiz varmıdır. tşk.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

arimidex - aromasin eczanede satılan şeyler...bence kürleri bitirmeden yada sonuna yaklaşmadan pcd konuşmak yersiz..cünkü kişiden kişiye pct değişir...
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

madmax29 yazdı:hoca soylememiş ama bolde kürlerinde 10 hafta cidden kısa...tavsiyem 16 haftaya uzatmanızdır kürünüzü.

16 hafta ılk kur ıcın uzun bır sure 12 hafta ve ustunde gerı donusum olmaksızın dogal testesteron uretımı kesılme ıhtıumalı dusukte olsa var lh degerlerı cıddı dusus gorecektır 12 hafta uzerı yarısmacı deılse kesınlıkle tavsıye etmıyorum..
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Kür içerisinde muhakkak haftalık 500 iü pregnyl vurun...Kendi üretiminiz az da olsa devam etsin...Riske girmek akıllı işi değil...Elalem konuşuyor.Benimle irtibata geçen bu şekilde kısırlık yaşayan bir çok insan var...Daha dün birisi yazmış ilk kürden testo boldenon kullanmış sonunda doğru düzgün pct yapmamış aradan 6 ay geçmiş libido sıfır diyor...Test yaptırdı ve pregnyl-nolvadex kullandı aynı pct gibi ama sonuçlar özellikle fsh çok kötü belki de kısır kaldı dedim spermiyogram testi yaptır...Yazık değilmi daha 20-25 yaşında bekar çocuk kısır kalsın...Abi bir iş yaparken birilerinin lafına değil sağlık için tehdit içermeyen şeyleri öğrenip uygulamak gerekiyor...Bende kürdeyim ve her hafta pregnyl vuruyorum sırf libido sorunu yaşamıyayım diye..Tecrübe ettik insanların bilgisizliğini...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir