Trenbolone kürü nasıl gidiyor?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
truva06
Yeni Üye

Trenbolone kürü nasıl gidiyor?

Mesaj gönderen truva06 »

Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyiz?

enanthate mi acetat mı kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
madmax29

Re: Trenbolone kürü nasıl gidiyor?

Mesaj gönderen madmax29 »

kendin için soruyosan hiç sorma...zaten kürdesin...ikinci kür için tren cok iddalı olur trenbolon ile gelişene kadar daha arada ilaçlar var kademe atlamak sadece gelişimini baltalar...ben şu an bridge kürdeyim martta tren act. gecicem o zaman nasıl bişey sana söylerim :)
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

Ben de sustanon ve tren acetat küründeyim.Bu ikinci kürüm oluyor.Daha 2 hafta oldu pek bir değişiklik yok libido artışından başka...Sustanon kısa ve uzun ester testo türevi bir roid ve her anlamda kullanılabilir eczane kaynaklı olduğundan tercih ettim.Trenbolon içinde genelde enantat formunu kullanıyorlar ama ben acetat formunun daha hızlı etki etmesini ve vücuttan da o oranda hızlı atılmasını düşünerek tercih ettim.Vucudumun her tarafı sivilce içinde yağlı irinli sivilceler...Özellikle omuzlarımda ve göğsümde çok var.Trenbolon bence korkulacak ve abartıldığı gibi bir şey değil.Şu an haftalık 300 ml kullanıyorum sustanon da 500 ml...Son dört hafta 350 yada 400 ml kullanmayı düşünüyorum.Normalde yağlı bir deriye ve sulu yapıya sahibim.Eğer su kaybı yaşamazsam winstrol de ilave etmeyi düşünüyorum...Kürümde suplement adına fazla bir şey kullanmıyorum sadece bcaa ve vitaminler...Yemekten doğal olarak karşılamaya çalışıyorum...4. hafta bitiminde test yaptırıp hormon seviyelerime bakıp ona göre arimidex'in ve cabaser'in dozajını ayarlıyacam... Şu an herhangi bir sıkıntı yok olursa buradan paylaşırım...
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

trenbolone un yaptığı sivilcelerden neler çektiğimi bir ben bilirim :D ilaç o kadar androjenikki ve toksitki yanına oral anabolizan almasanız bile sivilce yapıyor ve ilacı kestikten sonra bir süre geçmiyor bunun için bol su içilmeli ve milk thistle kullanılmalı trenbolone dan en çok muzdarip olduğum şey birde gece terlemesidir onun dışında yaptığı agresiflik ve idman performansını artırması cabası ama androjenik olduğu için su tutmakta bu yüzden tren kürlerinde winstrol ya da clenbuterol gibi diüterikler alınırsa kurulukta çok iyi sonuçlar alınmakta
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
roid
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen roid »

Test propionate + Trenbolone acetat + Masteron kullanıyorum daha 1 haftam doldu ve dozajlar düşüktü bel mel kalmadı kurutuyor gerçekten antrenmanlardada pump hissini damarlanmaları hafif hafif görmeye başlıyorum. Trenin üstüne anabolizan tanımam. Kür esnasında çinko aldığım için sivilcelenme olmadı şuan
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

roid yazdı:Test propionate + Trenbolone acetat + Masteron kullanıyorum daha 1 haftam doldu ve dozajlar düşüktü bel mel kalmadı kurutuyor gerçekten antrenmanlardada pump hissini damarlanmaları hafif hafif görmeye başlıyorum. Trenin üstüne anabolizan tanımam. Kür esnasında çinko aldığım için sivilcelenme olmadı şuan

Bir haftada etki görmeye başladıysan çok iyi :) Benim 4. haftam yeni bitti daha trenin ancak etkisini hissediyorum...Bu arada hangi marka kullanıyorsun ?
zvandut
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen zvandut »

Sevgili arkadaşlarım, büyüklerim, hocalarım... Tren kürüne hacim için mi definasyon için mi giriyorsunuz? Her ikisi de diyeceksiniz ama aradaki ince çizgi nedir?
roid
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen roid »

Genshi labs kullaniyorum 4. Haftam bitti ve son 4 hafta testo p masteron tren ac. 300 mg yukselticem ve winstrol tablet eklicem sonuclar olumlu beslenme diyet antreman uyku kurudugum gozle goruluyor damarlanmalar asiri derecede oldu. Tek sorun kalcadan yaptigimda agri cekiyorum amacim kurumak ve kuru kas kutlesiyle buyumek.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

tren ace. ise definasyon tren ent. ise bulk küründe kullanılır...bildiğim kadarıyla sen ilk küründesin...tren sana ikinci kür için ağır gelebilir

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir