TEST.e-BOLDE-DECA-DNBL kürüm ve değerli tavsiyeleriniz

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
predatorTK
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Re: TEST.e-BOLDE-DECA-DNBL kürüm ve değerli tavsiyeleriniz

Mesaj gönderen predatorTK »

boldenon haftalık 200mg ile acaba bi damarlanma etkisi alabilcekmiyim ilk defa kullanıyorum sonuçta .
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

kişiden kişiye göre değişebiliyor ben 800 mg aldığım zaman iyi adele ekliyorum ama damarlanma neredeyse hiç olmuyor ve 200 mg çok az bir dozaj.
predatorTK
Yeni Üye

08.02.2015 itibariyle başladığım kürde ilk hafta dolucak şu an için danabol su tutmaya başladı diyebilirim.Özellikle çalışırken hacim farkını anlıyorum . Supplement olarak Glutamin/bcaa/creatin/whey alıyorum.libido yüksek , göğüs uçlarım hassaslaştı ama bir kaşıntı veya altında bir sert yapı yok sadece eskiye göre daha hassaslar bunda bi sorun varmı normal mi?
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

danabol cok hızlıca ostorejeni yükselten bir yapısı var hassasiyeti ciddiye almanı öneririm cünkü kişiden kişeye değişiyor bu durum...3 günde bir arimidex kullanabilirsin danaboller bitene kadar...
Marslı
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen Marslı »

Dostum bence deca varken bolde damarlanma yapmaz.Çünkü deca ile ster stemez su tutucaksın o yüzden damarların gözküceğini ben düşünmüyorum.Küründe başarılar.
predatorTK
Yeni Üye

Kürün 3.haftasındayım 3 kilo aldim 85kg'yim su tuttugumu hissediyorum abdominal bolge kapandi kapancak fakat omuz ve kol da damarlanma daha belirgin diyebilirim . ilk ve ikinci hafta basinda olusan meme ucu hassasiyeti gecti fakat gogus ucunun altinda ufak bir beze olustu jineko baslangiciydi sanirim disardan farkedilmiyor ama elleyince ben anliyorum.
predatorTK
Yeni Üye

Çok ufak bir beze oluşan fasulye tanesi kadar yoktur.arimidex ve provironla onledim fakat bu olusan kısımın kaybolma gibi bir durumu varmıdır nolvadex kullansam bu saatten sonra fayda edermi ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir