Boldenone dozaj sorunu
Boldenone dozaj sorunu
Arkadaslar uzun sure dusundukten sonra sonunda boldenone + test e kurune girmeye karat verdim. Boy 172 kilo 80 yag oranim suan 15-16 civarinda diyetim yuksek karbonhidrat ve kalorili olucak ama boldenonenun ozelligini kullanmak icin temiz beslenmeye dikkat edicem kafamdaki kur 16 hafta olucak:
1-16 hafta: 200 mg boldenone
1-16 hafta: 250 mg test e
19-22 hafta: gunluk 1 tablet proviron
Kafamdaki kur bu ozellikle minimum dozda kullanmaya ozen gostermek istiyorum fakat boldenon yeterli olcak mi emin degilim 400 mg yukseltmem gerekirse PCT nasil olmasi gerekir ?
1-16 hafta: 200 mg boldenone
1-16 hafta: 250 mg test e
19-22 hafta: gunluk 1 tablet proviron
Kafamdaki kur bu ozellikle minimum dozda kullanmaya ozen gostermek istiyorum fakat boldenon yeterli olcak mi emin degilim 400 mg yukseltmem gerekirse PCT nasil olmasi gerekir ?
Re: Boldenone dozaj sorunu
Boldenon konusunu ben de çok araştırdım özellikle yabancı forumlardan. Kullananlar genelde 16+ hafta ve 600+ mg öneriyorlar ve hatta bazıları bu dozaj altında hiç bir işe yaramadığını söylüyor. Şu anda ben de boldenon küründeyim. Yaklaşık 7 hafta oldu başlayı. Şu ana kadar 500mg/hafta enjekte ettim. Haftaya 750mg'a çıkartıp 5-6 hafta bu şekilde sonra da 5 hafta civarı 1gr enjekte edicem. Yani toplam 18 hafta civarı oluyor. Neyse sözüm o ki 200mg çok az bence ilk kürün bile olsa. En azından 400-500 civarı kullan derim. Gidişata göre 8. hafta falan arttırırsın. Bir de Boldenonun en kötü yanı kırmızı kan hücrelerini çok arttırması. Bu da tansiyon artmasına neden oluyor. Ben şu ana kadar kötü bir etki görmedim. Genelde 8 haftadan sonra asıl etkiler başlıyor zaten boldenonda.
Ben iyi damarlanma yapsin diye son 4 haftaya oxandrolone da koymayi dusunuyodum ama tansiyon konusu tum planlari alt ust etti o zaman 400 mg baslayim direk ona gore yukseltirim peki PCT icin ne gerekir
O konuda kürümün bitmesine daha 10 hafta falan olduğu için tam karar vermedim. Normalde boldenonda HCG pek kullanmıyorlar ama uzun bir kür olduğu için son enjeksiyondan sonra 2 defa 1500 lik yeter diye düşünüyorum. Tabi nolvadex ve klomen de kullanılacak. O konuda daha bilgililer cevap verirse benim için de iyi olur 

hen pregnly hem klomen olmaz...aynı pct de...cünkü görevleri birbirine benzerdir ikiside bHCG hormonu içeri ve beyinin lh hormonu salgılamasını tetikler oda gider testo üretimine başlatır..ama tekrarlıyorum klolmenin yat etkiler cok fazla onun yerine bilinçli olarak pregnly kullanmak daha doğru...nolvodex ise ostörejini normal seviyeye çekmek için var...
Madmax ozaman son ejeksiyondan 2 hafta sonra 5 gün arayla iki adet 1500 luk HCG ve bundan sonra bir aylık nolvadex kullanımı uzun bir boldenon kürü için yeter mi diyorsun?
testislerinin ne kadar baskı gördüğüne bağlı olarak...son igneden 5 gün sonra 1500iu pregnly...toparlanma ve libido tesiri yeterli olmassa 5 gün sonra 1500iu daha yapılabilir...nolvodex kürün bitimiyle birlikte günde 2 tablet sabah akşam 2 kutu kullanılmalı...bunun dışında asıl vitaminler c vitamini cinko gigseng tribulus pekmez vs..gibi enerjisi yüksek ve cinsel gücü hızla arttırcak şeyler tüketilip en hızlı şekilde doğal testo üretimini başlatmanız gerekir...suppplementleri kesmeyip aynı kürdeki gibi alınmalı ve kayıbı minimum seviyede tutulmalı
Ilk ve tek kur olsa bile duzgun beslenme ve ayni sekilde suplement takviyesiyle kas kutlesini 1 kilo bile olsa kalici tutmam mumkun o zaman
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir