Steroid kullanırken uygulanması gereken program?
Steroid kullanırken uygulanması gereken program?
Merhaba arkadaşlar. Steroid kullanırken nasıl bir antrenman programı izlemek daha fazla yarar sağlar (definisyon). Normal zamanda çalıştığımız gibi 4/5 set, 8/10 tekrar hareketi yavas yavaş yapmak mı süper setler fln, yoksa fazla tekrar ve biraz hızlı kaldırıp indirerek pump etkisini arttırmak mı daha fazla yarar sağlar bu konuda bi karara varamadım bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz? 8 hafta haftalık 200mg testo propionat kullanmayı düşünüyorum
Re: Steroid kullanırken uygulanması gereken program?
Antreman programinda degisiklik yapmana gerek yok sadece bulktaki gibi sadece temel hareketler yerine izole hareketler ekle mesela goguste bench, fly ve db press yapiyosan bulk icin definasyonda pec dec eklenebilir onemli olan kasi her zamanki gibi calistirip aktif tutmak aksi halde 10 kilo kaldirabilirken 5 kaldirirsan kasa bi yarari olmaz
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Steroid kullanırken uygulanması gereken program?
Çok kişisel bir konu
Kas hipertorfisini en iyi tetikleyen programları tercih ederim ben genelde
Özellikle cutting kürüyse negatif tekrarlara yoğunlaşırım
Ciddi bir bulk kürü ise Heavy Duty yaparım
Kas hipertorfisini en iyi tetikleyen programları tercih ederim ben genelde
Özellikle cutting kürüyse negatif tekrarlara yoğunlaşırım
Ciddi bir bulk kürü ise Heavy Duty yaparım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir