Definasyon kürü hakkında

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
tltx
Yeni Üye

Definasyon kürü hakkında

Mesaj gönderen tltx »

merhaba.uzun süredir fitness sporu ile uğraşıyorum.çok hacimli olmasada ideal bir vücuda sahibim.bu yaza iyi bir formda girmek istiyorum.nisan sonu mayıs başı gibi kardiyo egzersizlerime paralel temiz bir definasyon kürü yapmayı planlıyorum ve önümüzdeki günlerde ilaçlarımı temin etmeyi planlıyorum.şubat-mart-nisan bu 3 ayı iyi değerlendirip sağlam beslenip hacmimi arttırıp irileşmeyi planlıyorum ve sonrasında clen ve anavar kürüne başlayarak protein alımını sabit tutmak kaydıyla define olmayı planlıyorum.ilk kürüm olacağından dolayı temiz sorunsuz bir planlama olsun istiyorum.deneyimli olmadığımdan dolayı şuan bana ne kadarda ''öcü'' olarak gelsede bu kür kafama yatıyor gibi.nasıl bir yol izlemeliyim hocalarımdan yardım istiyorum.bugüne kadar ağır kafein içeren fat burner ürünleri ve nitrik oksit takviyeleri kullandım,çok şükür kalbimle ilgili bir problemim yok bu yüzden sanırım clenbuterol ve anavar kürü bana mantıklı geliyor.sizce fayda görürmüyüm,nasıl bir planlama yapmalıyım.yardımlarınızı bekliyorum.en büyük sorunum bel bölgemdeki yağlar ve göğüs bölgemdeki hafif yağlar.
madmax29

Re: Definasyon kürü hakkında

Mesaj gönderen madmax29 »

clen ve anavar la yapılan şey kür sayılmaz...bu nedenle kafanda çok büyütme dediğin gibi kardiyo diyetine dikkat edersen sadece sana yağ yakımında yardımcı olur..ama tek başına çok bişey bekleme bunlardan
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Anavar güzel anabolizandır ama asla bir kürde başrol de olamaz.Etkisiz kalır iyi performans veremez başrol anabolizanı olarak
Günlük etken dozajı da fiyatına göz önüne alırsak pahalıya gelmektedir.
Winstrol-Anavar kombinesi en azından karaciğerinizi yorduğunuza değer tek Anavar almaktansa..
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
tltx
Yeni Üye

Mesaj gönderen tltx »

lennox77 yazdı:Anavar güzel anabolizandır ama asla bir kürde başrol de olamaz.Etkisiz kalır iyi performans veremez başrol anabolizanı olarak
Günlük etken dozajı da fiyatına göz önüne alırsak pahalıya gelmektedir.
Winstrol-Anavar kombinesi en azından karaciğerinizi yorduğunuza değer tek Anavar almaktansa..

hocam winstrol-anavar kombinesinde testesteron baskilanirmi ekstra bir urun kullanmam gerekirmi?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir