Roid Plus Markası hakkında?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
truva06
Yeni Üye

Roid Plus Markası hakkında?

Mesaj gönderen truva06 »

Merhaba arkadaşlar. Roid Plus marka steroidler ne kadar kaliteli? Aranızda kullanan, veya tanıdıkları kullananlar var mı?
madmax29

Re: Roid Plus Markası hakkında?

Mesaj gönderen madmax29 »

ya arkadaşlar ben sizi cidden anlamıyorum...çok garip insanlar var burda...şurda iki post altta adam marka soruyo yorum yapıyoruz kullanan marka tecrübesi olanlar olarak...hatta kimler iyi kimlerin sahtesi var hiç onlara bakmıyosunuz..bide geliyosun roid plus iyimi al be kardeşim al kendin test et madem okumuyosun forumu
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

Kardeşim varsa link ver. Görmemiş olabilirim. Bu kadar stres yapmana gerek yok
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Hepsi aynı mal opiox pharma , roid plus , gen shi labs oxydine metabolics dizayn şişe boyutu etiket tasarımı herşeyi aynı ama adamlar sadece zahmet edip marka ismini farklı yazma gereğinde bulunmuş :)))))
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

Nerden biliyorsun kardesim orijinal olmadıgını, kullandın mı? Sahte olduguna nası kanaat getirdin öğrenmek isterim senden.

madmax29 yazdı:hepsi aksaray üretimi...he bunların birebir orjileri var yurt dışında ama kim getircek japonyadan ghen-shi
madmax29

sen kullanıyosun işte...böylece öğrenirsin ne kdar etkisi olup olmadığını..kürünü bitir ondan sonra gel koy fotoğraflarını before / after diyelimki biz yanılmışız sen kusura bakma...
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

bilmediğim için bu markadan aldım. 1 aylık kür icin almıstım. bundan sonra meditech alacağım. böyle bi hataya düstük iste

madmax29 yazdı:sen kullanıyosun işte...böylece öğrenirsin ne kdar etkisi olup olmadığını..kürünü bitir ondan sonra gel koy fotoğraflarını before / after diyelimki biz yanılmışız sen kusura bakma...
madmax29

zaten hep şu oluyo...şimdi sağdan soldan hocalardan duyumla küre giriliyo sonra burda yardım isteniyo...:) güzel kardeşim önce gelip burda araştırsan yardım istesen burda hocalar var tecrübeli arkadaşlar var orjinal ürün satan abiler var...en başltan yemiycen kazığı neyse geçmiş olsun cok kafana takma...sahte dediğimiz bir cok ürün aslında dozajı duşuk yani etken maddenin mg si az ama hiç etki görmemen cok zor...boldenon sabır isteyen bir ilaç 8 hafta itibariyle etkisini hissedersin...birde boldenonun anabolik etkisi deca gibi bi anda adamı hulka cevirmez..daha kuru ama daha şekilli kas yaptırır...
truva06
Yeni Üye

Mesaj gönderen truva06 »

benim istedigimde o kardesim. fazla su ve yag tutmadan şekilli büyümek uzun vadede. hocadan duyum falan almadım steroid sitesinde satılıyordu. simdi güvenilir ve referanslı bir arkadas buldum. bvs ve balkan pharma ürünlerini orijinal satıyor. bundan sonra ondan alacağım.

madmax29 yazdı:zaten hep şu oluyo...şimdi sağdan soldan hocalardan duyumla küre giriliyo sonra burda yardım isteniyo...:) güzel kardeşim önce gelip burda araştırsan yardım istesen burda hocalar var tecrübeli arkadaşlar var orjinal ürün satan abiler var...en başltan yemiycen kazığı neyse geçmiş olsun cok kafana takma...sahte dediğimiz bir cok ürün aslında dozajı duşuk yani etken maddenin mg si az ama hiç etki görmemen cok zor...boldenon sabır isteyen bir ilaç 8 hafta itibariyle etkisini hissedersin...birde boldenonun anabolik etkisi deca gibi bi anda adamı hulka cevirmez..daha kuru ama daha şekilli kas yaptırır...
yunuszmen
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen yunuszmen »

truva06 yazdı:benim istedigimde o kardesim. fazla su ve yag tutmadan şekilli büyümek uzun vadede. hocadan duyum falan almadım steroid sitesinde satılıyordu. simdi güvenilir ve referanslı bir arkadas buldum. bvs ve balkan pharma ürünlerini orijinal satıyor. bundan sonra ondan alacağım.

madmax29 yazdı:zaten hep şu oluyo...şimdi sağdan soldan hocalardan duyumla küre giriliyo sonra burda yardım isteniyo...:) güzel kardeşim önce gelip burda araştırsan yardım istesen burda hocalar var tecrübeli arkadaşlar var orjinal ürün satan abiler var...en başltan yemiycen kazığı neyse geçmiş olsun cok kafana takma...sahte dediğimiz bir cok ürün aslında dozajı duşuk yani etken maddenin mg si az ama hiç etki görmemen cok zor...boldenon sabır isteyen bir ilaç 8 hafta itibariyle etkisini hissedersin...birde boldenonun anabolik etkisi deca gibi bi anda adamı hulka cevirmez..daha kuru ama daha şekilli kas yaptırır...

Hangi siteden aldin
Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 7 misafir