body research danabol
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
body research danabol
Bu ürünün 500 tablet x 10 mg lık versiyonundan 2 sitede gördüm biri 190 tlye satıyor digeri 458 tlye satıyor , neden bu kadar fiyat farkı var? Ucuz satan site anaboliksteroidal.com digeride anabolizan.com. Sizce ucuz satan sitedeki ürün sahtemi? Hangi site guvenilir ?
Re: body research danabol
Eroids sitesindeki top 10 tedarikci listesinde yeralan sitelerden fiyat karsilastirmasi yaptin mi? ikinci soyledigin sitedeki fiyatlar biraz fazla yuksek geldi.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Taylanda sık sık giden bir arkadaşım eczaneden alıp getirmişti bana direk 500 tablet 10 mg kutusu o zaman eczanede 40 euroydu buda günlük kurdan 100-110 tl civarı birşeye geliyor sanırım ürün orjinaldi danabolun bilindik bütün etkilerini gördüm zaten tayland/çin/hindistan da hammadde ucuz olduğu için haliyle steroid fiyatlarıda ucuz oluyor ama tabi el değiştirdikçe fiyatların katlanarak artması normal ( Aynı fiat x modeli bir arabanın italyada fabrika çıkış fiyatının 6-7 bin tl olup ülkemizde galeri fiyatının 40 binlere ulaşması gibi
)

İDMAN-BESLENME-DİNLENME
2 siteden de alışveriş yaptım, 2 site de güvenilir. Ucuz olan yerden alman mantıklı olucaktır o yüzden.
ya arkadaşlar alın balkan danabol mis gibi etkisi on numara 60tanesi 45 tl ne gerek var maceraya...şu an piyasadaki en sağlam danabol
valla ben kağıt üstünde sıralamaya bakmam kardeşim...balkan danabolle sadece kuzenim 7-8 kilo aldı ben 10kg üstü gidiyorum..her zaman söylerim bildiğinden şaşmıcan yurtdışı forumlarda da araştır balkan danabol 1. numara her yerde
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
kağıt üzeri değil
tecrübe ettim ya tabi herkezde değişik tepkiler verebiliyor,sende balkan bende alpha bir başkasında body serearch gibi ben kralını kullansam danabolün max 4 kilo alabiliyorum.

ya zaten danabol her zaman yardımcı oyuncudur hatta figurandır...hiç bi zaman enjekte anabolizanların yerine konulmaz ama insanların ilk başlkardaki ulan bu kadar igne yapıyoruz bi b..k olmuo ne iş kaygısını ortadan kaldırmaya çok yarar..cünkü ilaçlar 5-6 haftadan önce çalışmazlar...mesela ben şu an deca kününün ortasındayım danabolun verdiği güçle decadan şu an aldığım güç çok farklı...ama sırf danabol kullanan birisi onu bile çok fazla sanabilir 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir