öğrenmek istediklerim
öğrenmek istediklerim
Defalarca steroid kullanma kararı aldım ve defalarca bu karardan geri döndüm çünkü korktum.Belkide karşıma gerçekten güvenebileceğim insanlar çıkmadı yada etrafımdakiler çok şanssızdı çünkü etrafımda kullanan kişiler var kimisine verilen ilaç sahte çıktı kimisine uzun esterle kısa esteri aynı anda mı vermişler yanlışmıymış öyle birşeyler oldu ( bu arada benim steroid konusunda bilgim 0 dır )kimisi kürden sonra cinsel organıyla ilgili sorunlar yaşadı vs vs. Benim merak ettiğim steroidler gerçekten zararlı mı yoksa yanlış mı kullanılıyor eğer doğru bir şekilde kullanılırsa hiç bir sorun yaşamadan kullanılabilir mi ? steroid öldürüyor diyolar bakıyoruz arnolda bilmem kaç yaşında , steroid kısı yapar diyolar bakıyoruz ronnie ye 4 5 tane çocucuğu var artı hemen hemen çoğu sporcu çoğu hollywood yıldızıda bu ilaçları kullanıyorlar ve gayet sağlıklılar.Ronnie ye özel steroid hazırlıyolarmış oyüzden birşey olmuyomuşmuş gibi şeylerde duydum.Açıkcası ben hiçbir korku endişe şüpe duymadan ilk kürümü yapmak istiyorum çünkü çevremdeki insanlar kullan genetiğin çok iyi diyolar ama bir türlü cesaret edemiyorum.Boyum 1.78 kilom 68 yağ oranım yüzde 5 ve herkes steroid kullanıyorum zannediyor bende kullanmadığımı söylüyorum ama inanmıyor kimse çünkü gayet parçalı ve 68 kiloya göre hacimli bir vucudum var ama bende anlamıyorum nasıl böyle oluyor çok şanslı olduğumu söylüyorlar ve kullanmamı tavsiye ediyolar.Açıkça konuşmak gerekirse yarışmaya girmek gibi bir niyetim yok benim amacım aynaya baktığımda kendimi güzel görmek pilajda yürerken gözlerin benim üzerimde olması karşı cinsi cezbetmek ve hep şu soruyu soruyorum eğer amacım buysa ve denildiği gibi kısır yapıyorsa bu ilaç yada cinsel organımızın ereksiyon olmasını engelliyorsa neden kullanıyım ? bir hocamla konuştum kullanmayı düşünüyorum birşey olmaz diyebiliyormusunuz dedim kişiden kişiye göre değişir garantisi yok dedi ama kullanmakta istiyorum beni bu konuda bilgilendirirmisiniz.Şimdiden teşekkür ederim.
Re: öğrenmek istediklerim
178 boy 68kg %5 yağ oranı ve cok güzel fizik...arkadaşlar önce her zaman ne diyoruz kendinize dürüst olun sonra gelin burda yardım isteyin. bir sürü şey anlatmışın çoğuda hikayeden ibaret...otur forumu oku bir sürü kür yapan pct yapan arkadaş var sonra sorun varsa sor...
Dediğim gibi bu konu hakkımda bilgim 0 hiçbir bilgim yok.Neden dürüst olun yazdınız onuda anlamadım ben yazdıklarımı gayet dürüstçe yazdım ve çevremden ne duyduysam ne biliyosam onu yazdım ve öğrenmek istiyorum yazdıklarıma cevap almak istiyorum.
Öğrenmek istediğim şey hiç bir zarar almadan kullanmak mümkün mü ? Dediğim gibi etrafimda zarar gören ınsalar oldu ama kullandıkları için mi zarar gördüler yoksa birseyleri yanlış mı yaptılar oyüzden mi zarar gördüler ? Ayrıca bir hocama sorduğumda kişiden kişiye göre değişir garantisi yok dedi ben 3 tane kur yaparım birsey olmaz sen 1 tane yaparsin olur dedi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir