Testo E. + Deca Kür Günlüğüm
Re: Testo E. + Deca Kür Günlüğüm
2. Haftanın enjeksiyonlarınıda şimdi yapmış bulunmaktayım. Henüz 2 hafta bile bitmedi ve 77-78 kilodan 81-82 kiloya çıktım yani ortalam 3-4 kg aldım diyebilirim. Olumsuz sonuç olarak sadece 2. haftanın ilk enjeksiyonunda biraz kötü oldum o kadar. Başka bir sıkıntı yok. Çok iyi verim alıyorum daha deca reseptöre bağlanmamış olsada etkisini hissettiriyor diyebilirim 

Birazdan 3. haftamın son enjeksiyonlarını vurucam.
Güç artışı yaşadım gözle görülür. ( 100kg bench pressten 120ye kadar çıktım. Ortalama ağırlıklar %15 oynadı. )
5 Kilo civarı aldım. Ve daha deca yeni yeni reseptöre bağlanıyor. Sadece hep sağ bacağımı kullandığım için haftada 2 kere enjeksiyondan dolayı bacağım ufaktan ağrıyor ama çok çok büyütülecek bir şey değil. Bunun yanında herşey iyi
Güç artışı yaşadım gözle görülür. ( 100kg bench pressten 120ye kadar çıktım. Ortalama ağırlıklar %15 oynadı. )
5 Kilo civarı aldım. Ve daha deca yeni yeni reseptöre bağlanıyor. Sadece hep sağ bacağımı kullandığım için haftada 2 kere enjeksiyondan dolayı bacağım ufaktan ağrıyor ama çok çok büyütülecek bir şey değil. Bunun yanında herşey iyi

4. Haftanın ilk enjeksıyonunu dün yaptım. Biraz halsizlik ve bacakta ağrı var. Enjeksiyonu çok temiz yapmama rağmen ağrı var ağrı çok sıkıntı değil fakat üzerimde halsızlık var allahtan bugün off günüydü. Bunun yanında aşırı derece bi güç patlaması yaşadım. Kaldırdığım kiloların rahat bi %30 unu kaldırıyorum. 6-7 Kg aldım tartıda. Ve özellikle enjeksiyon sonrası gece rahatsız oluyorum yani çok aşırı uyanma oluyor uyuyamıyorum düzgün. Şimdilik bu kadar.
4. Hafta tam olarak geride kaldı. Yarın 5. haftanın ilk enjektelerini yapıcam. Beklemediğim kadar bi güç artışı oldu abartmıyorum. 6-7 kg civarı aldım. Sadece 4. haftanın enjeksiyonlarının ertesi günü aşırı bi şekilde halsizlik , kaslarda ağrı , güçsüzlük oldu ki dinlenme günüme denk geldi zaten spora gidemezdim o günler. Ben düşünüyorumki deca reseptörlere bağlandı diye oldu. Ama 1 güne kalmaz geçiyor çok sıkıntı edilecek birşey değil.
5.haftanın ilk enjektelerini yaptım. Aynada kendime baktığımda hacim aldığımı ve büyüdüğümü görüyorum. Bu seferki enjeksiyon ertesi gece cok rahat uyudum halsizlik ateş vb yapmadı gecen haftaya gore. sanırım gecen hafta deca reseptore baglandıgı için biraz halsiz düştüm. Tam gaz devam 

Yan etkiler için kür içinde ne alıosun hocam ne kadar dozda alıyorsun yazarsan memnun olurum 1 ay sonra bende baslycam bu küre her hafta sonucları yazman cok guzel
500mg testo enanthate 500mg deca kullanıyorum decayı yuksek tutuyorum. kürde hiç bişey kullanmıyorum sadece brokoli çok yemeye calısıyorum çinko bulundugu ıcın ıcersınde. Herşeyi pct ye bıraktım prengnyl ve nolvadex ile bitireceğim. Ve testoyu 12 de keseceğim decayı 10. haftada. Anti ostrojen kullanmak istersen kullanabilirsin seçim sana kalmıs hocam
Arkadaşlar uzun bi süredir foruma giremedim dolayısıyla sonuçları yazamadım ama şuanda 7.haftayı yarıladım. Gerçekten güç olsun hacim olsun olumlu etki alıyorum. Yanlız decayı 8.haftada kesip testoyu 10a kadar uzatıcam ve pct yapıp bitiricem. Kür esnasında glutamine kullanıyorum sadece. Zaten 3. kürümde testo p + tren acet. + masteron + winstrol ile giricem ve o kürde kurucam tam bi define olmaya çalışıcam. Hepinize iyi çalışmalar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir