Merhaba forum üyeleri,
1 ay sonra bulk kürüne gireceğim ve kendi kombine ettiğim kür hakkında yorum almak istedigim. Bu 2. kürüm olacak (ilkini definasyon ve tecrübe etmek için yapmıştım)
trenbolone-enanthate
testo-enanthate
masteron-enanthate
winstrol
clenbuterol
insulin
genotropin
deca enantat
4 ayı geçer sanırım bu kür. Baya etkili olacağını düşünüyorum sizce ne derece bi gelişim sağlarım ? Yani ahım şahım süper bi gelişim sağlarmıyım ? Kürde eksik varmı sizce yorumlarınızı almak istiyorum. 4 ayın sonunda ne kadar ölçü alırım ?
Kombine ettiğim kür hakkında yorum
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: Kombine ettiğim kür hakkında yorum
merhaba öncelikle boy kilo vs bilgileride paylaşmalısın
özellikle insülin,trenbolone ve gh ağır gelebilir sana ayrıca deca ve trenbolone kombine edilemez,insülin dikkat ister tehlikeli olabilir aslında karmakarışık birşey olmuş
bulk istiyosan deca enanthate danabol işini fazlasıyla görür,diğerlerine uzun bi zaman bulaşma derim ben
özellikle insülin,trenbolone ve gh ağır gelebilir sana ayrıca deca ve trenbolone kombine edilemez,insülin dikkat ister tehlikeli olabilir aslında karmakarışık birşey olmuş
bulk istiyosan deca enanthate danabol işini fazlasıyla görür,diğerlerine uzun bi zaman bulaşma derim ben
1.80 boy 80 kilo yaş 22 trenbolone etkisi azalmaya basladıgı zaman deca ile devam edicem o yüzden decayıda ekledim
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
tren ve deca arka arkaya kullanırsan prolaktin yükselir,
yüksek prolaktin=düşük testo üretimi=kısırlık
benim önerim sağlam bir hacim yap sonra 5-6 ay dinlen sonra trenbolone olabilir
yani 400 mg deca 500 testosteron 4 hafta 40 mg danabol son 4 hafta günlük 30 mg winstrol tablet (suyu atmak için)
insülin ve gh çok uzunca bi zaman uzak dur hatta hiç düşünme heleki bu yaşlarda..
yüksek prolaktin=düşük testo üretimi=kısırlık
benim önerim sağlam bir hacim yap sonra 5-6 ay dinlen sonra trenbolone olabilir
yani 400 mg deca 500 testosteron 4 hafta 40 mg danabol son 4 hafta günlük 30 mg winstrol tablet (suyu atmak için)
insülin ve gh çok uzunca bi zaman uzak dur hatta hiç düşünme heleki bu yaşlarda..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir