YARDIMCI OLURSANIZ İLK KÜRE BAŞLAMAK İSTİYORUM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: YARDIMCI OLURSANIZ İLK KÜRE BAŞLAMAK İSTİYORUM
Güzel form...
Kanatlar kendini belli ediyor ama kesinlikle deadlift öneririm...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Güzel form...
bugun sabah ölçüm yaptırdım. 4 hafta sonra değerler aşşağıdaki gibi.
kilo : 87.900 kg dan 92.700 kg ya çıkmışım fark: 4.8 kg
yağ kg: 11.800 kg dan 11.400 kg ye düşmüşüm fark: 0.4 kg
kas kg: 72.600 kg dan 77.600 kg ya çıkmışım fark: 5 kg kas almışım
sıvı kg: 55.700 kg dan 59.500 kg ya çıkmışım fark: 3.8 kg sıvı
yağ oranım : 13.400 den 12.300 e düşmüş fark :1.1 kg
selamlar @jackal aslında hepimiz bu hataya düşüyoruz , özellikle ölçüm cihazı olan yerlerde aradaki farkı görünce ama malesef teknik olarak bir insanın 1 ayda 5 kg kas kazanması mümkün değil. belki psikolojik olarak bize iyi geliyor bu veriler ama sonucu ne zaman ölçümliycez dersen bunun üstüne definasyon ve pct bittikten sonra ölçümde ilk küre başladığın gün arasındaki fark esas olandır kaldı ki 1 senede 2 kürü hakkıyla yaparak yılda 3 kg kuru kas kütlesi alabildiysen süper bir gelişim içindesin demektir. pro sporcular dahil yılda 3-5 kg kası eklemeleri her zaman mümkün olmuyor.
hangi kürü yapıyorsunuz ıkıncı sayfada yazdıgınızmı, kür içinde baska ne kullanıyorsunuz vitamin kür içi tedavi falan olarak ?
madmax29 yazdı:selamlar @jackal aslında hepimiz bu hataya düşüyoruz , özellikle ölçüm cihazı olan yerlerde aradaki farkı görünce ama malesef teknik olarak bir insanın 1 ayda 5 kg kas kazanması mümkün değil. belki psikolojik olarak bize iyi geliyor bu veriler ama sonucu ne zaman ölçümliycez dersen bunun üstüne definasyon ve pct bittikten sonra ölçümde ilk küre başladığın gün arasındaki fark esas olandır kaldı ki 1 senede 2 kürü hakkıyla yaparak yılda 3 kg kuru kas kütlesi alabildiysen süper bir gelişim içindesin demektir. pro sporcular dahil yılda 3-5 kg kası eklemeleri her zaman mümkün olmuyor.
merhaba kesinlikle katılıyorum. 5 kg kas olma ihtimali çok düşük nitekim su var yani kuru kas max 2 kg kadardır. sonuçlar tatmin edici 6. haftadayım bakalım 12 hafta sonra 100 un ustunde olcak gibi görünüyor kilom . 1.5 ay resöpterleri boşaltıp define kürüne gireceği 8-10 hafta arasında. o zaman anlarım ortaya cıkan sonucu.
lennox77 yazdı:Güzel form...
hocam bu kür 12 hafta sürecek ve 1.5 ay ara vericem define için.
sizce bu kadar ara yeterli mi?
define kürünü 8 mi 10 hafta mı yapmam gerekir?
ilk kürümde uzun esterli kullandım bu kürde kısa esterlı kullanıcagım bır sakıncası olucak mı?
trenbolone acetat
tes. pripionat
masteren
genotropin 6 ay kadar
kullanacağım. degerleri ne kadar olmalı haftalık?
ara da pregnly gerek var mı? define öncesi?
?Ne gibi zararlı etkileri gördünüz?Doktor kontrolu oncesı sonrası yaptırdınız mı ? pgenly yaptınız mı ?tesekkurler.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bulk kürü bitince karar vermek gerek küre ve PCT durumuna ama GH 6 ay kullanırken testoya devam etmeyi düşünüyor musun?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 5 misafir