Marka Seçimi ?

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
teory
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Marka Seçimi ?

Mesaj gönderen teory »

Arkadaşlar daha önce axio labs kullanmıştım hiç tatmin etmemişti,şimdi ki kürümde meditech ,alpha veya balkan arasında kaldım?
Sizce 3 markadan hangisini seçmeliyim.
Birde deca testo ve boldenon küründe aynı markayı mı tercih etmeliyim yoksa hepsi farkli markalar olabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: Marka Seçimi ?

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Benim bu piyasada bugüne kadar en verim alarak kullandığım marka meditech markasının ürünleri olmuştur ayrıca onay kodlarıyla orjinalliğini kendinde check edebiliyorsun balkan pharma ve alpha pharmada güzel firmalardır ama herkesin favorisi farklı oluyor sanırım meditech bende çok iyi etki gösterdiği için bu firmayı öneririm kardeşim.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
teory
Yeni Üye

Mesaj gönderen teory »

Hammerstorm yazdı:Benim bu piyasada bugüne kadar en verim alarak kullandığım marka meditech markasının ürünleri olmuştur ayrıca onay kodlarıyla orjinalliğini kendinde check edebiliyorsun balkan pharma ve alpha pharmada güzel firmalardır ama herkesin favorisi farklı oluyor sanırım meditech bende çok iyi etki gösterdiği için bu firmayı öneririm kardeşim.

Hocam peki sizce kürde kullandığım ürünlerin hepsinin ayni marka olmasına dikkat etmelimiyim?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Yani tabiki hepsi aynı marka olursa daha iyi olur ama ürünlerin orjinal olduktan sonra sıkıntı yok atıyorum boldenonun alpha pharma ve testosteronun balkan pharma kullanıyosun sıkıntı olmaz çünkü iki markada orjinal ya da boldenonu meditech testosteronu balkan pharma kullanıyorsun gene sıkıntı olmaz tabi hepsi aynı marka olursa kafan daha rahat olur ama önemli olan ürün içeriğidir marka orjinal olduktan sonra sıkıntı olmaz
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
teory
Yeni Üye

Mesaj gönderen teory »

Hammerstorm yazdı:Yani tabiki hepsi aynı marka olursa daha iyi olur ama ürünlerin orjinal olduktan sonra sıkıntı yok atıyorum boldenonun alpha pharma ve testosteronun balkan pharma kullanıyosun sıkıntı olmaz çünkü iki markada orjinal ya da boldenonu bvs testosteronu balkan pharma kullanıyorsun gene sıkıntı olmaz tabi hepsi aynı marka olursa kafan daha rahat olur ama önemli olan ürün içeriğidir marka orjinal olduktan sonra sıkıntı olmaz

Valla teşekkür ederim hocam,birşey daha soracağim kürümde
1-8hafta deca 400mg
1-5hafta testo 500mg
5-15hafta testo 750mg
8-13hafta boldenon 400mg
13-15hafta boldenon 600mg
kullanmayı planlıyorum sizce nasil bir kür?
ikinci kürüm boy 1.98 kilo 100
Son olarakta ürünleri lenoxx arkadaştan alacağim ilkkez alışveriş yapacağim kendisiyle umarim ürünler orjinaldir. =)
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

güzel kardeşim size bu kürleri kim veriyo veya ciddi soruyorum kafanızda kurgu mu yapıyosunuz. burda hocalardan alıntı belki 50 tane kür örneği var neden aykırı bişey yapma çabasında herkes. ya 12 hafta deca kürü yap 10. hafta decayı kes yada 12 veya 16 hafta boldenon kürü yap bu nedir allah aşkına ortaya karışık meyve salatası gibi.
teory
Yeni Üye

Mesaj gönderen teory »

madmax29 yazdı:güzel kardeşim size bu kürleri kim veriyo veya ciddi soruyorum kafanızda kurgu mu yapıyosunuz. burda hocalardan alıntı belki 50 tane kür örneği var neden aykırı bişey yapma çabasında herkes. ya 12 hafta deca kürü yap 10. hafta decayı kes yada 12 veya 16 hafta boldenon kürü yap bu nedir allah aşkına ortaya karışık meyve salatası gibi.

Böyle demenizin sebebi nedir hocam bolde ile deca kullanılmaz mı?
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

boldenon ve deca aynı kürde olur kimyasal yapıları farklıdır,aynı kürü uygulamışlığım da vardır iyide verim almıştım,kür içersinde iki günder bir yarım tablet arimidex almanıda öneririm hem östrojene baglı jinekomastiyi önler hemde daha temiz büyürsün,başarılar
teory
Yeni Üye

Mesaj gönderen teory »

Herkes farkli birşey söylüyor napacağimi bilemedim,arimidexin işlevi nedir?
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

arimidex anti-östrojendir,ayrıca deca 19-nor boldenon 17-alpha guruplarının steroidleridir kimyasal yapılarıda farklı olduğu için reseptörler farklı algılar aynı kür içinde kullanılabilir,yurt içi ve yurt dışında bu kombinenin kullanımıda yaygındır.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir